• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خارج از گود زوم

Xaniar

متخصص بخش زوم
attachment.php

*در اين تاپيك ميتوانيد سوالات خود را در رابطه با زوم ايران انجمن و نحوه ي برگزاري و هر سوال ديگري كه داريد مطرح كنيد .
*لطفا از ارسال پست شامل سوال و درخواست در تاپيك زوم شركت كنندگان خودداري كنيد .

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پاسخ : زوم هفته ::palang::

من یه سوال دارم (البته ببخشید)
فرق زوم با صندلی داغ چیه؟همون صندلی داغه؟
سیاوش عزیز در صندلی داغ یک فرد جواب میده و بقیه سوال می پرسند اما در زوم روال برعکس هست و این اعضا هستند که به سوالات به صورت گروهی جواب میدند.
تفاوت های عمده دیگه مثل محدود و مشخص بودن سوالات، سبک خاص سوالات طراحی شده - غیر شخصی بودن سوالات (مسائل شخصی) و... هم از تفاوت ها هستند.

baroon

متخصص بخش ادبیات
پاسخ : زوم هفته ::palang::

من یه سوال دارم (البته ببخشید)
فرق زوم با صندلی داغ چیه؟همون صندلی داغه؟

سیاوش عزیز علاوه بر فرمایش ادمین گلمون منم توی یک کلمه می خوام بگم که زوم یعنی نقد. هدف این تاپیک نقد مهمان هست.
یه طرحی شبیه به این رو من در پی صندلی داغ ارائه دادم. یعنی دوستان با توجه به جوابهای مهمان در صندلی داغ بیان ایشون رو نقد کنن، یک دوره آزمایشی بعد از صندلی داغم انجام شد ولی چون این نظرسنجی بدون سؤال بود و دوستای مهربون لطف داشتن، فقط تعریف شنیدم.:8:
به کامیار عزیز تبریک میگم برای ایده ی اصولی و جامعش.:گل:
:دست:

Silver Star

مدير ارشد تالار
با تشکر از پلنگ عزیز که بهمون یاد آوری کرد پارسی را پاس بداریم.

سیاوش عشق

کاربر ويژه
بسم ایزد یکتا
درود
دوستان انتقاد و پیشنهاد ها رو همینجا میگن؟
آدرس درست اومدم؟؟؟ کوچه بغلی نیست؟
...
خب سوالات که تقریبا یکیه و به ندرت شاید شاهد تغییرش باشیم بعدها ولی یه پیشنهاد داشتم.
پایان هفته یعنی وقتی مهلت زوم تموم شد، یه سری سوال از بین همین سوالات رو خود کسی که زوم شده جواب بده تا بهتر بشناسیم و ببینیم چقد همدیگر رو میشناسیم.
مثلا سوالاتی که میشه برای زوم شده در نظر گرفت
1. کدوم یک از بچه ها با اخلاقیاتت بیشتر آشنا بودن و نزدیک تر به شخصیتت نظر دادن؟ (کسانی که توی زوم شرکت کردن)
2. از پاسخ های کدوم کاربر خوشت اومد؟(کسانی که توی زوم شرکت کردند)
3. توی انجمن با کدوم کاربر دوست هستی؟
4. از چه شکلکی بیشتر خوشت میاد و استفاده می کنی؟
5. تکیه کلامت چیه؟
و از این قبیل سوالات

rahnama

پدر ایران انجمن
پیشنهاد خوبی است. امیدوارم کامیار جان این مورد را بررسی کنند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
آره منم موافقم
اصلا میشه همه سوالات رو خودش جواب بده :نیش:
اونایی که نمیشه یا نمیخواد هم جواب نده

Xaniar

متخصص بخش زوم
بسم ایزد یکتا
درود
دوستان انتقاد و پیشنهاد ها رو همینجا میگن؟
آدرس درست اومدم؟؟؟ کوچه بغلی نیست؟
...
خب سوالات که تقریبا یکیه و به ندرت شاید شاهد تغییرش باشیم بعدها ولی یه پیشنهاد داشتم.
پایان هفته یعنی وقتی مهلت زوم تموم شد، یه سری سوال از بین همین سوالات رو خود کسی که زوم شده جواب بده تا بهتر بشناسیم و ببینیم چقد همدیگر رو میشناسیم.
مثلا سوالاتی که میشه برای زوم شده در نظر گرفت
1. کدوم یک از بچه ها با اخلاقیاتت بیشتر آشنا بودن و نزدیک تر به شخصیتت نظر دادن؟ (کسانی که توی زوم شرکت کردن)
2. از پاسخ های کدوم کاربر خوشت اومد؟(کسانی که توی زوم شرکت کردند)
3. توی انجمن با کدوم کاربر دوست هستی؟
4. از چه شکلکی بیشتر خوشت میاد و استفاده می کنی؟
5. تکیه کلامت چیه؟
و از این قبیل سوالات

پیشنهاد خوبی است. امیدوارم کامیار جان این مورد را بررسی کنند.

آره منم موافقم
اصلا میشه همه سوالات رو خودش جواب بده :نیش:
اونایی که نمیشه یا نمیخواد هم جواب نده

حتما بررسي خواهم كرد .
تاپيك جديد براي اين موضوع باز خواهد شد *

BLaDe

متخصص بخش زبان
بنده یه سوال دارم ...
راستش من بخش قوانین زوم رو خوندم و چون همچین بندی رو توش پیدا نکردم میخوام اینجا بپرسمش ...
آیا میشه در زوم کسی که از مهلت یک هفته زومش گذشته شرکت کرد ؟ من متاسفانه در مدتی که نبودم یا ندیدم تاپیکش رو ، نتونستم در زوم دوستانم شرکت کنم .. آیا امکانش هست که در حال حاضر در زوم اون افراد شرکت کنم یا نه ؟:احترام:

Xaniar

متخصص بخش زوم
بنده یه سوال دارم ...
راستش من بخش قوانین زوم رو خوندم و چون همچین بندی رو توش پیدا نکردم میخوام اینجا بپرسمش ...
آیا میشه در زوم کسی که از مهلت یک هفته زومش گذشته شرکت کرد ؟ من متاسفانه در مدتی که نبودم یا ندیدم تاپیکش رو ، نتونستم در زوم دوستانم شرکت کنم .. آیا امکانش هست که در حال حاضر در زوم اون افراد شرکت کنم یا نه ؟:احترام:

خیر ، مهلت زوم هر مهمان 1 هفته خواهد بود .
اما در صورتی که زوم مهمان مورد استقبال سایر کاربران قرار بگیرد‌ ، تاپیک زوم مهمان به مدت 1 هفته تمدید خواهد شد .
الان شما تنها میتونید در این تاپیک شرکت کنید :
[h=3]زوم هفته ::fatemeh::

بالا