معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
حضور نایب قهرمان المپیک در تیم وزنه برداری ملی حفاری
دارنده نشان نقره المپیک لندن در لیگ برتر وزنهبرداری همانند فصل گذشته برای تیم ملی حفاری بر روی تخته خواهد رفت.
نواب نصیرشلال در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) دربارهی حضور خود در لیگ برتر وزنهبرداری اظهار کرد: با توجه به اینکه سال گذشته عضو تیم ملی حفاری و این تیم بهترین تیم ایران محسوب میشود امسال نیز با این تیم صحبت کردم و فکر میکنم تا هفته آینده قرارداد ببندم. البته صحبتهایی در مورد مبلغ قرارداد نیز انجام دادهایم و پیشنهاداتی شده اما هنوز به قطعیت نرسیدیم. با این حال من شرایط را درک میکنم و میدانم که باشگاه کاری از دستش برآید انجام میدهد. از سوی دیگر قراردادهای وزنهبرداری پایین بوده، بنابراین چانهزنی در این مورد بیارزش است.
وی با بیان اینکه در لیگ برتر تلاش میکند رکوردهایش را ارتقا دهد، تصریح کرد: لیگ برتر پایان راه و کار ما نیست بلکه حضور در لیگ به این دلیل است که آمادگی ورزشکار برای سطح ملی بیشتر و بهتر شود. بنابراین من نیز سعی میکنم علاوه بر حفظ آمادگی خود در لیگ برتر، رکوردهایم را نیز ارتقا دهم. اما در نهایت چه چیزی پیش میآید خدا میداند.
وزنهبردار دستهی 105 کیلوگرم ایران در پاسخ به این پرسش که رقیب اصلی او در جریان رقابتهای لیگ برتر کیست، گفت: باید ببینیم شرایط به چه صورت است و چه وزنهبردارانی در تیم ملی حفاری حضور خواهند داشت و تیمهای دیگر چه نفراتی را به خدمت میگیرند.
نصیرشلال در پایان دربارهی وضعیت تمرین و آمادگی خود نیز بیان کرد: من به تنهایی و در شهرم تمرین میکنم و تمرینهایم کمکم انجام میدهمن تا به رکوردهای خود نزدیک شوم. همچنین فکر میکنم با انجام تمرینهای پایهای به 90 تا 80 درصد آمادگی رسیده باشم.