ته چين سبزجيات
مواد لازم
1) برنج پخته يا نيم پخته..................2پيمانه
2) پياز.....................................400گرم
3) كرفس...................................1پيمانه
4) هويج....................................1پيمانه
5) قارچ.....................................250 گرم
6) تخم مرغ................................2عدد
7) آب.......................................5/1 ليتر
8) كره.................................50 گرم
9) نخود فرنگي.......................150 گرم
10) ذرت................................150 گرم
11) پودر سير...........................به مقدرا لازم
12) زعفران ...........................به مقدار لازم
13) عصاره مرغ......................1 استكان در واقع يك عدد قرص عصاره با آب در 1 استكان حل كرده
14) فلفل دلمه اي......................1عدد
طرز تهيه
يك ظرف پريكس جدا كرده ، بعد در ماهيتابه جدا مقداري 50 گرم كره ته ظرف ماليده حالا شبزجيات شروع به تفت دادن ميكنيم در ابتدا هويج و ذرت،كرفس،جعفري و قارچ را با هم تفت ميدهيم بعد در يك كاسه 2 تا زرده تخم مرغ را با ماست و زعفران و كمي پودر سير زده براي ته ته چين در اين قسمت 4/3 از برنج را با ماست باقي مواد تركيب كرده و نصف از سبزجيات كه تفت داديم را مخلوط اين مواد ميكنيم و داخل ظرف پريكس كه چرب شده ميريزيم در اين جا بايد باقي مواد را روي ته چين ريخته و كاملا" روي سطح كار مواد پهن كرده و بعد 4/1 باقي مانده برنج را روي همه مواد قبلي ريخته و سپس داخل فر قرار داده با درجه حرارت كه براي تمام ته چين است.
مواد لازم
1) برنج پخته يا نيم پخته..................2پيمانه
2) پياز.....................................400گرم
3) كرفس...................................1پيمانه
4) هويج....................................1پيمانه
5) قارچ.....................................250 گرم
6) تخم مرغ................................2عدد
7) آب.......................................5/1 ليتر
8) كره.................................50 گرم
9) نخود فرنگي.......................150 گرم
10) ذرت................................150 گرم
11) پودر سير...........................به مقدرا لازم
12) زعفران ...........................به مقدار لازم
13) عصاره مرغ......................1 استكان در واقع يك عدد قرص عصاره با آب در 1 استكان حل كرده
14) فلفل دلمه اي......................1عدد
طرز تهيه
يك ظرف پريكس جدا كرده ، بعد در ماهيتابه جدا مقداري 50 گرم كره ته ظرف ماليده حالا شبزجيات شروع به تفت دادن ميكنيم در ابتدا هويج و ذرت،كرفس،جعفري و قارچ را با هم تفت ميدهيم بعد در يك كاسه 2 تا زرده تخم مرغ را با ماست و زعفران و كمي پودر سير زده براي ته ته چين در اين قسمت 4/3 از برنج را با ماست باقي مواد تركيب كرده و نصف از سبزجيات كه تفت داديم را مخلوط اين مواد ميكنيم و داخل ظرف پريكس كه چرب شده ميريزيم در اين جا بايد باقي مواد را روي ته چين ريخته و كاملا" روي سطح كار مواد پهن كرده و بعد 4/1 باقي مانده برنج را روي همه مواد قبلي ريخته و سپس داخل فر قرار داده با درجه حرارت كه براي تمام ته چين است.