• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حسين افضلي در بازگشت از سفر به برزيل: آموخته هايم در برزيل را در ليگ ايران پياده مي‌كنم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي فولاد ماهان گفت: در سفرم به برزيل با آخرين تكنيك و تاكتيك روز دنيا آشنا شدم و به زمان احتياج دارم تا اموخته هايم را در ليگ ايران پياده كنم.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، حسين افضلي سرمربي تيم فوتسال فولاد ماهان اصفهان، از مربيان برجسته كشورمان كه كسب عناوين قهرماني ليگ برتر فوتسال كشور و قهرماني در جام باشگاه هاي آسيا را در كارنامه دارد، در تعطيلات نوروز به مدت 15 روز عازم برزيل شده و علاوه بر حضور در كلاس مربيگري پيشرفته فوتسال به عنوان اولين مربي فوتسال ايراني به مدت دو هفته در كنار تيم سانتوز، يكي از برجسته ترين تيم هاي ليگ فوتسال برزيل، مهد فوتسال جهان به آشنايي با آخرين متدهاي روز فوتسال دنيا پرداخته است.
افضلی درخصوص سفر 15 روزه خود به برزيل در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: خوشبختانه در اواخر سال 89 با توجه به علاقه زياد خانواده ريخته گران براي به روز شدن علم روز فوتسال دنيا، راهي برزيل شده تا با علم روز فوتسال دنيا آشنا شوم.
وی با اشاره به اين مطلب تصريح كرد: در برزيل، مهد فوتسال دنيا، تمرينات و تيم ها از لحاظ تكنيكي و تاكتيكي را آناليز كرده و در بحث فيزيوتراپي و بدنسازي تجارب درخشاني را بدست آوردم. همچنين در كنار مربيان بزرگي چون فرتي، اليويرا و ماخوگا مسائل بسياري را آموختم و با فوتسال روز دنيا آشنايي بيشتري پيدا كرده كه بدون شك آن را به بازيكنانم انتقال خواهم داد.
افضلي با اشاره به آشنايي با تفكرات بزرگترين مربيان فوتسال دنيا خاطرنشان كرد: خوشحالم كه تفكر مربيان بزرگ دنيا را تا اين حد به ايران نزديك ديدم. فوتسال ايران در كشور برزيل بسيار مورد قبول است برزيلي ها به خوبي فوتسال ايران و حتي فوتسال فولاد ماهان را مي‌شناسند و من را به عنوان مربي بهترين تيم فوتسال ايران معرفي مي‌كردند.
وي همچنين با اشاره به برگزاري كلاس هاي مربيگري سطح A تصريح كرد: هر روز ساعت 9 تا 11 در تمرينات تيم شركت مي‌كردم و عصرها در برنامه هاي تئوري و عملي تيم سانتوز شركت مي‌كردم.
افضلی ادامه داد: اين سفر يكي از بزرگترين تجربيات كاري زندگي من بود و مسائلي كه در برزيل آموختم براي پيشروي اهدافم در تيم باشگاهي گامي موثر خواهد بود.
سرمربي فولاد ماهان با اشاره به پياده كردن برنامه هاي جديد در تيم فولاد ماهان خاطرنشان كرد: براي پياده كردن آنچه كه در ذهن دارم به زمان احتياج دارم. تمرينات تيم فولاد ماهان از ارديبهشت آغاز خواهد شد و براي دوره جديد تمرينات از هم اكنون برنامه ريزي ويژه اي را در نظر گرفته ام و اميدوارم با بهره گيري از اين تجربيات تأثيرات آن را در مسابقات فوتسال كشورمان ببينيم.

بالا