• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ته چین قالبی تک نفره

پانته آ

متخصص بخش
* ابتدا قالب رو چرب کنید .

* همونطوریکه قبلا هم توضیح دادم ترجیحا از قالب سیلیکونی استفاده کنید چون خیلی راحت جدا میشه.

2.jpg

* نصف قالب رو با مخلوط برنج پر کرده و با پشت قاشق فشار بدین .
3.jpg

* مخلوط مرغ و پسته و بادام و زرشک رو روی برنج بریزید .
* نکته : برای زیبایی کار حتما مواد رو در وسط ته چین قرار بدین و اجازه ندین مواد در محیط بیرونی قالب قرار بگیره .
4.jpg

* دوباره مخلوط برنج رو ریخته و خوب با پشت قاشق فشار بدین .
5.jpg

7.jpg

* سپس قالب رو داخل مکرو بذارید و با قدرت 60 درجه روشن کنید و بهش زمان بدین . با توجه به اینکه قالبمون کوچیک تر هست پس مدت زمان کمتر خواهد بود ( برای من 15 دقیقه زمان برد ). ( نکته : حتما مطالب مربوط به ته چین قالبی با مکرو رو مطالعه کنید ).
8.jpg

* ببینید به چه راحتی ته چین از قالب جدا شده ...
9.jpg

* سپ روی قالب ظرفی قرار داده و بعد قالب رو از روی ته چین برمی داریم.
10.jpg

11.jpg

* و بعد با قلمو کره آب شده و زعفران رو به آرامی روی ته چین می مالیم .
12.jpg

* روی سه پایه بلند و در مکروویو قرار میدیم. بعد از دکمه گریل استفاده می کنیم و مدت زمان هم با توجه به دستگاه شما تا زمانیکه روی ته چین طلایی بشه.
13.jpg

* ته چین در این مرحله روغن پس می ده که موقع سرو این روغن رو روی ته چین بریزید .
14.jpg

* بعد با زرشک تفت داده شده و خلال پسته تزیین کنید .
15.jpg

16.jpg

پانته آ

متخصص بخش
ته چین قالبی با مکروفر

مواد لازم :
مواد ته چین که قبلا آموزش اون قرار داده شده

قالب سیلیکونی

روغن
کره 100 گرم
زعفران آب کرده 2 ق س
* طرز تهیه :
* ابتدا قالب تون رو با روغن چرب کنید.
* نکته : قالب سیلیکونی برای ته چین خیلی عالیه و براحتی جدا میشه پس ترجیحا" سعی کنید از این نوع قالب استفاده کنید .
* نکته : احتمالا یکی از سوالات اینه که اگه از دستور ته چین مرغ آموزش داده شده توسط بهارسایت بخوایم توی همین قالب درست کنیم مواد رو چند برابر کنیم ؟ با توجه به قالبهای مختلف مقدار مواد منفاوته ولی برای این قالب می تونید مواد رو یک و نیم برابر کنید.
* نکته : سعی کنید قالب هایی انتخاب کنید که ارتفاعشون زیاد نباشه .
* نکته : برای ته چین قالبی از هر نوع ته چینی می تونید استفاده کنید .
2.jpg

* نصف مواد رو داخل قالب بریزید .
* نکته : توجه داشته باشید که در قالبهای سیلیکونی ، حتما قالب رو در یک سینی قرار بدین تا بعدا بتونید براحتی به فر یا مکروفر منتقل کنید .
3.jpg

* بعد مرغ و خلال پسته و بادام و زرشک رو بریزید بعد بقیه برنج رو داخل قالب بریزید .
5.jpg

* با پشت قاشق برنج رو خوب فشار بدین تا منسجم بشه.
6.jpg

7.jpg

* اگه می خواید از فر استفاده کنید که دقیقا مثل آموزش داده شده روش فویل قرار داده و بقیه مراحل رو انجام بدین و من در این قسمت می خوام از مکروفر استفاده کنم تا دوستانی که مکروفر دارن بتونن این ته چینو درست کنن .
* من برای این قالب و این مقدار مواد قدرت مکرو رو روی 60 درجه تنظیم کردم و مدت زمان 20 دقیقه قرار دادم ولی اگه بخواید با مکرو خودتون اینکارو انجام بدین به این نکته توجه داشته باشیدکه بیشترین قدرت مکرو رو نصف کرده و تقریبا روی اون درجه تنظیم کنید . درجات مکرو من شامل 100،80،60،40،20 هست پس 60 تقریبا حد وسط 100 هست شما هم با چنین روشی قدرت دستگاه خودتون رو پیدا کنید ( درنهایت باید بمرور قلق دستگاهتون دستتون بیاد ) .
8.jpg

* و اما چه جوری بتونیم مدت زمان رو تشخیص بدیم ؟ اگه بعد از پخت کناره های قالب رو ببینید ، خواهید دید براحتی از قالب جدا می شه و در عین حال مواد حالت پخته بخودشون گرفتن .
* بعد قالب رو روی ظرف سرو برگردونید ( ظرف سرو رو طوریکه انتخاب کنید که بعدا بتونید دوباره داخل مکرو قرار بدین)
9.jpg

* کره آب شده و زعفران آبکرده رو با هم مخلوط کنید .
10.jpg

* بعد با قلمو روی ته چین بمالید .
* سپس ته چین رو روی سه پایه بلند در داخل مکروویو قرار داده و دکمه گریل رو انتخاب کنید و بهش زمان بدین . توجه داشته باشید که مدت زمان بستگی به دستگاه شما داره باید روی ته چین طلایی بشه .
11.jpg

* و در آخر با زرشک و خلال پسته تزیین کنید .
12.jpg

آخرین ویرایش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
چه خوشمزه ب نظر میرسه :76:
وسوسه شدم یک بار ته چین این تیپی درست کنم :1:
ممنون پانته آ جان خیلی آموزش خوبی بود فقط یک نکته به نظرم رسید در مورد پیوست تصاویر تاپیک های آموزشی هست، عکس هایی که در آپلود سنتر ها آپلود میشوند بعد از مدتی از بین خواهند رفت! پس لطفاً اونها رو پیوست کنید.

بالا