• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جدیدترین نقشه های بارش با قابلیت آپدیت خودکار

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل مجموع بارش در دو هفته ی آینده

29121254213216830180.png

prec9.png

مدل مجموع بارش باران و برف تا 6 روز آینده:

iransnownext3days.cc23.jpg

iransnownext3to6days.cc23.jpg

مدل بارش تجمعی 7 روز آینده - خاورمیانه و آفریقا
week1_totp.png

آخرین ویرایش:

parisa

متخصص بخش
این نقشه ها رو میبینم اما چیزی نمی فهمم...البته نباید هم بفهمم چون شناختی ندارم..اما از تنوع رنگ نقشه ها لذت میبرم

بخوام تو هرتاپیکی سوال کنم نمیشه که>>>!

به امید دیدن بارش باران والخصوص برف

rahsazan

کاربر ويژه
این نقشه ها رو میبینم اما چیزی نمی فهمم...البته نباید هم بفهمم چون شناختی ندارم..اما از تنوع رنگ نقشه ها لذت میبرم

باکسب اجازه از اساتید بزرگوار
یک توضیح کلی در مورد این نوع نقشه ها بدم و اونم اینه که هر رنگ نشان دهنده میزان بارش در بازه زمانی مشخص شده است
مثلا در همین اولین نقشه یه منطقه کوچیک آبی در جنوب غرب کشور هست که نشوندهنده مجموع 65 تا 80 میلیمتر بارش در یک هفته از امروز تا هفته آینده است.
انشالله اساتید توضیحات کامل و جامعی در این زمینه خواهند داد.

باسلام خدمت شما دوست عزیز منم مثل شما در فهم بسیاری از مطالب مندرج درسایت مشکل دارم ولی نکته خوبی که این جا وجود دارد این است می دونم به کسانی دسترسی دارم که بدون منت به سوالاتم جواب می دهندو از این بابت خوشحال هم میشن.از همین جا دستشان را به گرمی می فشارم و از زحمات شان تقدیر می کنم و نهایت یه جمله رو که یادم اومده رو می نویسم:
ملتی که پرسش رو حق خودش بداندواز آن استفاده کند عقب نمی ماند:گل::گل:

بالا