• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تسلیت به رضای عزیز...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
شاید بعضی از کاربرای جدید انجمن، Reza.M عزیز رو نشناسن...

اصلا" دوست ندارم تاپیک تسلیت بزنم...

اما متاسفانه با خبر شدیم که رضای عزیز در سوگ از دست دادن پدربزرگ گرامیشون به سر میبرن...

یه کم دیر متوجه شدیم...نمیدونم چی باید بگم...دقیقا" یک سال پیش خودم همچین لحظه هایی توو غم از دست دادن پدربزرگ مهربونم بودم

و الان میتونم رضای عزیز رو درکش کنم...

برای همین با وجود اینکه دیر شده، این تاپیک رو زدم تا باهاش ابراز همدردی کنم ...شاید همدلی دوستاش، باعث آرامشش بشه...

رضای عزیز،اندوه ما در غم از دست دادن آن عزیز بزرگوار در واژه ها نمیگنجد تنها میتوانیم از خداوند برایتان صبری عظیم و برای آن مرحوم روحی شاد و آرام طلب کنیم............:گل::گل::گل:

633831134592862500.jpg

lxwguuk5lvqlrijce5.jpg

gorg nama

متخصص بخش
رضا جان تسلیت عرض میکنم. دنیا دو روزه من خودم نه پدر بزرگ دارم نه مادر بزرگ درکت میکنم.

baroon

متخصص بخش ادبیات
بازم خبر ناگوار!
تسلیت می گم رضای عزیز. تسلیت ما شاید باری از غم شما کم نکنه، امّا اینکه بدونی به یادت هستیم و در غمت ما هم ناراحتیم، شاید تسلّی خاطرت باشه.
خیلی ناراحت کننده بود.
روحشون قرین رحمت و آرامش.:گل:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
واقعا خیلی ناراحت شدم وقتی این تایپک تسلیت رو دیدم .:ناراحت:

منم به شما آقا رضای عزیز تسلیت عرض می کنم و امیدوارم غم آخرتون باشه .

و از خدا می خوام به شما و خانواده محترمتان صبر بده

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
رضا جان دوست خوبم بهتون تسلیت میگم:ناراحت:امیدوارم غم آخرتون باشه:گل:مارو در غم خودتون شریک بدونین:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
تسلیت عزض میکنم رضای عزیز.
خداوندبهتون صبر بده.
روح عزیزتون هم در آرامش ابدی. :گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
تسلیت میگم آقا رضا ، امیدوارم خدا بهتون صبر بده :گل:

Reza.M

Banned
سلام
از همه ی دوستان تشکر میکنم
انشاالله زندگیتون همیشه شاد باشه
از احمد عزیز هم برای انتقال پیام تشکر میکنم . ممنونم احمد جان
از نگار خانم هم برای اطلاع رسانی و انتقال پیام به دوستان تشکر میکنم . خیلی ازتون ممنونم نگار خانم

موفق باشید
برای همیشه

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا