• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حلیم گوشت و برنج :

پانته آ

متخصص بخش
گوشت گوسفند یا مرغ : 30 گرم
برنج : 20 گرم ( 2 ق غ )
پیاز : یک چهارم پیاز کوچک
شکر : 1 ق م
کره : 1 ق م

گوشت و ÷یاز را پخته و بعد برنج را اضافه کنید تا له شود و آب غذا نیز کم شود. غذا را از روی شعلهد برداشته و با گوشت کوب له کنید و که را اافه کنید. استفاده از شکر موقع دادن غذا اختیاری است.
وزن غذا : 230 گرم
انرژی : 190 کالری
 
بالا