پانته آ
متخصص بخش
* ابتدا قالب رو چرب کنید .
* همونطوریکه قبلا هم توضیح دادم ترجیحا از قالب سیلیکونی استفاده کنید چون خیلی راحت جدا میشه.
* نصف قالب رو با مخلوط برنج پر کرده و با پشت قاشق فشار بدین .
* مخلوط مرغ و پسته و بادام و زرشک رو روی برنج بریزید .
* نکته : برای زیبایی کار حتما مواد رو در وسط ته چین قرار بدین و اجازه ندین مواد در محیط بیرونی قالب قرار بگیره .
* دوباره مخلوط برنج رو ریخته و خوب با پشت قاشق فشار بدین .
* سپس قالب رو داخل مکرو بذارید و با قدرت 60 درجه روشن کنید و بهش زمان بدین . با توجه به اینکه قالبمون کوچیک تر هست پس مدت زمان کمتر خواهد بود ( برای من 15 دقیقه زمان برد ). ( نکته : حتما مطالب مربوط به ته چین قالبی با مکرو رو مطالعه کنید ).
* ببینید به چه راحتی ته چین از قالب جدا شده ...
* سپ روی قالب ظرفی قرار داده و بعد قالب رو از روی ته چین برمی داریم.
* و بعد با قلمو کره آب شده و زعفران رو به آرامی روی ته چین می مالیم .
* روی سه پایه بلند و در مکروویو قرار میدیم. بعد از دکمه گریل استفاده می کنیم و مدت زمان هم با توجه به دستگاه شما تا زمانیکه روی ته چین طلایی بشه.
* ته چین در این مرحله روغن پس می ده که موقع سرو این روغن رو روی ته چین بریزید .
* بعد با زرشک تفت داده شده و خلال پسته تزیین کنید .
* همونطوریکه قبلا هم توضیح دادم ترجیحا از قالب سیلیکونی استفاده کنید چون خیلی راحت جدا میشه.

* نصف قالب رو با مخلوط برنج پر کرده و با پشت قاشق فشار بدین .

* مخلوط مرغ و پسته و بادام و زرشک رو روی برنج بریزید .
* نکته : برای زیبایی کار حتما مواد رو در وسط ته چین قرار بدین و اجازه ندین مواد در محیط بیرونی قالب قرار بگیره .

* دوباره مخلوط برنج رو ریخته و خوب با پشت قاشق فشار بدین .


* سپس قالب رو داخل مکرو بذارید و با قدرت 60 درجه روشن کنید و بهش زمان بدین . با توجه به اینکه قالبمون کوچیک تر هست پس مدت زمان کمتر خواهد بود ( برای من 15 دقیقه زمان برد ). ( نکته : حتما مطالب مربوط به ته چین قالبی با مکرو رو مطالعه کنید ).

* ببینید به چه راحتی ته چین از قالب جدا شده ...

* سپ روی قالب ظرفی قرار داده و بعد قالب رو از روی ته چین برمی داریم.


* و بعد با قلمو کره آب شده و زعفران رو به آرامی روی ته چین می مالیم .

* روی سه پایه بلند و در مکروویو قرار میدیم. بعد از دکمه گریل استفاده می کنیم و مدت زمان هم با توجه به دستگاه شما تا زمانیکه روی ته چین طلایی بشه.

* ته چین در این مرحله روغن پس می ده که موقع سرو این روغن رو روی ته چین بریزید .

* بعد با زرشک تفت داده شده و خلال پسته تزیین کنید .

