سر تعظیم فرود می آورم در برابر دوستان و بزرگوارانی که تا به امروز پشتیبان حقیر بوده اند
این روزها هرکسی که دل به عشق و زندگی دارد با شور و شوق فراوان به خانه تکانی مشغول است و خود را برای استقبال از بهار آماده میکند.
برآن شدم تا با آفرینش این تاپیک دوستان خوش ذوق دل تکانی هم بکنند و در روزهای پایانی سال آنچه که در دل دارند بر زبان آرند و با چند بیتی دلشان را آماده استقبال از بهار کنند.
البته قرارمان براین است که این شعرها درباره فصل جدید رویش و سرسبزی بهار باشد اما در عین حال هر آنچه که دلمان را آرام میکند بر سینه سفید این صفحه به یادگار بگذاریم.
این شعر واقعا خوندنش برایم آرامش روحی میدهد . مشتاق دیدار سبزتان هستیم.
این روزها هرکسی که دل به عشق و زندگی دارد با شور و شوق فراوان به خانه تکانی مشغول است و خود را برای استقبال از بهار آماده میکند.
برآن شدم تا با آفرینش این تاپیک دوستان خوش ذوق دل تکانی هم بکنند و در روزهای پایانی سال آنچه که در دل دارند بر زبان آرند و با چند بیتی دلشان را آماده استقبال از بهار کنند.
البته قرارمان براین است که این شعرها درباره فصل جدید رویش و سرسبزی بهار باشد اما در عین حال هر آنچه که دلمان را آرام میکند بر سینه سفید این صفحه به یادگار بگذاریم.
این شعر واقعا خوندنش برایم آرامش روحی میدهد . مشتاق دیدار سبزتان هستیم.
شبي برگرد و با بغض غريب غربتم سر كن
عطش مي پرورم در ديده جاي اشك، باور كن
به رسم ماه بنشين روبه رويم آسمان انگيز
دلم را در شب لبخند و زيبايي مسخر كن
زلال از اوج زيبايي سفر كن سمت چشمانم
تمام كوچه را باراني اشك و كبوتر كن
بهاران است اما ذوق فروردين نمي جوشد
درختان دل انگيز غزل را سايه گستر كن
بخوان در نينواي غربتم شور شكوفايي
شكفتن هاي دشت عشق را چندين برابر كن
زبان واژه هايم در سكوتي كهنه مي پوسد
غزل با نو شكوه شوق و شعرم را ميسر كن