• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ختـــم قـــرآن ایــران انجمــنی ها در ماه رمضان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
انقدر استقبال دوستان خوب بود که من انتظار نداشتم
گفتم بگذارم اول عزیزان دیگه شرکت کنند،اگر جزی باقی ماند،آن را من می خوانم. جز 26 را فعلاً نگه میداریم،ببینیم نصیب کی میشه؟

rahnama

پدر ایران انجمن
آقا اجازه ما تمام کردیم.
من جایزه میخوام. من جایزه میخوام.یالا .خودتان قول دادید.مگر قول ندادید.
:شاد:

خانمم: چه خبره راهنما.یک جزئ قرآن را خوندی اینقدر سر و صدا راه انداختی.مگر خودت نگفتی جایزه لازم نیست.
راهنما:حانم اجازه؟ ببخشید. تازه با اینکار ادمین عزیزم را هم ناراحت کردم. خانم اجازه؟ دیگه تکرار نمیشه.

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
adminعزیز با طرح بحث جایزه از کار ما حمایت کرد
دوستان هم برای نشان دادن نیت پاکشان خواستند،جایزه برداشته شود.
به نظرم کسی دلخور نیست و هر دو طرف ماجرا برنده شدند

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
به نظر من هر کی خوند اعلام کنه تا آخر ماه رمضان ختم قرآن رو اعلام بشه
اگه هم کسی نتونست بخونه بگه تا بچه های دیگه بخونن
ممنونم:گل:

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
خب هر 30 جز انتخاب شد. خدا را شکر که این فرصت را پیدا کردیم که کنار هم یکبار قرآن را ختم کنیم.شاید خیلی ها هر روز یک جز می خواندند اما ارزش اینکار به گروهی بودن آن بود.از کار زیبای admin و تفکر زیباتر دوستان نهایت سپاس را دارم
----------------------------------------------------------------
اما برای دوستانی که این دو سه روز انجمن نبودند یا به هر دلیلی دوست دارند توی ختم کل قرآن شرکت کنند،یک پیشنهاد دارم
من و دو نفر از دوستام تصمیم گرفیم یک بار قرآن را ختم کنیم.من چون دیدم بچه های انجمن توی این دو سه روز خیلی خوب استقبال کردند،گفتم برای اینکه عزیزانی که به هر دلیلی تا حالا نتوانستند شرکت کنند و عزیزانی که در روزهای بعد عضو میشوند،چند جز کنار بگذارم.اگر دوستان مایل بودند ، بخوانند.اگر هم که نمیتوانند،مشکلی نیست وخودم می خوانم.
عزیزانی که تمایل دارند از این جز ها یکی را انتخاب کنند23-24-25-26-27-28
ممنون از همه ی دوستان خوبم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
:خجالت2:
من چی :خجالت2:؟که قران خووندم خوب نیست یه جزءرو یه روز طول میدم بخوونم اونم باکلی غلط؟:ناراحت:
دوست دارم شرکت کنم کاش میشه یه حزب بخوونم

ای کاش همگی دوستانی که تصمیم به خواندن دارند قرآن رو با معنی اون بخونند. مطمئن باشید برترین ارزش ها و ثواب ها در فهمیدن کلام خداست.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
خب هر 30 جز انتخاب شد. خدا را شکر که این فرصت را پیدا کردیم که کنار هم یکبار قرآن را ختم کنیم.شاید خیلی ها هر روز یک جز می خواندند اما ارزش اینکار به گروهی بودن آن بود.از کار زیبای admin و تفکر زیباتر دوستان نهایت سپاس را دارم
----------------------------------------------------------------
اما برای دوستانی که این دو سه روز انجمن نبودند یا به هر دلیلی دوست دارند توی ختم کل قرآن شرکت کنند،یک پیشنهاد دارم
من و دو نفر از دوستام تصمیم گرفیم یک بار قرآن را ختم کنیم.من چون دیدم بچه های انجمن توی این دو سه روز خیلی خوب استقبال کردند،گفتم برای اینکه عزیزانی که به هر دلیلی تا حالا نتوانستند شرکت کنند و عزیزانی که در روزهای بعد عضو میشوند،چند جز کنار بگذارم.اگر دوستان مایل بودند ، بخوانند.اگر هم که نمیتوانند،مشکلی نیست وخودم می خوانم.
عزیزانی که تمایل دارند از این جز ها یکی را انتخاب کنند23-24-25-26-27-28
ممنون از همه ی دوستان خوبم

میشه ما که تو دور اول شرکت کردیم تو دور دوم هم شرکت کنیم؟

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
ای کاش همگی دوستانی که تصمیم به خواندن دارند قرآن رو با معنی اون بخونند. مطمئن باشید برترین ارزش ها و ثواب ها در فهمیدن کلام خداست.
بله اصل فهم کلام خداوند است.وگرنه خواندن چند صفحه لغاتی که ندانی چه مفهومی دارند،چه ارزشی دارد؟

ahmadfononi

معاونت انجمن

بله درسته ، کلا باید قرآن رو فهمید و ببینیم که چی میگه .

مثلا بعضی ها بودن که قرآن رو توی 30 سال میخوندن .

و اصل از قرآن فهمیدن و تدبر در آیات است.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
شروع کردن خوندن قرآن با معنی مثل یک انقلاب تو زندگی می مونه.. گلایی که قرآن رو با معنی می خونند حرفم رو می فهمند!

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام چه خوب که این جز باقی مونده من جز 28 رو تلاوت می کنم وبه ساحت مقدس امام عصر وروح پدرم تقدیم می کنم .اتماس دعای فراوان از عزیزان .:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا