• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تشکر از آدمین عزیز

زینب

کاربر ويژه
سلام به همه ی بچه های انجمن .:گل:
این تایپک رو برای تشکر از آدمین عزیز واسه ی این ترکیپ جدید انجمن زدم.:احترام:

همه ما میدونیم که انتخاب افراد برای انجام مسئولیت بسیار سخته و ادمین هم کار بسیار سختی روی دوشش بوده . :18:
و هم اینکه ادمین از پس این مسئولیت مثل همیشه به خوبی بر اومده و تونسته بهترین افراد رو انتخاب کنه .:5:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سپاس زینب عزیز بابت لطفتون :گل:
و ممنون از همگی عزیزانی که به هر صورت ممکن لطف داشتند.
عزیزان نیازی به زحمت نیست و همه کارهایی که انجام میگره وظیفه ی من در پستی که دارم هست.
تلاش برای رضایت و شادی شما عزیزان لذت بخش ترین کارهاست. :گل:
امیدوارم همه کم و کاستی هایی که تابحال بوده رو به بزرگی و لطف و محبت خودتون بببخشید.

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
به به ولی سولمازی که تاپیک تشکر زده بود:نیش:
بازه ممنونم زینب گل:دست:
درضمن آدمین نه و ادمین:بله:

Maryam

متخصص بخش ادبیات

برای همه ساعت هایی که وقتتون و در اختیار خانواده ایران انجمن میگذارید قدر یه دنیا تشکر :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
عرضی داشتم:
قسم میخورم عین واقعیت را بنویسم:
زیباترین عنوانی که ادمین عزیز بمن داده وهمه عزیزان هم در انجمن قبول کرده اند عنوان (پدرایران انجمن)بوده و هست.اگر ادمین عزیز این تقاضای من را قبول کند وعنوان مدیر کلی را بردارد وهمان عنوان پدر ایران انجمن را داشته باشم خیلی خوشحالم میکند و حتی 40تا 45سالی از نظر روحی من را شارژ میکند.
این پست و عنوان بابد برای عزیزی باشد که بتواند کمک شما باشد تا در زمان مشکلات در سایت هم تجربه داشته باشد و هم کار بلد.

تقاضا میکنم در این مورد اقدام فرمائید.
عزیزان زیادی هستند که بتواند این وظیف مهم را انجام دهند از جمله : ....... ....... ........
دوستتان دارم خیلی زیاد:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
عرضی داشتم:
زیباترین عنوانی که ادمین عزیز بمن داده وهمه عزیزان هم در انجمن قبول کرده اند عنوان (پدرایران انجمن)بوده و هست.اگر ادمین عزیز این تقاضای من را قبول کند وعنوان مدیر کلی را بردارد وهمان عنوان پدر ایران انجمن را داشته باشم خیلی خوشحالم میکند و حتی 40تا 45سالی از نظر روحی من را شارژ میکند.
این پست و عنوان بابد برای عزیزی باشد که بتواند کمک شما باشد تا در زمان مشکلات در سایت هم تجربه داشته باشد و هم کار بلد.

عزیزان زیادی هستند که بتواند این وظیف مهم را انجام دهند از جمله : ....... ....... ........

حضور شما در بین ما صد باربر از تلاش های شخص من برای این جمع فایده و ارزش داره.

من نه، ببینید بقیه عزیزان برای انجام این خواسته شما راضی میشند بنده اطاعت امر میکنیم. :بدجنس:

پانته آ

متخصص بخش
منم از آدمین عزیزمتشکرم من یکی که خیلی بهشون زحمت دادم ممنونم :گل::گل::گل::گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
ادمین عزیز امیدوارم عزیزان هم قبول کنند.من افتخار میکنم که در انجمنی هستم که ادمین آن شما هستید و عزیزان:گل: م اعضا.

سلام

مطمنا اداره فروم مجازی به مراتب بسیار سخت تر و مشکل تر از اداره یک اداره واقعی در دنیای واقعیت هست

و سرو کله زدن با سلیقه ها و تفکرات مختلف و نظرات گوناگون و راضی نگه داشتن همه کاربران واقعا صبوری میخواهد ...

امیدوارم اقای احمد زاده عزیز تا الان به همراه معاونین قبلی و ناظم ها و مدیران ارشد موفق بودند تا آخر موفق باشند ....

منم این تغییرات رو به ایشون و بقیه عزیزانی که در کنار ایشون همیاری کردند رو تبریک مجدد میگم

امیدوارم راه همگی موفقیت مطلق باشه !

:گل:

33.jpg

parisa

متخصص بخش
ميرسد روزي كه بي هم ميشويم , يك به يك از جمع هم كم ميشويم , ميرسد روز كه ما در خاطرات موجب خنديدن و غم مي شويم , گاه گاهي يادما كن اي رفيق , ميرسد روي كه بي هم ميشويم.

اره باید قدرلحظات وبا هم بودن ودونست!! چون فقط باید ازخودمون خوبی به جا بزاریم این کاروفکرکنم ادمین سایت دربین کاربران اینجا به خوبی انجام دادن منم همینجا ازایشون تشکرمیکنم تشکرتشکرتشکر:گل:

آخرین ویرایش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
علی جان منم ازت متشکرم :بله: :دوست:

عرضی داشتم:

حضور شما در بین ما صد باربر از تلاش های شخص من برای این جمع فایده و ارزش داره.

من نه، ببینید بقیه عزیزان برای انجام این خواسته شما راضی میشند بنده اطاعت امر میکنیم. :بدجنس:

من با آقا هوشنگ موافقم
اصلا عنوان پدر ایران انجمن یکم عنوان خاص و بی نظیر هست که تو هیچ فروم دیگه ای نمیشه دیدش و من خودم وقتی میدیدم واقعا لذت میبردم
بنظرم دسترسی مدیر کلی رو بدی به آقا هوشنگ ولی همچنان رتبه پدر ایران انجمن رو داشته باشن :بله:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
منم با آقا هوشنگ موافقم
خودشون اینطور می خواهند و برای دوستان دیگه هم فکر کنم بهتر باشه

rahnama

پدر ایران انجمن
علی جان منم ازت متشکرم :بله: :دوست:

من با آقا هوشنگ موافقم
اصلا عنوان پدر ایران انجمن یکم عنوان خاص و بی نظیر هست که تو هیچ فروم دیگه ای نمیشه دیدش و من خودم وقتی میدیدم واقعا لذت میبردم
بنظرم دسترسی مدیر کلی رو بدی به آقا هوشنگ ولی همچنان رتبه پدر ایران انجمن رو داشته باشن :بله:

امید جان ممنون. امین جان ممنون. بنظرم پیشنهاد من بهترین حرکتی است که ادمین عزیز می تواند برای من انجام دهد.

rahnama

پدر ایران انجمن
لطفا برای پست بالای من پسند بزنید به نشانه موافقت با نظرم.ممنون.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
امید جان ممنون. امین جان ممنون. بنظرم پیشنهاد من بهترین حرکتی است که ادمین عزیز می تواند برای من انجام دهد.

بچشم، عنوان جدایی به اسم پدر ایران انجمن و با دسترسی کامل مدیریتی ایجاد میشه. :گل:

بالا