• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جک ترتون: سونی مشکلات لانچ PS3 را تکرار نخواهد کرد

Mahsa

متخصص بخش بازی های ویدئویی
20110128jacktretton.jpg

رئیس بخش آمریکای سونی، جک ترتون، در مورد عرضه جهانی NPG اعلام کرد که سونی از مشکلات اقتصادی و تولیدی لانچ PS3 درس های زیادی آموخته است و آن مشکلات را در زمان انتشار NPG تکرار نخواهد کرد؛ بنابراین لانچ جهانی این کنسول بصورت همزمان بعید خواهد بود.

آقای ترتون در گفتگویی با Engadget گفت: لانچ جهانی در فکر و خیال، ممکن است ایده آل باشد، اما در دنایای واقعی اوضاع کمی کتفاوت است.

وی گفت: من فکر میکنم که هدف ما این است که تا پایان تعطیلات 2011 یک منطقه را پوشش دهیم. لانچ جهانی بصورت همزمان بسیار سخت و دشوار است.
هنگامی که شما با یک تکنولوژس جدید معامله می کنید، همیشه چالش هایی وجود خواهند داشت که شما هرگز آنها را پیش بینی نکرده اید. مقدار بسیار زیادی از تکنولوژی های جدید وجود دارد، اما من فکر میکنم که ما به موقعیتی رسیدیم که ت******ولوژی ای را تحویل مردم دهیم که آنها تصورش را هم نخواهند کرد، و این امر با ریسک همراه خواهد بود.

ترتون در مورد مشکلات زمان عرضه PlayStation 3 نیز سخن گفت و از آن بعنوان "بزرگترین دستاورد تکنولوژیکی و فنی سونی در تاریخ" یاد کرد اما افزود که این دستاورد، بدون چالش ها و مشکلات در زمینه های اقتصادی و تولیدی بدست نیامده است.

وی گفت: من فکر میکنم که [این مشکلات] ارزشش را داشت، اما برای ما چالش های بسیار سختی را بوجود آورد. اما ما از تکرار این اشتباهات اجتناب خواهیم کرد؛ اگرچه وقتیکه شما تکنولوژی جدیدی را معامله می کنید، همیشه موانعی نیز پیش روی شما قرار خواهند داشت.

بالا