پانته آ
متخصص بخش
طرز تهیه ته چین دو رنگ
مواد اولیه ته چین دو رنگ :
سینهمرغ= ۳۰۰ گرم
برنج= ۴۰۰گرم
زعفران آبکرده =سه قاشق سوپخوری
تخممرغ =شش عدد
بادنجان= ۳۰۰ گرم
روغنمایع =۱۵۰ گرم
ماست= ۲۵۰گرم
پیاز =یک عدد
نمک و فلفل =نصف قاشق چایخوری
زرشک و مغز گردو= به میزان لازم
دستور تهیه ته چین دو رنگ:
سینهمرغ را بعد از پاک کردن و شستن، با پیاز، نمک و فلفل میگذاریم تا آبپز میکنیم، بعد بادنجانها را سرخ کرده آنگاه برنج را مثل چلو خیس کرده و آبکش میکنیم. در ظرفی جداگانه تخممرغ، ماست و زعفران را مخلوط کرده، هم میزنیم و داخل برنج پخته شده میریزیم سپس همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. در یک ظرف پیرکس یا نسوز ابتدا یک لایه از برنج آماده شده از تهچین را ریخته و با پشت قاشق صاف میکنیم، آنگاه یک لایه از مرغ پخته شده را روی آن میریزیم. همچنین مقداری زرشک و مغز گردو و دوباره یک لایه برنج روی آن را ریخته و یک لایه بادنجان سرخ شده را روی برنج میریزیم و آن را صاف میکنیم، در پایان مقداری روغن مایع روی آن ریخته و داخل فر در دمای ۳۰۰ درجه به مدت نیمساعت میگذاریم تا سرخ شود. اگر فر ندارید روی آن فویل بکشید و روی حرارت ملایم بگذارید، بعد از سرخ شدن آن را روی سینی برگردانید و با اضافه کردن دو قاشق روغن، طرف دیگر آن را سرخ کنید، حالا میتوانید بعد از سرد شدن آن را مثل کوکو، برش دهید.
مواد اولیه ته چین دو رنگ :
سینهمرغ= ۳۰۰ گرم
برنج= ۴۰۰گرم
زعفران آبکرده =سه قاشق سوپخوری
تخممرغ =شش عدد
بادنجان= ۳۰۰ گرم
روغنمایع =۱۵۰ گرم
ماست= ۲۵۰گرم
پیاز =یک عدد
نمک و فلفل =نصف قاشق چایخوری
زرشک و مغز گردو= به میزان لازم
دستور تهیه ته چین دو رنگ:
سینهمرغ را بعد از پاک کردن و شستن، با پیاز، نمک و فلفل میگذاریم تا آبپز میکنیم، بعد بادنجانها را سرخ کرده آنگاه برنج را مثل چلو خیس کرده و آبکش میکنیم. در ظرفی جداگانه تخممرغ، ماست و زعفران را مخلوط کرده، هم میزنیم و داخل برنج پخته شده میریزیم سپس همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. در یک ظرف پیرکس یا نسوز ابتدا یک لایه از برنج آماده شده از تهچین را ریخته و با پشت قاشق صاف میکنیم، آنگاه یک لایه از مرغ پخته شده را روی آن میریزیم. همچنین مقداری زرشک و مغز گردو و دوباره یک لایه برنج روی آن را ریخته و یک لایه بادنجان سرخ شده را روی برنج میریزیم و آن را صاف میکنیم، در پایان مقداری روغن مایع روی آن ریخته و داخل فر در دمای ۳۰۰ درجه به مدت نیمساعت میگذاریم تا سرخ شود. اگر فر ندارید روی آن فویل بکشید و روی حرارت ملایم بگذارید، بعد از سرخ شدن آن را روی سینی برگردانید و با اضافه کردن دو قاشق روغن، طرف دیگر آن را سرخ کنید، حالا میتوانید بعد از سرد شدن آن را مثل کوکو، برش دهید.
