• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جک ويلشر: ونگر برود من هم شايد بروم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] هافبک انگليسي آرسنال مي‌گويد در صورتي که آرسن ونگر از اين تيم اخراج شود، او نيز ممکن است آرسنال را ترک کند.

[TD="align: left"]
00944053.jpg
[/TD]

آرسن ونگر فصل را در آرسنال خوب شروع نکرده است و احتمال مي‌رود توپچي‌ها با ادامه اين روند امسال هم ليگ برتر را بدون قهرماني به پايان ببرند.

به نقل از ايسنا،جک ويلشر هافبک انگليسي آرسنال در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره آرسن ونگر سرمربي تيم خود گفت: آرسن ونگر سالها سرمربي تيم ما بوده است و قهرماني‌هاي زيادي داشته است. قبول دارم که ما در پنج، شش سال قبل متزلزل ظاهر شديم اما ونگر مربي بسيار بزرگي است و کساني که توانايي او را زير سوال مي‌برند احمق هستند.

ويلشر در ادامه گفت:‌ دوست دارم مدت‌ها در آرسنال بمانم و با اين تيم به افتخارات زيادي دست يابم اما اگر ونگر تيم را ترک کند من هم ممکن است به دنبال او از آرسنال بروم.

آرسن ونگر اين فصل آخرين فصل حضور خود را در آرسنال پشت سر مي‌گذارد و به نظر مي‌رسد صرف نظر از موفقيت يا عدم وفقيت، ونگر آرسنال را در پايان فصل ترک کند.

بالا