• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ترشی گردو

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
20130529070754_-.jpg

طرز تهیه :
1 کیلو گردوی تازه
سرکه به میزان کافی
نمک 2 تا 3 قاشق غذا خوری
ادویه ترشی و فلفل به میزان لازم
نکته : گردو ها باید کمی از فندق بزرگتر و کاملا نرم باشند
گردو ها را شسته و یک سوزن بلند داخل آنها فرو می کنیم به صورتیکه سوزن از طرف دیگر گردو بیرون بیاید .روی حرارت می جوشانیم تا تلخی پوست آن گرفته شود و رنگ پوست گردو تیره شود(حداقل 4-5 بار)
سپس در آبکش ریخته و به مدت 2 روز جلوی آفتاب می گذاریم تا خشک شود و پوستش جمع شود
گردو ها را با نمک فلفل و ادویه در شیشه میریزیم. بعد از تقریبا یک ماه ترشی آماده است
* در هنگام آبکش کردن گردو ها لایه ایجاد شده روی پوست گردو که حالت لزج دارد را می شوییم
این ترشی بسیوور بسیوور خوشمزس
 
بالا