• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حتما مطالعه فرمائید

rahnama

پدر ایران انجمن
دیوار دهنی چیست؟

چند سال قبل مشکلی از نظر مالی برای من پیش آمد .مطالعات زیادی در رابطه با تفکر مثبت انجام دادم و کتابهائی از شاگتی گواین - آنتونی رابینز و ..... مطالعه کردم ویک دوره در کلاسهای آموزشی دکتر آزمندیان شرکت کردم. در آن زمان به این نتیجه رسیدم که خیلی از انسانها بی تفائت زندگی میکنند یعنی هدف ندارد و کلا هدف را نمی شناسند.برای داشتن هدف هم هیچ تلاشی انجام نمی دهند.لقمه نانی داشته باشند برایشان کافی است وشعارشان هم این است که پایتان را به اندازه گلیمتان دراز کنید.وگروه دوم گروهی هستند که هدفهائی برای خود تعیین میکنند وسطحی از آن رد می شوندوزیاد هم اعتقادی به اینکه به این هدفها برسند نداردند.اینان بیشتر در رویا زندگی میکنند.ودر رویا خود را صاحب همه چیز می بینند.وزمانی هم که به رویای خود پناه می برند لبخند رضایت بخشی هم می زنند.وبا بقیه مسائلی که باید آنها را به هدفها و یا همان رویاهای خود برساند کاری ندارند.
گروه سوم گروهی هستند موفق و فرق این افراد با افراد ناموفق در این است که اینان (گروه سوم)هدف دارند و هدفهای خود را می نویسند.هدفهایشان روشن است و اینان ایمان دارند که به اهدافشان می رسند.انگیزه دارند و با قدرت جلو می روند. مقداری در رابطه با هدف می نویسم.
هدف چیست؟

هدف چيست و داشتن آن چه ضرورتي دارد؟ يك هدف چه خصوصياتي بايد داشته باشد؟ آيا هدف بايد كمي باشد يا كيفي؟ چگونه مي‌توان هدفي را انتخاب كرد؟ بعد از آن‌كه هدف خود را انتخاب كرديم، در ارتباط با آن لازم است چه كاري انجام دهيم؟ و ...
در يك تعريف، هدف وضعيتي است كه مي‌خواهيم در آينده داشته باشيم. اگر خود نتوانيم وضعيت‌مان را در آينده تعيين كنيم،‌ ناچار محيط پيرامون‌مان، وضعيت را به ما تحميل مي‌كند. آنچه كه محيط بر ما حكم مي‌كند چه بسا با ما سازگاري نداشته باشد. پس چه بهتر كه خود، هدف مطلوب‌مان را معلوم كنيم و به سمتش در حركت باشيم.
انتخاب هدف، يكي از ضرورت‌هاي زندگي است كه اگر آگاهانه انجام نشود، نا‌آگاهانه صورت خواهد گرفت. يكي از ضرورت‌هاي انتخاب هدف، اين است كه تمركز ذهني را به همراه خواهد داشت.
برای نوشتن اهداف لازم است در جائی خلوت و به دور از صدا بنشینیم. تمام فکر خود را متمرکز کرده و خود را در آینده مجسم کنیم.میخوایم بدانیم که در آینده میخواهیم چه کاری انجام دهیم و چه چیزی داشته باشیم. یک برگ کاغذ و یک قلم ابزار ما برای نوشتن هدفهای ما است.خواسته هایمان را بر روی کاغذ بیاوریم.
افراد موفق بجای رویا تجسم دارند . تجسم خلاق . یعنی هد فهایشان را می بینند و حتی آنرا لمس میکنند.
میخواهیم بدانیم که در آینده میخواهیم چه کاری انجام دهیم و چه چیزی داشته باشیم. یک برگ کاغذ و یک قلم ابزار ما برای نوشتن هدفهای ما است.خواسته هایمان را بر روی کاغذ بیاوریم.
تجسم خلاق و تمرين اصلي تجسم خلاق:
مهمترین مسئله در رسیدن به اهداف تجسم خلاق است.من در این مطلب به طرز صحیح تجسم خلاق اشاره میکنم.امیدوارم با تمرین زیاد مسلط به تجسم صحیح شوید. احتمالا در اوایل کار مشکل در تجسم پیش خواهد آمد ولی بهیج وجه نباید نا امید شوید و تمرین را ادامه دهید.

راحت بنشينيد يا دراز بكشيد.از نوك انگشتان پا شروع كنيد به شل كردن و رها كردن عضلات ،تا به فرق سر برسيد و احساس كنيد با هر نفسي كه آهسته و عميق از شكم مي كشيد ، همه ي فشار ها از اجزاي بدن شما بيرون ميرود.از يك تا ده بشمريد و به خودتون تلقین کنید كه با هر شماره آرام آرام تر مي شويد.وقي در همه ي اجزاي بدنتا ن احساس راحتي كرديند ، خواسته ي خودتان رو به شكل دلخواهتان مجسم كنيند.ببينيد همه چيز دقيقا" مطابق ميل شما است . اگر چيزي كه مي خواهید يک شئ است خودتان را در حال لذت بردن از ان شئی مجسم كنيد.اگه يك وضعيته، خودتون رو شاد در اون وضعيت ببينيد.به خودتون بگيد: اكنون اين يا چيزي بهتر، به شيوه ي كاملا" رضايت بخش، و از راه هايي بسيار هماهنگ، به خير و صلاح همه ي افراد، براي من متجلي مي شود. اين تمرين رو فقط تا وقتي براتون شادي بخش است انجام بدهيد. طول مدت آن مهم نيست.اما بهترين زمان انجام این حرکت آلفاي بعد از خواب است .اشارات زیادی شده است که قبل از خواب هم این حرکت را انجام دهید ولی تجربه من در این است که قبل از خواب باعث بی خوابی می شود . در زمان خواب فقط به خواب فکر کنید.در زمان خوردن غذا به غذا و در زمان کار به کار.
اگر زود از تجسم خلاقتون نتيجه نگرفتين ، دلسرد نشين. يادتون باشه ما انديشه هاي منفي سالهاي زيادي رو به دوش مي كشيم كه در بخش نيمه ي تاريك وجود ياد مي گيريم اون ها چي هستن.
اما به طور خلاصه بايد بگم در آلفا همه چيز رو به اون شكلي كه دوست داريد باشه، ببينيد يعني تجسم كنيد.لازمه اینکار تمرین است و تمدین.
(راهنما)

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خیلی ممنون :گل: مطلب بسیار خواندنی و با ارزشی بود.
به دلیل اهمیت موضوع، با اجازه آقا هوشنگ عزیز لینک تاپیک برای همه عزیزان به صورت گروهی ارسال شد.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
منم از پدر انجمن بابت مطلب خیلی خیلی خیلی خوبشون تشکر میکنم و از علی عزیز هم ممنونم که این مطلب رو به صورت گروهی ارسال کردن...

خیلی گفته ها و نوشته ها در مورد دیوار ذهنی شنیدم،دیدم و خوندم که اگر اجازه بدید در پست های بعدی در موردش بنویسم...ممنونم.
:گل::گل::گل:​

rahnama

پدر ایران انجمن
منم از پدر انجمن بابت مطلب خیلی خیلی خیلی خوبشون تشکر میکنم و از علی عزیز هم ممنونم که این مطلب رو به صورت گروهی ارسال کردن...

خیلی گفته ها و نوشته ها در مورد دیوار ذهنی شنیدم،دیدم و خوندم که اگر اجازه بدید در پست های بعدی در موردش بنویسم...ممنونم.
:گل::گل::گل:​

ممنون نگار جان . منتظر مطالب با ارزش شما هستیم.:گل:

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
خیلی ممنون :گل: مطلب بسیار خواندنی و با ارزشی بود.
به دلیل اهمیت موضوع، با اجازه آقا هوشنگ عزیز لینک تاپیک برای همه عزیزان به صورت گروهی ارسال شد.

ضمن نهایت تشکر از شما . همیشه با محبتهای خود من را بیشتر شیفته خود و عزیزان انجمن میکنید.من با استفاده از همین مطلب به همه اهدافم رسیدم و اکنون در آرامش زندگی میکنم.امیدوارم عزیزان متوجه این مهم باشند.

آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
با اجازه همه دوستای گلم و سروران عزیز و استاد مهربونم، بابا هوشنگ گل...

من شخصا" به این باور رسیدم...طی اتفاقات خاصی که توو زندگیم افتاد و باعث شد زندگیم به نوعی خراب بشه...البته اتفاقات همیشه خواهند افتاد و زندگی هم در جریانه.این ما هستیم که زندگی و اینده ای رو داریم رو میسازیم......

در واقع دید ما به زندگی و نگرش ما باعث خواهند شد که آینده مون رو شکل بدیم و این به اراده و ایمان ما بستگی داره که چقد روش کار کرده باشیم...

نمیخوام همینجوری یه مطلبی گفته باشم صرفا" واسه تایید یا ظاهر سازی.بلکه چیزایی که میگم رو خودم شخصا" بهشون رسیدم.

من بعد اتفاقی که برام افتاد فهمیدم نباید در وهله اول ایمانمو تحت هیچ شرایطی از دست بدم...همیشه مشکلات زندگی وجود دارند و به نوعی شیرنی زندگی به خاطر وجود همین چیزهاست...اگر تلخی ها و غصه ها نباشن ، هیچ وقت خوشی ها و زیبایی های زندگی به چشم نخواهند امد...

اما میزان تلخی ها و خوشی هارو خودمون تعیین میکنیم.خودمون میخوایم این باشیم.اما اگر بدونیم با یه تغییر کوچیک توو احساساتمون تنها یک تغییر کوچیک چه چیزهای خوب و مثبتی رو میتونیم جذب کنیم،اونوقت دیگه هیچ وقت از نا امیدی ها و سختی ها دم نخواهیم زد.

اما این تغییر حس نیاز به زمان داره و تمرکز و اینکه احساساتمون رو خوب بشناسیم و بنویسیم و به اونا جامه عمل بپوشونیم.

کار کنیم روو احساسات و افکارمون و بتونیم حس ها ،عواطف و تفکراتمون رو به سمت خوشی ها و زیبایی ها و اهدافمون سوق بدیم.پس میتونیم موفق باشیم.چون مطمئنم افکار تبدیل میشوند به اجسام...

ما زندگی و اینده مون رو میتونیم به طرز خارق العاده ای تغییر بدیم.اما باید بدونیم چی میخوایم و بدونیم از کجا شروع کنیم.نیازی نیست حتما" از موضوع خاصی شروع کنیم.میتونیم با یک شکر گذاری از داشته هامون شروع کنیم.وقتی از داشته هامون خوشحال باشیم و شکر گذار،کائنات هم در برابر تشکر ما نعمت های بیشتری در اختیارمون خواهند گذاشت.و اما یک نکته ای هست که اونم اینه که باید در نظر داشته باشیم شاید در دفعات اولیه به خواسته مون نرسیم...اما دلسردی نباید به خودمون راه بدیم.شاید بپرسیم پس کجاست،چرا نمیاد،من که طلب کردم.اما این فقط کافی نیست.موضوع اصلی خواستن و حس کردن هستش.

و میبینیم به مرور زمان خیلی چیزها که شاید روزی برامون ارزو بود برامون به وجود اومد.پس شدنیه.فقط باید خوب بخوایم و بدوینم که چی میخوایم.

کافیست به خوشی ها فکر کنید...کم کم درهایی به رویتان باز خواهد شد که دیگر هیچ دیواری نیست.....(چرچیل)

Nicol

متخصص بخش گردشگری
خیلی مطالب و تجربیات به ذهنم میاد.اما نیازمند به اینه که اونارو خوب کنار هم بچینم وبراتون بنویسم.ایشالله توو پست های بعدی در موردشون بیشتر مینویسم تا یاد اور این بشم که ما انسانها چه مخلوقات بی نظیر و پر قدرتی هستیم که میتونیم حتی نشدنی ها رو شدنی کنیم و دنیا رو متحول کنیم...

نیکا

متخصص بخش معماری
مطلب خیلی ارزشمندی بود، مرسی آقا هوشنگ و نگار عزیز :4:
یه ایمیل اومده بود برام، بی ربط به این موضوع نیست .
با اجازه دوستان اینجا مینویسم ، خیلی جالبه ....

محدودیت ذهنی

نتیجه آزمایشات بر حيوانات به سادگی به ما نشان می دهند که چطور محدوديتهای ذهنی تحميل شده از طرف محیط بر ما تاثیر می گذارد. آزمایشات انجام شده بر کک، فيل و دلفين مثال خوبی هستند:
کک‌ها حيوانات کوچک جالبي هستند آنها گاز می گيرند و خيلي خوب می پرند آنها به نسبت قدشان قهرمان پرش ارتفاع هستند .اگر يک کک را در ظرفی قرار دهيم از آن بيرون می پرد . پس از مدتي روی ظرف را سرپوش مي گذاريم تا ببينيم چه اتفاقی رخ مي دهد .
کک می پرد و سرش به در ظرف می خورد و پايين می افتد . دوباره می پرد و همان اتفاق مي افتد! اين کار مدتی تکرار میکند . سر انجام در ظرف را بر می داريم و کک دوباره می پرد ولی فقط تا همان ارتفاع! سرپوش برداشته شده درست است و محدوديت فيزيکي رفع شده است ولی کک فکر می کند اين محدوديت همچنان ادامه دارد!

فيل‌ها را مي توان با محدوديت ذهني کنترل کرد . پاي فيلهای سيرک را در مواقعي که نمايش نمي دهند می بندند . بچه فيلها را با طنابهای بلند و فيلهای بزرگ را با طنابهای کوتاه به نظر مي آيد که بايد بر عکس باشد زيرا فيلهای پرقدرت به سادگی می توانند ميخ طنابها را از زمين بيرون بکشند ولی اين کار را نمي کنند !
علت اين است که آنها در بچگی طنابهای بلند را کشيده اند و سعی کرده اند خود را خلاص کنند و سرانجام روزی تسليم شده دست از اين کار کشيده اند!
از آن پس آنها تا انتهای طناب می روند و مي ايستند آنها اين محدوديت را پذيرفته اند.

دکتر ادن رايل يک فيلم آموزشی در مورد محدوديتهای تحميلي تهيه کرده است .
نام اين فيلم "می‌توانيد بر خود غلبه کنيد " است

در اين فيلم يک نوع دلفين در تانک بزرگي از آب قرار مي گيرد نوعي ماهی که غذای مورد علاقه دلفين است نيز در تانک ريخته مي شود . دلفين به سرعت ماهيها را مي خورد . دلفين که گرسنه مي شود تعدادي ماهي ديگر داخل تانک قرار ميگيرند ولي اين بار در ظروف شيشه اي دلفين به سمت آنها مي آيد ولي هر بار پس از برخورد با محافظ شيشه اي به عقب رانده مي شود پس از مدتي دلفين از حمله دست مي کشد و وجود ماهيها را نديده مي گيرد . محافظ شيشه اي برداشته مي شود و ماهيها در داخل تانک به حرکت در مي آيند آيا مي دانيد چه اتفاقي مي افتد ؟ دلفين از گرسنگي مي ميرد غذاي مورد علاقه او در اطرافش فراوان است ولي محدوديتي که دلفين پذيرفته است او را از گرسنگي مي کشد .
از آنجا که نحوه ی عملکرد مغز جانوران از این نظر بسیار شبیه به هم است ما می توانيم از اين آزمايشات بفهمیم که ما هم محدوديت هايی را می پذيريم که واقعی نيستند. به ما می گويند يا ما به خود می گوييم نمي توان فلان کار را انجام داد و اين برای ما يک واقعيت می شود محدوديتهای ذهنی به محدوديتهای واقعی تبديل می شوند و به همان محکمی!
باید این سوال مهم را از خود بپرسیم که :

"چه مقدار از آنچه ما واقعيت می پنداريم، واقعيت نيست بلکه پذيرش ماست؟!"

rahnama

پدر ایران انجمن
وقتی مطلب را نوشتم فکر نمیکردم عزیزان آنرا به بحث شیرینی تبدیل کنند که سراسر ارتعاشات انرژی مثبت است . محدودیتها را خودمان برای خود می سازیم .مثالهای خوبی زده شد. هر چیزی را که به ذهن بسپاریم و آنرا پرورش داده و تجسم کنیم بدست ما می رسد. من در 45سالگی سعی در برطرف کردن موانع یا همان دیوارهای ذهنی کردم. آنزمان فقط 10هزارتومان برایم مانده بود. تلاش کردم و از مسیر رسید ن به اهداف نوشته شده ام لذت می بردم. هر زمانی که به یکی از اهدافم می رسیدم لبخند رضایت بخشی می زدم وبرای گونه ام با دست بوس می فرستام:غش2:.
هر چقدر عزیزان در رابطه با این موضوع بنویسند و بحث کنند , پیمودن پله ای از پله های اهداف خواهد بود.
موفقتر باشید.

rahnama

پدر ایران انجمن
یادم میاد زمانی که پایه های نوشتن اهداف و حرکت را با مطالعه می ساختم خیلی از اطرافیانم بمن می خندیدند. و من به آنها می خندیدم.:غش2:اکنون منتظر حرکتی از من هستند تا الگوی کاری خود قرار دهند.قدر این مطالب و تراوشات مغزی خود را بدانید. جدی بگیرید.در انجمنی که کارش کارآفرینی هست این مبادلات افکار صورت میگیرد و جوانان عزیز نتیجه خوبی گرفته اند. قرار است بزودی سمیناری با همکاری ماهنامه خلاقیت - همراه اول و خبرگزاری و هفته نامه ریال نیور در رابطه با کارگاه آموزشی دوبرابر کردن پول در تهران برگزار شود. تا تمام ترفندهای این کار در سمینار مطرخ گردد.خواهش میکنم برای موفقیت بیشتر خود این مطالب را جدی بگیرید.شما جوان هستید و باید ترقی کنید.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
دوستان من یک تجربه ای که دارم این که روزهایی که نمازم رو سعی می کنم درست و با آرامش و حوصله بخوانم بسیار شادترم و روی رفتارم کنترل بیشتری دارم
سعی کنید همیشه در جایی خلوت و آرام نماز بخونید. خودتون رو شل و آرام بگیرید. معنای جملاتی که تکرار می کنید رو از ذهنتون بگذرانید
اگه به آیات سوره حمد که در هر رکعت می خونیم دقت کنید می بینید دقیقا همون چیزی هست که ما می خوایم

به نام خداوند بخشنده بخشایشگر

ستایش مخصوص خداوندى است که پروردگار جهانیان است.

بخشنده و بخشایشگر است.

(خداوندى که) صاحب روز جزا است.

(پروردگارا) تنها تو را مى پرستیم و تنها از تو یارى مى جوییم. (قسمتی که به عزت نفس انسان توجه داره.. یکی از آرزوهای ما آدما اینه که به هیچ کسی غیر از خدا محتاج نباشیم)

ما را به راه راست هدایت فرما!

راه کسانى که آنان را مشمول نعمت خود ساختى،

نه راه کسانى که بر آنان غضب کردى و نه گمراهان

(به این سه جمله آخر توجه کنید.. ما از خدا می خوایم که راه کسانی که بهشون نعمت داده را نصیب ما کنه.. یعنی همان خوشبختی و کامیابی که آرزوش را داریم)

منبع ترجمه:
مستحبات دین

rahnama

پدر ایران انجمن
دیوار دهنی چیست؟

چند سال قبل مشکلی از نظر مالی برای من پیش آمد .مطالعات زیادی در رابطه با تفکر مثبت انجام دادم و کتابهائی از شاگتی گواین - آنتونی رابینز و ..... مطالعه کردم ویک دوره در کلاسهای آموزشی دکتر آزمندیان شرکت کردم. در آن زمان به این نتیجه رسیدم که خیلی از انسانها بی تفائت زندگی میکنند یعنی هدف ندارد و کلا هدف را نمی شناسند.برای داشتن هدف هم هیچ تلاشی انجام نمی دهند.لقمه نانی داشته باشند برایشان کافی است وشعارشان هم این است که پایتان را به اندازه گلیمتان دراز کنید.وگروه دوم گروهی هستند که هدفهائی برای خود تعیین میکنند وسطحی از آن رد می شوندوزیاد هم اعتقادی به اینکه به این هدفها برسند نداردند.اینان بیشتر در رویا زندگی میکنند.ودر رویا خود را صاحب همه چیز می بینند.وزمانی هم که به رویای خود پناه می برند لبخند رضایت بخشی هم می زنند.وبا بقیه مسائلی که باید آنها را به هدفها و یا همان رویاهای خود برساند کاری ندارند.
گروه سوم گروهی هستند موفق و فرق این افراد با افراد ناموفق در این است که اینان (گروه سوم)هدف دارند و هدفهای خود را می نویسند.هدفهایشان روشن است و اینان ایمان دارند که به اهدافشان می رسند.انگیزه دارند و با قدرت جلو می روند. مقداری در رابطه با هدف می نویسم.
هدف چیست؟

هدف چيست و داشتن آن چه ضرورتي دارد؟ يك هدف چه خصوصياتي بايد داشته باشد؟ آيا هدف بايد كمي باشد يا كيفي؟ چگونه مي‌توان هدفي را انتخاب كرد؟ بعد از آن‌كه هدف خود را انتخاب كرديم، در ارتباط با آن لازم است چه كاري انجام دهيم؟ و ...
در يك تعريف، هدف وضعيتي است كه مي‌خواهيم در آينده داشته باشيم. اگر خود نتوانيم وضعيت‌مان را در آينده تعيين كنيم،‌ ناچار محيط پيرامون‌مان، وضعيت را به ما تحميل مي‌كند. آنچه كه محيط بر ما حكم مي‌كند چه بسا با ما سازگاري نداشته باشد. پس چه بهتر كه خود، هدف مطلوب‌مان را معلوم كنيم و به سمتش در حركت باشيم.
انتخاب هدف، يكي از ضرورت‌هاي زندگي است كه اگر آگاهانه انجام نشود، نا‌آگاهانه صورت خواهد گرفت. يكي از ضرورت‌هاي انتخاب هدف، اين است كه تمركز ذهني را به همراه خواهد داشت.
برای نوشتن اهداف لازم است در جائی خلوت و به دور از صدا بنشینیم. تمام فکر خود را متمرکز کرده و خود را در آینده مجسم کنیم.میخوایم بدانیم که در آینده میخواهیم چه کاری انجام دهیم و چه چیزی داشته باشیم. یک برگ کاغذ و یک قلم ابزار ما برای نوشتن هدفهای ما است.خواسته هایمان را بر روی کاغذ بیاوریم.
افراد موفق بجای رویا تجسم دارند . تجسم خلاق . یعنی هد فهایشان را می بینند و حتی آنرا لمس میکنند.
میخواهیم بدانیم که در آینده میخواهیم چه کاری انجام دهیم و چه چیزی داشته باشیم. یک برگ کاغذ و یک قلم ابزار ما برای نوشتن هدفهای ما است.خواسته هایمان را بر روی کاغذ بیاوریم.
تجسم خلاق و تمرين اصلي تجسم خلاق:
مهمترین مسئله در رسیدن به اهداف تجسم خلاق است.من در این مطلب به طرز صحیح تجسم خلاق اشاره میکنم.امیدوارم با تمرین زیاد مسلط به تجسم صحیح شوید. احتمالا در اوایل کار مشکل در تجسم پیش خواهد آمد ولی بهیج وجه نباید نا امید شوید و تمرین را ادامه دهید.

راحت بنشينيد يا دراز بكشيد.از نوك انگشتان پا شروع كنيد به شل كردن و رها كردن عضلات ،تا به فرق سر برسيد و احساس كنيد با هر نفسي كه آهسته و عميق از شكم مي كشيد ، همه ي فشار ها از اجزاي بدن شما بيرون ميرود.از يك تا ده بشمريد و به خودتون تلقین کنید كه با هر شماره آرام آرام تر مي شويد.وقي در همه ي اجزاي بدنتا ن احساس راحتي كرديند ، خواسته ي خودتان رو به شكل دلخواهتان مجسم كنيند.ببينيد همه چيز دقيقا" مطابق ميل شما است . اگر چيزي كه مي خواهید يک شئ است خودتان را در حال لذت بردن از ان شئی مجسم كنيد.اگه يك وضعيته، خودتون رو شاد در اون وضعيت ببينيد.به خودتون بگيد: اكنون اين يا چيزي بهتر، به شيوه ي كاملا" رضايت بخش، و از راه هايي بسيار هماهنگ، به خير و صلاح همه ي افراد، براي من متجلي مي شود. اين تمرين رو فقط تا وقتي براتون شادي بخش است انجام بدهيد. طول مدت آن مهم نيست.اما بهترين زمان انجام این حرکت آلفاي بعد از خواب است .اشارات زیادی شده است که قبل از خواب هم این حرکت را انجام دهید ولی تجربه من در این است که قبل از خواب باعث بی خوابی می شود . در زمان خواب فقط به خواب فکر کنید.در زمان خوردن غذا به غذا و در زمان کار به کار.
اگر زود از تجسم خلاقتون نتيجه نگرفتين ، دلسرد نشين. يادتون باشه ما انديشه هاي منفي سالهاي زيادي رو به دوش مي كشيم كه در بخش نيمه ي تاريك وجود ياد مي گيريم اون ها چي هستن.
اما به طور خلاصه بايد بگم در آلفا همه چيز رو به اون شكلي كه دوست داريد باشه، ببينيد يعني تجسم كنيد.لازمه اینکار تمرین است و تمرین.
(راهنما)

این مطلب برای ایران انجمن نوشته شده و استفاده از آن با ذکر منبع و یا بدون ذکر منبع آزاد است.

rahnama

پدر ایران انجمن
داشتم این مطلب را مروز میکردم حیفم آمد عزیزانی که مطالعه نکرده اند آنرا نبینند.
اکنون شما در سنی هستید که باید راههای رسیدن به موفقیت را پیدا کنید تا خدانخواسته وقتی سنی از شما گذشت افسوس گذشته را نخورید.

بالا