ته چين بادمجان
مواد لازم براي 4 نفر
1) پياز ........................2عدد خورد شده نگيني
2) قارچ.......................200 گرم خورد شده ورقه اي (وقتي خورد شد كمي آبليمو زده تا سياه نشود)
3) بادمجان ...................3عدد حلقاي خورد شده
4) برنج .......................2ليوان
5) ماست......................1ليوان
6) زعفران دم شده
7) تخم مرغ..................3 عدد زرده
8) زرشك.....................براي تزئين
9) نمك و فلفل................به ميزان لازم
10) روغن.....................نصف ليوان
طرز تهيه
1- ابتدا برنج را آبكش كرده.
2- پياز تفت ميدهيم.
3- بادمجان را سرخ كرده.
4- برنج آبكش كرده 2 كفگير مي ريزيم تو كاسه و ماست و روغن ،زرده تخم مرغ ريخته با قاشق خوب مخلوط كرده.
5- قارچ با پياز مخلوط كرده و تفت داده و نمك و فلفل هم زده تا طعم دار شود
6- مخلوط برنج ريخته و لاب لا بادمجان ريخته و بعد قارچ را ريخته دوباره برنج ريخته اين عمل را تكرار كرده تا مواد تمام شده بعدم دم گذاشته در آخر سر يك قاشق غذا خوري روي برنج زعفران ريخته اول شعله زياد گذاشته تا تخم مرغ بيگيرد بعد كم كنيد تا دم بكشد
مواد لازم براي 4 نفر
1) پياز ........................2عدد خورد شده نگيني
2) قارچ.......................200 گرم خورد شده ورقه اي (وقتي خورد شد كمي آبليمو زده تا سياه نشود)
3) بادمجان ...................3عدد حلقاي خورد شده
4) برنج .......................2ليوان
5) ماست......................1ليوان
6) زعفران دم شده
7) تخم مرغ..................3 عدد زرده
8) زرشك.....................براي تزئين
9) نمك و فلفل................به ميزان لازم
10) روغن.....................نصف ليوان
طرز تهيه
1- ابتدا برنج را آبكش كرده.
2- پياز تفت ميدهيم.
3- بادمجان را سرخ كرده.
4- برنج آبكش كرده 2 كفگير مي ريزيم تو كاسه و ماست و روغن ،زرده تخم مرغ ريخته با قاشق خوب مخلوط كرده.
5- قارچ با پياز مخلوط كرده و تفت داده و نمك و فلفل هم زده تا طعم دار شود
6- مخلوط برنج ريخته و لاب لا بادمجان ريخته و بعد قارچ را ريخته دوباره برنج ريخته اين عمل را تكرار كرده تا مواد تمام شده بعدم دم گذاشته در آخر سر يك قاشق غذا خوري روي برنج زعفران ريخته اول شعله زياد گذاشته تا تخم مرغ بيگيرد بعد كم كنيد تا دم بكشد