• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تغییرات در سمت مدیریتی مدیر کل ایران انجمن (admin)

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
امیدوارم که حال همگی شما عزیزان خوب باشه:گل:
خب نوبت به مرخصی من هم بعد از سالها رسیده! :خنده2:
دوستان عزیز متأسفانه مدتی هست که به دلیل مشغله ی زیاد وقت کمتری برای بنده جهت رسیدگی به امور انجمن باقی مانده و این باعث شده که حضور بدون تمرکز بنده در این سمت و عدم رسیدگی به موقع به امور مربوط به انجمن کوتاهی در حق عزیزان فعال و مدیران کوشای ایران انجمن باشد.
سمت مدیریت کلی در یک مجموعه سمتی هست که فرد قبول کننده ی مسئولیت باید به درستی وظایف محول شده بر دوش خود را در قبال دیگران و مجموعه ی تحت مدیریتی خود انجام دهد. هیچ گونه تعارف و چشم پوشی از انجام مسئولیت ها در این سمت پذیرفته نخواهد بود. و مطمئناً منطق چنین حکم میکند که با کم کار شدن یک مدیر هچ وقت یک مجموعه از حرکت باز نایستد.
با توجه به این موارد و وقت محدود بنده و به دلیل عدم تمرکز مناسب در اداره ی امور ایران انجمن ضمن مشورت با عزیزان مسئول تصمیم گرفته ام تا سمت مدیریتی خود را بر دوش عزیز دیگری محول کنم.

خب پس از ارائه ی این مقدمه نیاز هست تا نکات مدیریتی در این زمینه به اطلاع همه ی شما عزیزان برسد:
1- خوشحال هستیم از اینکه مریم خانم عزیز دیگر مدیر کل سایت که از ابتدای راه اندازی ایران انجمن همراه ما بوده اند، کماکان در سمت خودشان کاربران ایران انجمن را یاری خواهند رساند.
2- احمد عزیز (ahmadfonooni) مسئولیت پر کردن سمت بنده رو در سمت مدیریت کل انجمن پذیرفته اند.
3- تمام تصمیمات و سیاست گذاری های ایران انجمن به روال سابق توسط کادر مدیریت سایت و با رهبری مریم خانم گرامی بر عهده گرفته خواهد شد.
4- عدم وجود بنده دز این سمت هیچ اختلالی در روال کلی انجمن و شما کاربران عزیز پیش نخواهد آورد و بلکه هدف ارائه ی خدمت بهتر و مناسب تر به شما دوستان است.

در آخر باید از شما دوستان بابت همه ی کم و کاستی هایی که در مدت مذکور در سمت مدیریتی خودم داشتم معذرت بخوام و امیدوار هستم که عزیزان این کم و کاستی هارو بر بنده ببخشند. و همچنین تشکر میکنم از همگی عزیزانی که بنده رو در انجام هر چه بهتر مسئولیت هایم یاری رساندند. این قول رو به عزیزان میدم که ایران انجمن برای کاربران و استفاده کنندگان واقعی خودش همیشه پایدار و ایجاد کننده ی شرایط مطلوب خواهد ماند و امیدوار هستم که عزیزان تحت تأثیر کناره گیری بنده از این سمت احیاناً دچار یأس و نا امیدی نباشند و کماکان شاهد پیشرفت رو به جلوی سایت باشیم. بنده از مدتها پیش قصد کناره گیری و سپردن بخشی از مسئولیت هایم را به نیرو های تازه نفس تر داشتم که در حال حاضر شرایط رو برای این انتقال مناسب دیدم. به هر حال اگر منطقی برخود کنیم خستگی و احتاج به استراحت برای همگی ما پیش میاد و بنده هم مستثنی از این مورد نیستم.
البته امیدوارم هستم که دوستان این تاپیک رو به حساب خداحافظی نگذراند و نفرمایند که ادمین ایجاد چنین تاپیک هایی رو برای بقیه منع کرده بودند ولی خودشون رعایت نکردند! :خنده2: از لحاظ اینکه این سمت متعلق به تمام کاربران است نیاز به اطلاع رسانی بود. :گل:
سلامت و موفق باشید

Mahdi Askari

مدير فنی
تشکر از ادمین عزیز برای تمام تلاش هایی که در طول این چند سال برای انجمن انجام دادند
یک مدیر کل نمونه و گل و یک دوست بسیار عالی و گلتر:خنده1:
در خیلی جاها و در خیلی مواقع کمکم کرده
دستش درد نکنه الان هم هر چی بلدم و هر کاری میتونم بکنم به خاطر راهنمایی ها و تشویق های ادمین بوده

ایشالا هر چه زودتر خستگی این زحمات 3 ساله از تنشون بره بیرون تا مجدد در کنارمون باشه و با هم باشیم

تشکر ادمین جان:داغ:
اینم برای شما:
:ایرانجمن::شاد2::iranjoman::baroon::silverstar::icestar::nicolnici::darya::128::63::3::6::74::84::85::58::19::78::14::13::8::144::87::80::107::بهار:

هر چه زودتر برگرد:داغ:

parisa

متخصص بخش
سلام وخسته نباشین
تاپیک هایی دراین سمت وسوهمیشه ضد حالن
ازیه طرف کاردارید ووقت ندارید به انجمن برسید.ازیه طرف فکرمیکنم دوستاتون به بودن مستمرشما عادت کردن وموجب دلتنگیشون میشید.
اما اینم میدونم همیشه هرسلامی یه خدافظی هم داره..
میدونم بازهم کناردوستاتون هستید اما کسی که بیشتروقتش درانجمن سپری میشد حضورکمرنگش همون ضد حالی میشه که بالا گفتم:
به هرحال انشالله موفق باشید:گل:

msh002

کاربر ويژه
فقط یههههههههههه مررررررررد میتونه همچین کاری بکنه
تشکر بابت زحماتت، خسته نباشی:گل:
تبریک و ارزوی موفقیت برای مدیر جدید:گل:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
امیدوارم در هر کاری که هستید موفق باشید:گل: ما که از شما راضی بودیم امیدوارم خدا هم از شما راضی باشه :خنده2:
آقای احمد فنونی تبریک می گم و امیدوارم موفق تر از همیشه باشید:گل:

خب حالا اجمد فنونی ادمین میشه ادمین هم احمدفنونی میشه؟:سوت::نیش: تکلیف ما رو مشخص کنید ادمین پس قراره با چه اسمی بیاین؟ چه رنگی بیاین؟
admin admin admin admin admin admin admin admin :فکر:

goldstar

متخصص بخش راهی تا خدا
فقط یههههههههههه مررررررررد میتونه همچین کاری بکنه

واقعا اینو گل گفتی:گل:
خسته نباشد میگم به علی آقا بابت همه ی زحمتایی که کشید. امیدوارم هر چه زودتر برگردید.
:گل:
و تبریک میگم به مدیریت جدید ، آقای احمد فنونی. برات آرزوی موفقیت میکنم.:گل:

ice star

مدیر بخش زبان انگلیسی
:52::ناراحت: علی اقا یه سوال دوباره بر میگردید سر ادمین گری یا نه؟؟:فکر:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
علی جان خدا قوت
به هر حال مشغله های زندگی و کاری انسان یه موقع به حدی میرسه که نمیرسه به تمام کارها رسیدگی کنه
در کل تصمیم شما قابل احترام هست
احمد جان به شما هم تبریک میگم ، با توانایی و پشتکاری که از شما سراغ دارم حتمی در این راه موفق هستید

پانته آ

متخصص بخش
سلام
علی آقا بابت زحماتی که کشیدی ممنون خسته نباشیدهرجا هستید موفق وپیروز باشید:گل:
احمد آقا تبریک عرض میکنم:گل:

رئیس

کاربر ويژه
تشکر از زحمات صادقانه و بی دریغ که تو این چند سال متحمل شدید:گل:
و آرزوی سلامتی و موفقیت برای تمامی مراحل زندگیتون آقای احمدزاده.

و تبریک به آقای فنونی:گل:

سایه

کاربر ويژه
سلام:گل:
امیدوارم این واگذاری سمت به معنای عدم حضور کاملتون در انجمن نباشه:ناراحت:
تلاش ها و توانایی شما در سمت مدیریتی واقعا عالی بوده.موقعیت ایران انجمن و نظرات دوستان به وضوح این موضوع رو تایید میکنه.
انشالله که زودتر خستگی رفع بشه و دوستداران ایران انجمن چون گذشته از حضور شما بهرمند بشن.
بهتون خسته نباشید و خدا قوت میگم.امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید.:گل:

آقای فنوی بهتون تبریک میگم:3: براتون آرزوی موفقیت دارم.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
منم به علی آقا خسته نباشید میگم واززحماتشون تشکرمیکنم:گل:
امیدوارم هرجا هستن سالم وسلامت باشن:گل:
وبه زودی درانجمن ببینیمشون:گل:
به اقای فنونی هم تبریگ میگم :گل:

shakira

متخصص بخش پزشکی
با عرض ادب و احترام و خدا قوت خدمت آقا علی گرامی.:احترام:

مدیر شایسته ی ایران انجمن!
:احترام:

مسلما" پیشرفت ایران انجمن، به حضور پر رنگ و مدیریت عالی شما وابسته بوده است.

شما و مریم خانم گرامی، مدیرانی شایسته بوده و هستید که واقعا" در هیچ انجمنی
چنین مدیرانی دیده نشده و نمی شود و نخواهد شد. :ناراحت:

مدیرانی مهربان و محترم، که در عین انجام کارهای مهم و جدی مربوط به مدیریت، با کاربران رفتاری دوستانه و پر مهر داشته اید.
:5:

با دیدن این تاپیک، شوکه شدم. اما شرایط زندگی باعث میشه که گاهی انسانها برای برخی امور، وقت کافی نداشته باشند و مسلما" شما نیز همانند سایرین، از این قاعده مستثنی نیستید و نیاز به آرامش روح و جسم دارید.

از شما، بابت تمام زحمات و تلاشهای شبانه روزیتان که همه ی ما می دانیم که فقط و فقط در جهت پیشرفت بیش از پیش انجمن بوده، قدردان و سپاسگزارم.

بنده میدانم که تا چه حد به بنده و انجمن پزشکی، کمک و راهنمایی فرمودید و در همین پست، از شما تقدیر و تشکر می نمایم.
:5:
امیدوارم همیشه، و در همه ی مراحل زندگیتان، سالم و شاد و موفق و در حال صعود به بهترینها باشید.
:دعا:

به راستی که زبان و قلم، از تشکر از چنین مدیر شایسته ای، ناتوان است.
:ناراحت:

امیدوارم هر چه زودتر شاهد حضور پررنگ شما در انجمن باشیم.

:گل::iranjoman::گل:

diana

کاربر ويژه
سلام

از آدمین خان عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای انجمن در جهت ایجاد جوی دوستانه و قابل اعتماد کشیده کمال تشکر را دارم.

آدمین عزیز حضورتون در انجمن باعث دلگرمی دوستان بوده و امیدوارم این تاپیک به معنای خداحافظی همیشگی شما از انجمن نباشه.

امیدوارم هر جا که هستیدسلامتی، شادی و موفقیت همراه همیشگی زندگیتون باشه.:گل:

به آقای فنونی عزیز هم تبریک میگم.:احترام:

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
سلام.:گل: ممنون از آقای admin:خنده1: :گل::احترام: و تبریک به ahmadfononi.:احترام::گل:

:iranjoman::ایرانجمن::loveiranjoman::loveiranjoman:

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام به شما و همه عزیزان انجمن.
چند سال پیش به عشق شما وارد انجمن شدم و به عشق شما فعالیت داشتم. عزیزان زیادی پیدا کردم که عاشقشان:گل: هستم.
مدتی قبل کمی دلم گرفت ولی این باعث نشد که از شما دور شوم. دور شدن شما برای من که در چنین سنی هستم سخت و عذاب آور خواهد بود. دل من خیلی کوچک است ولی قلب کوچک من دنیای محبت را در خود جای می دهد. مگر می شود وارد مکانی شوم که عزیزم را دور از آنجا ببینم.
خوب شما نیاز به استراحت دارید و من باید تحمل کنم. عاشقانه همه عزیزانم را در ایران انجمن دوست دارم. سایت فرهنگ رانندگی را رها کردم.چون انگیزه ای برای داشتنش را حس نکردم.
کمتر وارد انجمن شدم تا کمتر انتقادی کرده باشم و باعث رنجش شما شوم. در این سن حرکت کاری را با عده ای از عزیزان صرفا بخاطر انتقال تجربه شروع کردم که وقت زیادی را میگیرد.
با شما بر می گردم.
عاشق تک تک شما عزیزان هستم.
rahnama : همکار سابق

TAHEREH

متخصص بخش
به علی اقا خسته نباشید میگم بابت زحماتشون و تبریک میگم بابت درایتشون:گل:
موفق و سلامت باشید:گل:

بالا