• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جملات به یاد ماندنی کتب

..::آبی دل::..

متخصص بخش
من ، شما و حتی اون ها واقعا!!!
هممون کتاب میخونیم ...حالا یکی بیشتر! یکی کمتر! وقتی داریم کتاب میخونیم شاید سیگار هم بکشیم یا یه قهوه بنوشیم، بعد با یه جمله عالی رو به رو میشیم ، یه جمله ای که یه لحظه یه تکون اساسی بهت میده یه جمله ای که خودش یه دنیا ارزش داره شاید اندازه ی صد تا کتاب شاید هم هزار تا!!!

به هر حال دلم میخواد این جمله ها رو این جا جمع کنیم تا همه استفاده ببرن
فقط نذارین تاپیک یه نفره بشه حتما شرکت کنین:دوست:

متخصص بخش
آخرین کتابی که خوندم ... بوف کور بود که برای سومین بار داشتم میخوندمش یه شاهکار از صادق هدایت جملات اول کتاب واقعا خیلی قشنگن ... حتما همتون یه بار شنیدین ، خوندین یا حد اقل احساسش کردین
دوست دارم اول تاپیک مثل اول بوف کور شروع بشه برای همین اون جمله های مشهور رو مینویسم...

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره آهسته روح را در انزوا می‌خورد و می‌تراشد. این دردها را نمی‌شود به کسی اظهار کرد، چون عموماً عادت دارند که این دردهای باورنکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد، مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می‌کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلقی بکنند -زیرا بشر هنوز چاره و دوائی برایش پیدا نکرده و تنها داروی آن فراموشی بتوسط شراب و خواب مصنوعی به‌وسیله افیون و مواد مخدره است- ولی افسوس که تأثیر این گونه داروها موقت است و بجا ی تسکین پس از مدتی بر شدت درد میافزاید

صادق هدایت _ بوف کور

متخصص بخش
یکی از کتاب های محبوب من شازده کوچولو ... بار ها خوندمش به خیلی ها هم هدیه دادمش ... واقعا شاهکاره ... خصوصا ترجمه ی استاد احمد شاملوی عزیز اگه با صدای خود استاد باشه که دیگه عالی میشه ... من آشنایی شازده کوچولو با روباه رو دوست دارم این جمله ی روباه هم خیلی قشنگه...

تو اگر دوست می خواهی مرا اهلی کن.

آنتوان دوسنت اگزوپری _ شازده کوچولو (شاهزاده کوچولو)

eliza

متخصص بخش

متنی زیبا از کتاب هبوط درکویر دکتر شریعتی گرچه فکر میکنم بارها شنیدید:

"و از علائم مومن آرامش و اندوه است!"
اندوه؟نه ،آرامش؟نه ،اندوه و آرامش.
روحی که در درد پخته شود آرام می گیرد،احساسی که در هیچ گوشه ای از هستن آرام نمیتواند یافت آرام میگیرد،کسی که میداند کسی از راه نخواهد رسیدبه یقین میرسد،غم هنگامی بی آرامت میکند که دلواپس شادی باشی،آرامش غمگین.سکوت بر سر فریاد.سکوت گرفتن درطوفان.!

متخصص بخش
eliza جان خیلی ممنون که چراغ اول رو روشن کردی ...

یه کتابی که هیچ جوره نمیشه ازش گذشت مائده های زمینی که به نظر من پر این جمله های عالیه ... هر چه قدر هم بخونیش سیر نمیشی ... اگه کتاب رو نخوندین همین الان آب دستتونه بذارین زمین برین کتابخونه ی سر کوچتون بگیرید بخونیدش ... جمله زیاد داره ولی فعلا این یه دونه رو داشته باشین تا بعد...

زیباترین چیزی که روی زمین یافته ام.
آه، ناتانائیل، گرسنگی من است.
که همواره وفادار مانده
به هر آن چه در انتظارش بوده است... .

آندره ژید _ مائده های زمینی

متخصص بخش
یکی از کتاب هایی که من خیلی دوسش دارم "سرنوشت یک انسان" هست ... واقعا عاشق شخصیت آندره سوکولف توی این کتاب هستم ... احساس میکنم اخلاقمون یه نمه شبیه هم... حتی استفاده ی زیاد از واژه ی رفیق رو از همین آندره سوکولف یاد گرفتم ... یه جایی اواخر داستان شخصیت اول آندره سوکولف رو توصیف میکنه ...یکی از جمله هاش رو خیلی دوست دارم برای همین یادمه ...به نظر من این جمله قشنگ ترین جمله کتاب بود:

بر این عقیده بودم، یک مرد که چنین اراده ای شکست ناپذیر داشت بر آینده فائق خواهد آمد...

میخائیل شولوخف _ سرنوشت یک انسان

rahnama

پدر ایران انجمن
معجزه ذهن برتر
جوزف مورفی (ژوزف مورفی)
ارهارد فرایتاک
ترجمه : علی اصغر شجاعی
هزاران نفر از بیمارانم موفق به برنامه ریزی مثبت احساسات خود شده اند و خرد بی پایان ذهن نیمه هشیار خود را به عنوان والاترین و بهترین مقیاس در زندگی خود به حساب آورده اند. امروز در سراسر دنیا میلیون ها انسان از قدرت ذهن نیمه هشیار آگاهی دارند و .....
(حتما مطالعه فرمائید)

rahnama

پدر ایران انجمن
قدرت فکر
ژوزف مورفی
ترجمه هوشیار رزم آرا
او بایستی می آموخت که هر فکری به ذهن راه دهد , همان در بیرون نمود پیدا می کند.

rahnama

پدر ایران انجمن
کنترل ذهن
خوزه سیلوا و برت گلدمن
ترجمه : مجید پزشکی
قبل از آنکه شما قصد کنید چیزی که مورد نظرتان است اتفاق افتد , می باید میل و خواست افتادن آنرا داشته باشید.باور کنید که اتفاق خواهد افتاد و انتظار اتفاق افتادن آنرا داشته باشید......

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
نیروی بیکران
آنتونی رابینز
ترجمه: میترا حبیبی و مهناز زاهدی
علت اصلی موفقیت او این بود که تصمیم گرفت موفقیت را به هر قیمتی که شده بدست آورد.
توضیح من: ما به هر قیمتی را قبول نداریم ولی (اشاره نویسنده : این نیز از ویژه گی های است که آنها را از سایر مردم متمایز می سازد.)

متخصص بخش
یکی از کتاب های مورد علاقه ی من که در نگاه اول یه رمان ساده است اما برای خوندنش باید درک بالایی داشت رمان "دیوار" اثر مارلون هاس هوفر هست من خودم بعضی صفحه ها رو دو بار میخوندم تا منظورش رو بفهمم ... اما واقعا از خوندنش لذت میبردم ...(با کتاب دیوار داستایوسکی کاملا متفاوته)

انسان همیشه بیش از آن خسته است که درباره ی چیزی فکر کند ...بعد از چند سطر ... صبح وقتی از خواب برخواستم هوا بارانی بود و من میدانستم که باران به معنای پاییز بود و پاییز زمستان را در پی داشت دوران درازی که از آن وحشت داشتم...

مارلون هاس هوفر _ دیوار

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
كتاب : شوهر آهو خانم
مولف : علي محمد افغاني
جمله اي كه هميشه به يادم موند . شايد برخلاف جمله هايي كه دوستان فرمودند جنبه آموزشي نداشته باشه ( شايدم داره خدارو چه ديدي )
جمله : خورشيد خطاب به زنان و آهو خانم : صد بار گفتم گيسات زير آب تو حموم نباف بختت بسته مي شه . گوش نداد اينم عاقبتش !

متخصص بخش
راستش ملیکا خانوم به نظر من خیلی جمله ی پر مفهومی بود(شاید ساده ترین مفهومش وجود خرافات عامیانه میون مردم بود) ... بعضی از کتاب های ساده بالاترین مفهوم رو میرسونن مثلا به نظر من همین کتاب شوهر آهو خانم یکی از بحبوحه حركت هاي موثر اجتماعي علی محمد افغانی هست که ظلم و ناراحتی زنان واقعا مظلوم ایران رو نسبت به آئین مسخره ی چند همسری نشون میده ... .
خالا بگذریم... لپ کلوم این که اگه پایه باشید یه تاپیک در مورد این کتاب های ساده بزنیم و باهم نقدش کنیم از اون نظر میگم که یه نفره حال نمیده...
کتاب بعدی که به نظر من یه کتاب کاملا نمادین هست و ارزش بارها خوندن رو داره کتاب قلعه ی حیوانات اثر جورج اورول هست... من حرف های میجر پیر که باعث ایجاد انقلاب حیوانات و در نهایت تصرف مزرعه میشه رو خیلی دوست دارم ... فراموش نکنیم حتی واژه ی حیوانات هم نمادین هست!!!

رفقا!! من عمر درازی کرده ام و در طویله مجال بسیاری برای تفکر داشته ام و تصور میکنم میتوانم ادعا کنم که به اندازه ی هر حیوان زنده ای به ماهیت زندگی در این عرصه ی دنیا آشنایی دارم ... در این زمینه است که میخواهم با شما صحبت کنم... رفقا!!باید اغرار کرد که حیات ما کوتاه است ، پر مشقت و نکبت بار!! به دنیا می آییم جز نان لایموتی ندارم و در بین ما آن ها که قادر به کاریم تا آخرین رمق به کار گمارده میشویم... و به محض این که توان کار نداشته باشیم با بی رحمی تمام قربانی میشویم... هیچ حیوانی در انگلستان مزه ی سعادت و فراقت را از یک سالگی به بالا نچشیده است ... هیچ حیوانی در انگلستان آزاد نیست ، زندگی یک حیوان فقر و بردگیست و ...

جورج اورول _ قلعه ی حیوانات (مزرعه ی حیوانات)

متخصص بخش
یکی از نویسنده هایی که من عقایدش رو ستایش میکنم جبران خلیل جبران هست... همه ی کتاب هاش قشنگه ولی جمله ی امروزم از کتاب تازه ها و طرفه هاست ... پیشنهاد میکنم اگه کتاب رو نخوندین حتما بخونید ... مطالبش بخش بخشه و وقت زیادی هم نمیگیره ... شاید کل کتاب یه ساعت بیشتر نشه...

از دل و جرات آن مرد سوری خوشم آمد همانگونه که یک بار از یک امیر هندی خوشم آمد ، هنگامی که او را به یک کنسرت موسیقی در شهر میلان ایتالیا دعوت کردم به من گفت: اگر مرا به جهنم فرا میخواندی شادمانه با هم به آن جا میرفتیم اما من نمیتوانم در جایی بنشینم که مرا از داشته عمامه بر سر و سیگار کشیدن منع میکنند...
آری مشاهده ی انسان مشرق زمین که همچنان به برخی از پندارهای بی پایه اش پایبند بوده مرا شگفت زده میکند

جبران خلیل جبران _ تازه ها و طرفه ها

آخرین ویرایش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
من گنجشک نیستم ... نویسنده مصطفی مستور

6 ماه گذشته ، کابوسش عین بختک افتاده است بر جانم .
توی این مدت که مرا آورده اند اینجا سعی کرده ام فراموشش کنم اما نتوانسته ام .
سعی کرده ام خم شوم روی خودم تا نیمی از خودم را پاک کنم اما نتوانسته ام .
بعضی ها همه خودشان را پاک میکنند و میروند.
لابد میتوانند ، من نمیتوانم ...

متخصص بخش
کتاب بعدی یک کلمه هم در موردش نمیگم!!!!چون میدونم همتون خوندینش ...از کتابی که توی بعضی کشور ها تدریس میشه انتظاری کم تر از این هم نمیشه داشت...

خواب و رویا پیام پروردگار است.هنگامی که خداوند به زبان دنیا سخن می گوید من میتوانم آن را تعبیر کنم اما اگر به زبان روح تو سخن بگوید ،در آن صورت فقط خودت می توانی آن را تعبیر کنی...

پائولو کوئلیو _ کیمیاگر

Maryam

متخصص بخش ادبیات
روی ماه خداوند را ببوس

نوشته مصطفی مستور..... این کتاب برگزیده جشنواره قلم زرین شد

برگرفته شده از متن کتاب:

تو قادر نيستي معناي خداوند را در كنار بقيه معنا هاي زندگيت بچيني. وقتي خداوند در معصوميت كودكان، مثل برف زمستاني مي درخشد، تو كجايي؟

واقعا تو كجايي؟

شايد خداوند در هيچ جاي ديگر هستي مثل معصوميت كودكي ، خودش را اين گونه آشكار نكرده باشد.
من گاهي از شدت وضوح خداوند در كودكان ، پر از هراس مي شوم و دلم شروع مي كند به تپيدن. دلم آن قدر بلند بلند مي تپد كه بهت زده مي دوم ، تا از لاي انگشتان كودكان خداوند را برگيرم...

Maryam

متخصص بخش ادبیات
گزیده ای از کتاب بینوایان اثر ویکتور هوگو

Victor_Hugo-Cossette.jpg

سفر کردن، متولد شدن و مردن در هر لحظه است .

تفکر، همان پیروزیِ واقعی روح است

ما موافق دین هستیم مخالف ادیان

زندگی، بدبختی، جدايى، رهایی، فقر، میدان های نبردی است که قهرمان های خودش را دارد. قهرمان های گمنام آنها گاهاً بسیار بزرگترند از قهرمان های نامی

متخصص بخش
ممنون مریم خانوم به خاطر مطالب زیباتون:گل:

کسی که خود خواه باشد حماقت هم در او وجود دارد.

آدولف هیتلر _ نبرد من

Maryam

متخصص بخش ادبیات
شازده کوچولو به پيش روباه بازگشت و گفت:
- خداحافظ!...
روباه گفت: خداحافظ و اينک راز من که بسيار ساده است: بدان که جز با چشم دل نمی‌توان خوب ديد. آنچه اصل است، از ديده پنهان است.
شازده کوچولو برای اينکه به خاطر بسپارد، تکرار کرد:
- آنچه اصل است،‌ از ديده پنهان است.
- آنچه به گل تو چندان ارزشی داده، عمری است که تو به پای او صرف کرده‌ای.
شازده کوچولو برای اينکه به خاطر بسپارد، تکرار کرد.
- عمری است که من به پای گل خود صرف کرده‌ام.
روباه گفت: آدمها اين حقيقت را فراموش کرده‌اند ولی تو نبايد فراموش کنی. تو هر چه را اهلی کنی، هميشه مسئول آن خواهی بود. تو مسئول گل خود هستی...
شازده کوچولو برای آنکه به خاطر بسپارد، تکرار کرد:
- من مسئول گل خود هستم...

آنتوان دوسنت اگزوپری _ شازده کوچولو (شاهزاده کوچولو)

بالا