• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حریره آرد برنج

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
آرد برنج : ۱۵۰ گرم
شکر : ۱۰۰ گرم
گلاب : ۱ قاشق سوپخوری
بادام : ۳۲۵ گرم
آرد برنج را در آب حل کرده و آن را با شیره بادام بی‌پوست و کوبیده مخلوط نموده روی آتش ملایم بگذارید و بلاانقطاع همش بزنید تا پخته شود، سپس گلاب در آن ریخته جوش که زد، آن را از روی آتش بردارید.
 
بالا