B a R a N
مدير ارشد تالار
حاجی بادام
مواد لازم:
• یک کیلوگرم قند خرد شده
• 500 گرم بادام پوست گرفته
• ده عدد تخممرغ
• یک قاشق چایخوری هل ساییده شده
طرز تهیه:
1. قند خرد شده را با بادام چرخ کنید تا روغن بیاندازد.
2. تخممرغها را داخل آن بشکنید و هم بزنید. بادام را اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.
3. خمیر را به صورت نوار بلند شکل دهید و با چاقو به قطعات کوچک برش دهید. قطعه های ریز را در سینی بگذارید و در فر با حرارت 180 درجه فارنهایت قرار دهید تا طلایی شوند.
مواد لازم:
• یک کیلوگرم قند خرد شده
• 500 گرم بادام پوست گرفته
• ده عدد تخممرغ
• یک قاشق چایخوری هل ساییده شده

1. قند خرد شده را با بادام چرخ کنید تا روغن بیاندازد.
2. تخممرغها را داخل آن بشکنید و هم بزنید. بادام را اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.
3. خمیر را به صورت نوار بلند شکل دهید و با چاقو به قطعات کوچک برش دهید. قطعه های ریز را در سینی بگذارید و در فر با حرارت 180 درجه فارنهایت قرار دهید تا طلایی شوند.