پانته آ
متخصص بخش

مواد لازم:
- شير / يك پيمانه
- آرد / 250 گرم
- روغن مايع و كره با هم / 150 گرم
- شكر / يك پيمانه
- زعفران / به ميزان لازم
طرز تهيه: آرد را روي حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود ولي رنگ آرد تغيير نكند.
بعد از روي حرارت برداشته و آن را الك كنيد.
شكر را در شير حل كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد ، در حدي حرارت دهيد كه شكر كاملاً در شير حل شود
سپس از روي حرارت برداشته زعفران را اضافه كرده و كنار بگذاريد تا سرد شود.
آرد و روغنها ( روغن مايع و كره ) را مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم هم بزنيد.
محلول شير و شكر را دو مرحله به آرد اضافه كنيد
مرتب هم بزنيد تا مواد به خوبي جذب هم شود ، هم زدن را تا جايي ادامه دهيد كه مواد از ظرف جدا شود. ( به اصطلاح ، حلوا جمع شود ) نكته:
اين حلوا به خاطر شيري كه در آن مصرف شده داراي ماندگاري كمي است و بايد فورا استفاده شود. پس بهتر است در حجم كم آن را تهيه كنيد.