• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خواص انبه

baroon

متخصص بخش ادبیات


خواص میوه انبه



محققان می گویند: با وجود اینکه انبه از لحاظ داشتن خواص آنتی اکسیدان امتیاز پایینی دارد، اما باید آن را جزو غذاهای عالی قرار داد.
به گزارشایرنا ازیونایتدپرس ، دکتر "سوزان تالکوت" دانشمند تغذیه در مرکز تحقیقات " ای.گری لایف تگزاس" می گوید : انبه از لحاظ خواص آنتی اکسیدانی همردیف انار قرار نمی گیرد.
محققان دریافتند که انبه تاثیرات کمی بر روی سرطان های ریه، خون و پروستات دارد، اما بر روی سرطان های سینه و روده بزرگ که شایعترین سرطانها هستند، بیشترین تاثیر را دارند.

انبه درختی است زیبا که ارتفاع آن تا 10 متر می رسد . منشا انبه هند و مالزی و برمه می باشد ولی اکنون در تمام مناق استوایی و حاره کشت می شود . انبه از 4000 سال پیش وجود داشته است .
برگهای این درخت نیزه ای شکل ، گلهای آن زرد یا قرمز رنگ و بصورت خوشه ای وجود دارد .

انبه رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و نارس آن سرد و خشک است . انبه نارس تولید کننده بلغم و سودا در بدن است.
1)انبه بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن است .
2)انبه تقویت کننده قوای جنسی است .
3)رنگ صورت را درخشان می کند .
4)دهان را خوشبو می کند .
5)ادرار آور است .
6)یبوست را برطرف می کند .
7) دارای مقدر زیادی اسید گالیک است . بنبراین سیستم هضم را ضد عفونی و تمیز می کند .
8) تمیز کننده خون است.
9)خوردن انبه بوی بد بدن را از بین می برد .
10)مصرف این میوه حرارت بدن را کاهش می دهد و تب را پائین می آرود .
11)برای رفع اسهال مفید است .
12)خوردن انبه ، سردرد ، تنگی نفس و سرفه را از بین می برد .
13)برای درمان بواسیر مفید است .
14)عطش را برطرف می کند.
15)انبه چون گرم است برای گرم مزاجان مناسب نیست و این اشخاص باید آنرا با سکنجبین بخورند .



خواص مغز هسته انبه
انبه دارای هسته بزرگی است که در وسط آن مغز آن قرار درد که بجای مغز بادام می توان از آن در شیرینی جات استفاده کرد .
مغز هسته انبه از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است .
1-خوردن مغز هسته اسهال را برطرف می کند .
2-برای معالجه سرماخوردگی مصرف می شود .
3-سرفه های سخت را درمان می کند .
4-درمان کننده بواسیر خونی است .
5-زنانی که دچار خونریزی رحم هستند و یا بین دو عادت ماهیانه خونریزی دارند برای رفع آن باید از مغز انبه استفاده کنند .
6-مغز هسته انبه کرم کش و ضد اسهال است .
7-برای تسکین آسم و تنگی نفس مفید است .
8-ضد استفراغ است .
دیگر خواص درخت انبه
1-گل انبه سرد و خشک است و اسهال را رفع می کند .
2-اگر شکوفه درخت انبه را خشک کرده و هر روز حدود 3 گرم آنرا با 10 گرم شکر بخورند سرعت انزال را معالجه می کند .
3-صمغ درخت انبه را با روغن و آبلیمو مخلوط کنید برای ناراحتی های پوست مفید است .
4-برای برطرف کردن ریزش مو ، آب برگهای درخت انبه را روی سر بمالید .
5-برای تقویت دندان و لثه دم کرده برگ درخت انبه را مضمضه کنید .


مضرات :
هضم انبه برای بعضی از افراد سخت است و ممکن است ایجاد خارش و دمل نمائید .
اگر خوردن انبه ایجاد نفخ بکند باید آنرا با زنجبیل خورد .






 

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
خواص شگفت انگیز انبه

110681_706.jpg


یک فنجان انبه خرد شده 25 درصد از میزان موردنیاز روزانه از ویتامین A را فراهم می‌کند که به بهبود بینایی کمک کرده و از شب‌کوری و خشکی چشم جلوگیری می‌کند.



میزان بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتنوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.

انبه میوه‌ای بسیار خوشمزه است که خیلی وقت‌ها ممکن است دوستداران آن فراموش کنند که فواید بسیار زیادی هم دارد. در زیر فواید این میوه را بیان کرده و به برخی نکات جالب درمورد آن و احتیاطات لازم نیز اشاره می‌کنیم.

فواید انبه برای سلامتی

1. پیشگیری از سرطان: تحقیقات نشان می‌دهد که ترکیبات آنتی‌اکسیدان انبه از سرطان‌های روده، سینه، خون و پروستات پیشگیری می‌کند. این ترکیبات شامل کرستین، ایزوکرستین، استراگالین، فیستین، اسید گالیک و متیل‌گالات و همچنین آنزیم‌های مختلف می‌باشد.

2. کاهش کلسترول: محتوی بالای فیبر، پکتین و ویتامین C در انبه به کاهش کلسترول کمک می‌کند.

3. پاکسازی پوست: هم داخلی و هم خارجی برای پوست قابل استفاده است. انبه منافذ بسته شده پوست را باز کرده و جوش‌ها را از بین می‌برد.

4. سلامت چشم: یک فنجان انبه خرد شده 25 درصد از میزان موردنیاز روزانه از ویتامین A را فراهم می‌کند که به بهبود بینایی کمک کرده و از شب‌کوری و خشکی چشم جلوگیری می‌کند.

5. قلیایی کردن کل بدن: اسید تارتاریک، اسید مالیک و کمی اسید سیتریک موجود در این میوه به حفظ ذخیره قلیایی بدن کمک می‌کند.

6. کمک به دیابتی‌ها: انبه به تنظیم سطح انسولین در خون کمک می‌کند. در یک داروی خانگی سنتی برگ‌های آن را در آب جوشانده، شب تا صبح در آب خوابانده و بعد جوشانده را صبح مصرف می‌کردند. انبه همچنین شاخص گلیسمی پایینی دارد (60-41) به همین علت مصرف متوسط از آن سطح قندخون را بالا نخواهد برد.
7.کمک به دفع گرما: گرفتن آب این میوه و مخلوط کردن آن با آب و شیرین‌کننده به خنک کردن بدن و جلوگیری از آسیب رسیدن به آن کمک می‌کند.
8.تقویت سیستم ایمنی بدن: میزان بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتنوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.
 

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی

مطالب مشابه ادغام شدند.



:گل:
 

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
انبه، قند خون را پایین می آورد

نتایج یک مطالعه جدید پزشکی نشان می دهد خوردن نیمی از یک انبه در روز می تواند سطح قند خون را پایین آورد.

بررسی‌ها نشان می دهد تاثیر مصرف میوه انبه برای افراد بزرگسالی که به اضافه وزن مبتلا هستند و از سطح بالای قند خون رنج می برند، اعجاب آور است.

«ادرالین لوکاس» محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه ایالت اوکلاهما گفت: انبه دارای ترکیب های زیست فعال بیشماری از جمله آنتی اکسیدان «مانگی‌فرین» است که به تاثیرات مفید انبه بر گلوکز خون کمک می کند. علاوه بر این، انبه دارای فیبر خوراکی است که می تواند در کاهش جذب گلوکز در جریان خون نقش داشته باشد.
در این بررسی پزشکان برای مدت 12 هفته تاثیر میزان 10 گرم انبه خشک و فریز شده را در بدن چند فرد بزرگسال مبتلا به چاقی ارزیابی کردند. در پایان این دوره مشاهده شد سطح قند خون تمامی افراد شرکت کننده کاهش داشته به رغم آنکه تغییرات قابل توجهی در وزن بدن آنان اتفاق نیفتاده است.
به گفته لوکاس، انبه می تواند برای افراد چاق یک گزینه غذایی باشد و به آنان کمک می کند سطح قند خون خود را حفظ کرده یا آن را پایین آورند.
از آنجایی که این آزمایش در تعداد محدودی از افراد انجام شده لازم است برای تایید شدن نتایج آن آزمایش های کلینیکی بیشتری انجام شود.(ایسنا)

منبع: جام جم آنلاین
 
بالا