پانته آ
متخصص بخش
این خوراک ایتالیایی بهترین راه حله برای خونه هایی که سر ته دیگ ماکارونی
کار به دعوا میکشه. این غذا به این شکل درست میشه که داخل کاسه یا ظرف مناسب فر رو چرب و خمیر پهن می کنند ( یوفکا-خمیر پیتزا
- خمیر پفی یا حتی لازانیا) مواد مختلفی که معمولا” شامل انواع پاستا، سس گوجه ، گوشت چرخ کرده ، سوسیس خوردشده ، تخم مرغآب پز ، انواع پنیر، سبزیجات کبابی یا سرخ شده به صورت لایه لایه می چینند بعد اضافه های خمیر رو برمی گردونند روی خوراک تا سطح ظرف هم از خمیر پوشیده بشه و روی این خمیر رو هم چرب می کنند و در فر می پزند
سس گوجه رو درست می کنیم. می تونیم از سس گوجه مارینارا استفاده کنیم.
گوشت قلقلی و سوسیس هارو جدا سرخ می کنیم یا در فر می پزیم
سس بشامل یا خامه رو با پنیرپیتزامخلوط می کنیم و روی حرارت گرم میکنیم و پاستای پخته شده رو اضافه و مخلوط
می کنیم.چندتا ناگت مرغ سرخ می کنیم خمیر پیتزایا پیراشکی آماده رو پهن می کنیم
ظرف گود مناسب فر رو چرب می کنیم و خمیر رو کفش میندازیم طوری که لبه هاش آویزون بمونه
مواد رو لایه لایه داخل خمیر می چینیم . توی این دستور هم از پاستای لوله ای با سس خامه استفاده شده و یک لایه
هم ماکارونیرشته ای با سس قرمزپاستابا سس سفیدو سس تند
مواد رو لایه لایه داخل خمیر می چینیم . توی این دستور هم از پاستای لوله ای با سس خامه استفاده شده و یک لایه
هم ماکارونیرشته ای با سس قرمزپاستابا سس سفیدو سس تندپاستابا سس گوجه و گوشت قلقلیپاستای قرمز و
پنیربا روکش سوخاریسرخ شدهپنیر ورقه ای
شنیسل مرغ یا ناگت مرغ سرخ شدو روی آخرین لایه رو دوباره با خمیر می پوشونیم و لبه هاشو می بندیم و چندتا برش
روی خمیر برای خروج بخار ایجاد می کنیم
حدود ۷۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ سانتیگراد می پزیم.یک سینی روی خوراک پخته شده میگذاریم و ظرف رو بر می
گردونیم) مثل برگردوندن پلوپز.برش میزنیم سرو میکنیم

کار به دعوا میکشه. این غذا به این شکل درست میشه که داخل کاسه یا ظرف مناسب فر رو چرب و خمیر پهن می کنند ( یوفکا-خمیر پیتزا
- خمیر پفی یا حتی لازانیا) مواد مختلفی که معمولا” شامل انواع پاستا، سس گوجه ، گوشت چرخ کرده ، سوسیس خوردشده ، تخم مرغآب پز ، انواع پنیر، سبزیجات کبابی یا سرخ شده به صورت لایه لایه می چینند بعد اضافه های خمیر رو برمی گردونند روی خوراک تا سطح ظرف هم از خمیر پوشیده بشه و روی این خمیر رو هم چرب می کنند و در فر می پزند
سس گوجه رو درست می کنیم. می تونیم از سس گوجه مارینارا استفاده کنیم.
گوشت قلقلی و سوسیس هارو جدا سرخ می کنیم یا در فر می پزیم
سس بشامل یا خامه رو با پنیرپیتزامخلوط می کنیم و روی حرارت گرم میکنیم و پاستای پخته شده رو اضافه و مخلوط
می کنیم.چندتا ناگت مرغ سرخ می کنیم خمیر پیتزایا پیراشکی آماده رو پهن می کنیم
ظرف گود مناسب فر رو چرب می کنیم و خمیر رو کفش میندازیم طوری که لبه هاش آویزون بمونه
مواد رو لایه لایه داخل خمیر می چینیم . توی این دستور هم از پاستای لوله ای با سس خامه استفاده شده و یک لایه
هم ماکارونیرشته ای با سس قرمزپاستابا سس سفیدو سس تند
مواد رو لایه لایه داخل خمیر می چینیم . توی این دستور هم از پاستای لوله ای با سس خامه استفاده شده و یک لایه
هم ماکارونیرشته ای با سس قرمزپاستابا سس سفیدو سس تندپاستابا سس گوجه و گوشت قلقلیپاستای قرمز و
پنیربا روکش سوخاریسرخ شدهپنیر ورقه ای
شنیسل مرغ یا ناگت مرغ سرخ شدو روی آخرین لایه رو دوباره با خمیر می پوشونیم و لبه هاشو می بندیم و چندتا برش
روی خمیر برای خروج بخار ایجاد می کنیم
حدود ۷۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ سانتیگراد می پزیم.یک سینی روی خوراک پخته شده میگذاریم و ظرف رو بر می
گردونیم) مثل برگردوندن پلوپز.برش میزنیم سرو میکنیم

آخرین ویرایش: