• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ته چین مرغ در تابه

B a R a N

مدير ارشد تالار
ته چین مرغ در تابه

مواد لازم


• ۱ عدد سینه مرغ

• ۲ پیمانه برنج آب کش

• ۲ عدد تخم مرغ

• دو پیمانه ماست

• دو پیمانه آب مرغ

• نمک، فلفل و دارچین

• ۱ عدد پیاز

• زعفران دم‌کرده

• ۵۰ گرم کره

• ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع



طرز تهیه


1. برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. در قابلمه‌ای آب را جوش بیاورید، برنج را داخل آن بریزید و پس از نیم‌پز شدن آبکش کنید. برنج را کنار بگذارید.

2. ابتدا سینه مرغ را با پیاز آب‌پز کنید و ۲ فنجان آب مرغ را نگهدارید. سپس مرغ را ریش ریش کنید.

3. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، ماست و آب مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید. نمک، فلفل و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر برنج را اضافه و مخلوط کنید.

4. تابه بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره و روغن بریزید و کمی که گرم شد، نیمی مخلوط برنج را بریزید. یک لایه مرغ قرار دهید و با قاشق فشار دهید و دوباره بقیه مخلوط برنج را بریزید و با پشت قاشق کاملا سطح آن را اصاف کنید.

5. روی در تابه دم‌کنی بگذارید، حرارت را زیاد کنید تا بخار کند. سپس شعله را متوسط کنید و بگذارید حدود یک و نیم ساعت پخته و زیر آن کاملا طلایی شود.
 
بالا