• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تيم ‌ملي فوتسال ايران وارد تايلند شد

0mid

متخصص بخش ورزشی
تيم ‌ملي فوتسال ايران وارد تايلند شد
[h=2]تيم ملي فوتسال ايران براي حضور در رقابت‌هاي جام‌ جهاني 2012 وارد تايلند شد.

[TD="align: left"]
00938854.jpg
[/TD]




به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، تيم ملي فوتسال ايران که از روز جمعه هفته جاري بازي هايش در مسابقات فوتسال جام جهاني 2012 تايلند آغاز مي شود، براي شرکت در اين رقابت‌ها بامداد روز دوشنبه تهران را به مقصد بانکوک ترک کرد.

ملي پوشان فوتسال ايران ساعت 4:50 بامداد روز دوشنبه از فرودگاه امام خميني (ره) تهران عازم دوحه قطر شدند. بازيکنان، مربيان و کادر همراه تيم ملي فوتسال ساعت 6:20 به وقت محلي وارد فرودگاه دوحه شده و پس از توقفي کوتاه در اين فرودگاه ساعت 8:10 دوحه را به مقصد بانکوک ترک کردند.

تيم ملي فوتسال ايران مطابق برنامه ساعت 18:20 به وقت محلي وارد فرودگاه شهر بانکوک شد و پس از آنکه مراتب ورود بازيکنان، مربيان و کادر همراه اين تيم به بانکوک انجام شد به هتل ميلينيوم هيلتون بانکوک منتقل شده و در اين هتل استقرار يافتند.

هفتمين دوره مسابقات فوتسال جام جهاني از 11 تا 28 آبان ماه سال جاري در شهر بانکونک تايلند برگزار مي شود.



 
بالا