ته چين بادمجان
مواد لازم
1) برنج ............................3پيمانه
2) قارچ............................150گرم خوردشده و تفت داده شده
3) بادمجان.........................3عدد حلقه شده و سرخ شده
4) پياز.............................2/1 پيمانه سرخ شده
5) زعفران و نمك ...............به ميزان لازم
6) روغن مايع...................يك پيمانه
7) زرده تخم مرغ...............3عدد
8) ماست.........................به مقدار لازم
طرز تهيه
در ابتدا كار بايد برنج را 24 ساعت قبل خيس كنيم.براي تهيه اين ته چين بهتر است كه برنج را كمي زنده تر بر داريم .خوب حالا يك كاسه برداشته و زرده تخم مرغ را با مقداري نمك و فلفل و زعفران زده و ماست را اضافه ميكنيم .برنج را آبكش كرده و ته قابلمه را كمي چرب كرده و 2 يا 3 قاشق از اين مايع را ته چين را در ظرف بريزيد .سپس 3/1 از برنج را را در مايع بريزيد مايع ما نه بايد شل باشه نه سفت باشه . برنج مخلوط با مايع ته چين را كف قابلمه و خوب پهن ميكنيم وبادمجان ها را به طور مرتب روي سطح برنج ميچنيم.مقداري برنج سفيد روي مواد ريخته و قارچها خورد شده و ورقه شده روي سطح برنج سفيد مي چينيم .و با پشت كفيگر خوب برنج را فشار ميدهيم و يكي دو قاشق روغن مخلوط كرده و به صورت ضربدر روي برنج ميريزيم سپس درب ظرف گذاشته و دم ميكنيم حدود يك ساعت روي حرارت مستقيم و با شعله كم پخته مي شود.
مواد لازم
1) برنج ............................3پيمانه
2) قارچ............................150گرم خوردشده و تفت داده شده
3) بادمجان.........................3عدد حلقه شده و سرخ شده
4) پياز.............................2/1 پيمانه سرخ شده
5) زعفران و نمك ...............به ميزان لازم
6) روغن مايع...................يك پيمانه
7) زرده تخم مرغ...............3عدد
8) ماست.........................به مقدار لازم
طرز تهيه
در ابتدا كار بايد برنج را 24 ساعت قبل خيس كنيم.براي تهيه اين ته چين بهتر است كه برنج را كمي زنده تر بر داريم .خوب حالا يك كاسه برداشته و زرده تخم مرغ را با مقداري نمك و فلفل و زعفران زده و ماست را اضافه ميكنيم .برنج را آبكش كرده و ته قابلمه را كمي چرب كرده و 2 يا 3 قاشق از اين مايع را ته چين را در ظرف بريزيد .سپس 3/1 از برنج را را در مايع بريزيد مايع ما نه بايد شل باشه نه سفت باشه . برنج مخلوط با مايع ته چين را كف قابلمه و خوب پهن ميكنيم وبادمجان ها را به طور مرتب روي سطح برنج ميچنيم.مقداري برنج سفيد روي مواد ريخته و قارچها خورد شده و ورقه شده روي سطح برنج سفيد مي چينيم .و با پشت كفيگر خوب برنج را فشار ميدهيم و يكي دو قاشق روغن مخلوط كرده و به صورت ضربدر روي برنج ميريزيم سپس درب ظرف گذاشته و دم ميكنيم حدود يك ساعت روي حرارت مستقيم و با شعله كم پخته مي شود.