baroon
متخصص بخش ادبیات
خواص پوست میوه ها
اين هم يکي از حرف هاست که ريشه علمي دارد! شيک نباشيد و ميوه ها را با پوست بخوريد، به نفع شماست.
عادت داريد که پوست ميوه ها را بکنيد و بعد آن را نوش جان کنيد؟ اگر اين کار را مي کنيد، سخت در اشتباه ايد، چون به همين راحتي يک عالم از خواص پوست ميوه ها را دور مي ريزيد. طبق يک تحقيق انجام شده توسط دانشگاه فلوريدا، بعضي از انواع آنتي اکسيدان هاي محافظ سلامتي در پوست ميوه ها ذخيره شده. بنابراين دور ريختن پوست آن ها عاقلانه به نظر نمي رسد. مثلاً کيوي پوست کرکي دارد و خوردن آن چندان خوشايند نيست. اما به هر حال بايد راهي براي به دست آوردن مواد مغذي آن، باشد. به هر حال، بهتر است از پوست ميوه ها استفاده کنيم.
سيب
مواد فيتوشيميايي ضد سرطاني موجود در پوست سيب درختي، 87 درصد بيشتر از مغز خود ميوه آن است! بنابراين بهتر است از اين به بعد، سيب را با پوست اش ميل کنيد.
خيار
پوست اين ميوه کم کالري از ماده سيليکا تشکيل شده است که خود اين ماده باعث تازگي و طراوت پوست و مانع ايجاد چروک مي شود؛ يعني خاصيت کلاژني دارد. هيچ پيشنهادي براي مقدار مصرف روزانه سيليکا وجود ندارد ولي متخصصين اظهار داشته اند که حداقل 5 ميلي گرم سيليکا در روز مقداري است که بعد از خوردن يک خيار با پوست کسب مي کنيد.
بادمجان
پوست بادمجان در حدود 300 ميلي گرم ناسونين دارد؛ آنتي اکسيداني که مانع از آسيب سلول هاي مغزي مي شود. همچنين حاوي 200 ميلي گرم پتاسيم (ضد گرفتگي عضله) و 13 ميلي گرم منيزيم موثر در ساختمان بافت پيوندي و 3 گرم فيبر مؤثر در لاغري شکم است.
کيوي
مواد شيميايي موجود در اين پوست کرک دار، عاملي براي مبارزه با باکتري هاي استافيلوکوک و باکتري ايکولاي است.
پرتقال
عادت داريد که پوست ميوه ها را بکنيد و بعد آن را نوش جان کنيد؟ اگر اين کار را مي کنيد، سخت در اشتباه ايد، چون به همين راحتي يک عالم از خواص پوست ميوه ها را دور مي ريزيد. طبق يک تحقيق انجام شده توسط دانشگاه فلوريدا، بعضي از انواع آنتي اکسيدان هاي محافظ سلامتي در پوست ميوه ها ذخيره شده. بنابراين دور ريختن پوست آن ها عاقلانه به نظر نمي رسد. مثلاً کيوي پوست کرکي دارد و خوردن آن چندان خوشايند نيست. اما به هر حال بايد راهي براي به دست آوردن مواد مغذي آن، باشد. به هر حال، بهتر است از پوست ميوه ها استفاده کنيم.
سيب
مواد فيتوشيميايي ضد سرطاني موجود در پوست سيب درختي، 87 درصد بيشتر از مغز خود ميوه آن است! بنابراين بهتر است از اين به بعد، سيب را با پوست اش ميل کنيد.
خيار
پوست اين ميوه کم کالري از ماده سيليکا تشکيل شده است که خود اين ماده باعث تازگي و طراوت پوست و مانع ايجاد چروک مي شود؛ يعني خاصيت کلاژني دارد. هيچ پيشنهادي براي مقدار مصرف روزانه سيليکا وجود ندارد ولي متخصصين اظهار داشته اند که حداقل 5 ميلي گرم سيليکا در روز مقداري است که بعد از خوردن يک خيار با پوست کسب مي کنيد.
بادمجان
پوست بادمجان در حدود 300 ميلي گرم ناسونين دارد؛ آنتي اکسيداني که مانع از آسيب سلول هاي مغزي مي شود. همچنين حاوي 200 ميلي گرم پتاسيم (ضد گرفتگي عضله) و 13 ميلي گرم منيزيم موثر در ساختمان بافت پيوندي و 3 گرم فيبر مؤثر در لاغري شکم است.
کيوي
مواد شيميايي موجود در اين پوست کرک دار، عاملي براي مبارزه با باکتري هاي استافيلوکوک و باکتري ايکولاي است.
پرتقال
پوست پرتقال حاوي ماده ليمونين ودشمن کشنده اشعه فرابنفش است. دانشمندان معتقدند که خوردن يک قاشق چاي خوري پوست پرتقال در هفته، احتمال ابتلا به سرطان پوست را تا 30 درصد کاهش مي دهد.