امشب تنها بودم این غذا را درست کردم . جای همگی خالی:
پنیر گفته شده را نداشتم , پنیر پیتزا اضافه کرده ام.قارچ را هم خرد کردم.غذاهای که درست می کنم , فقط خودم می توانم بخورم.
مواد لازم:
قارچ درشت و تازه= ۲۰ عدد
کره=۲ قاشق غذاخوري
سير له شده=۲ حبه
اسفناج خرد شده، بدون آب=۲۸۰ گرم
پنير موزارلا= يک ليوان
پنير پارميزان يک ليوان
نمک و فلفل =به مقدار کافي
طرز تهيه:
فر را روي ۲۰۰ درجه سانتيگراد تنظيم و روشن کنيد.
ساقه ها را از قارچ جدا و آن ها را خرد کنيد.
در کره آب شده، ساقه هاي خرد شده و سير له شده را تفت دهيد تا نرم شود، سپس اسفناج را اضافه کنيد و براي ۲ دقيقه تفت دهيد.
نمک و فلفل به اندازه لازم به مواد اضافه و قارچ ها را پر کنيد.
زير گاز را خاموش کنيد و ۲ نوع پنير را به مواد اضافه کنيد.
قارچ ها را با قسمت پر شده به سمت بالا در ظرف بچينيد و به مدت ۲۰ دقيقه و يا تا اين که قارچ و مواد پخته شود در فر قرار دهيد.
پنیر گفته شده را نداشتم , پنیر پیتزا اضافه کرده ام.قارچ را هم خرد کردم.غذاهای که درست می کنم , فقط خودم می توانم بخورم.
مواد لازم:
قارچ درشت و تازه= ۲۰ عدد
کره=۲ قاشق غذاخوري
سير له شده=۲ حبه
اسفناج خرد شده، بدون آب=۲۸۰ گرم
پنير موزارلا= يک ليوان
پنير پارميزان يک ليوان
نمک و فلفل =به مقدار کافي
طرز تهيه:
فر را روي ۲۰۰ درجه سانتيگراد تنظيم و روشن کنيد.
ساقه ها را از قارچ جدا و آن ها را خرد کنيد.
در کره آب شده، ساقه هاي خرد شده و سير له شده را تفت دهيد تا نرم شود، سپس اسفناج را اضافه کنيد و براي ۲ دقيقه تفت دهيد.
نمک و فلفل به اندازه لازم به مواد اضافه و قارچ ها را پر کنيد.
زير گاز را خاموش کنيد و ۲ نوع پنير را به مواد اضافه کنيد.
قارچ ها را با قسمت پر شده به سمت بالا در ظرف بچينيد و به مدت ۲۰ دقيقه و يا تا اين که قارچ و مواد پخته شود در فر قرار دهيد.
:گل: