• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ته چین قارچ و مرغ

B a R a N

مدير ارشد تالار

مواد لازم


• دو عدد سینه مرغ متوسط

• یک عدد پیاز

• 150 گرم قارچ

• 3/1 پیمانه زرشک

• یک پیمانه ماست

• 3 عدد زرده تخم‌مرغ

• 3 پیمانه برنج آبکش شده

• زعفران دم کرده

• روغن به میزان لازم



طرز تهیه

1. مرغ را با پیاز، نمک و زرد چوبه ومقداری زعفران بپزید و پس از پخت استخوان های آن را جدا و به قطعه های کوچک خرد کنید.

2. در یک تابه متوسط، قارچ را روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند.

3. در تابه کوچک دیگری نیز زرشک ر ا با کمی شکر تفت دهید.

4. مرغ خرد شده و زرشک را به تابه قارچ ها اضافه کنید و همه مواد را چند دقیقه با هم تفت دهید.

5. در یک کاسه بزرگ، ماست، زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. سپس برنج را اضافه کنید و کاملا هم بزنید.

6. کف تابه روغن و کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی داغ شود. نیمی مخلوط برنج را بریزید. یک لایه مخلوط مرغ قرار دهید و با قاشق فشار دهید و دوباره بقیه مخلوط برنج را بریزید و با پشت قاشق کاملا سطح آن را اصاف کنید.

6. حرارت را کم کنید و بگذارید حدود 45 دقیقه پخته و طلایی شود.
 
بالا