• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خواهش میکنم توجه کنید!

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی

و عادت بد نوشیدنی سرد خوردن همراه با خوراک را تغییر دهید

چيني ها و ژاپني ها هنگام غذا خوردن چاي گرم مي خورند نه آب سرد. شايد زمان آن فرارسيده باشد كه ما هم عادت خوردن آب سرد در حين غذا خوردن را ترك كنيم.​
براي كساني كه علاقمند به نوشيدن آشاميدني سرد همراه غذا هستند اين متن بسيار مفيد خواهد بود.
آب سرد همراه با غذا باعث منجمد شدن روغن غذا در معده مي شود كه منجر به كند شدن هضم غذا مي گردد. روغن منجمد شده با اسيد واكنش داده و شكسته شده خيلي سريعتر از غذاي جامد جذب روده ميشود و سطح روده را مي پوشاند و بسيار سريع به چربي تبديل شده و منجر به سرطان مي گردد
با توجه به اينكه خوردن هر گونه نوشيدني به دليل رقيق كردن اسيد معده باعث دير هضم شدن عذا مي گردد، توصيه مي شود همراه با غذا از مصرف نوشيدني خودداري كنيد و يا حداقل آشاميدني گرم همراه با غذا مصرف نمائيد.​
علائم سكته قلبي:
شما بايد آگاه باشيد كه هر سكته قلبي از درد گرفتن دست چپ آغاز نمي شود . درد شديد در قسمت فك نيز علامت هشدار دهنده اي است. شما ممكن است هنگام سكته قلبي هرگز درد در قسمت قفسه سينه احساس نكنيد. حالت تهوع و تعرق شديد مي تواند از علائم سكته قلبي باشد‌،‌ 60% از مردمي كه هنگام خواب دچار سكته قلبي مي شوند هرگز از خواب بيدار نمي شوند. اگر با احساس درد شديد در فك صورتتان از خواب بيدار شديد، مراقب باشيد زيرا احتمال سكته قلبي وجود دارد

Nicol

متخصص بخش گردشگری
خیلی ممنونم بابت مطلب خوبت نسرین جان.خیلی نکته مهمیه ...

من خیلی دوست دارم بتونم این عادتم رو بذارم کنار...

ولی واقعا" سختمه و خیلی وقت ها احساس میکنم نمیتونم بدون نوشیدنی خنک غذا بخورم...

آخه چطوری میشه با غذا نوشیدنی گرم خورد...اونم توو فصل تابستون...غیر ممکنه...
:گل:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
وای:ناراحت:
جایگزین چیست؟

با توجه به اينكه خوردن هر گونه نوشيدني به دليل رقيق كردن اسيد معده باعث دير هضم شدن عذا مي گردد، توصيه مي شود همراه با غذا از مصرف نوشيدني خودداري كنيد و يا حداقل آشاميدني گرم همراه با غذا مصرف نمائيد.
:نیش2:
نوشیدنی نخور با غذات جانم:بله:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
نمیشه که
من 5 تا لیوان آب نخورم نمیتونم غذا بخورم:سوت:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
خیلی ممنونم بابت مطلب خوبت نسرین جان.خیلی نکته مهمیه ...

من خیلی دوست دارم بتونم این عادتم رو بذارم کنار...

ولی واقعا" سختمه و خیلی وقت ها احساس میکنم نمیتونم بدون نوشیدنی خنک غذا بخورم...

آخه چطوری میشه با غذا نوشیدنی گرم خورد...اونم توو فصل تابستون...غیر ممکنه...
:گل:

نگار جان منم همین مشکلو دارم ولی هی سعی می کنم مقدار نوشیدنیو کمتر کنم... :گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
خیلی مطلب مفید بود نسرین خانم.

اما من هم این عادت رو دارم که با غذام کلا باید نوشیدنی سرد و خنک بخورم.

مثلا آب و دوغ و نوشابه اما برای اینکار که نوشیدنی گرم خورد مشکله .

بازم ممنون بابت مطلب مفیدتون

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی

و عادت بد نوشیدنی سرد خوردن همراه با خوراک را تغییر دهید

چيني ها و ژاپني ها هنگام غذا خوردن چاي گرم مي خورند نه آب سرد. شايد زمان آن فرارسيده باشد كه ما هم عادت خوردن آب سرد در حين غذا خوردن را ترك كنيم.

براي كساني كه علاقمند به نوشيدن آشاميدني سرد همراه غذا هستند اين متن بسيار مفيد خواهد بود.

آب سرد همراه با غذا باعث منجمد شدن روغن غذا در معده مي شود كه منجر به كند شدن هضم غذا مي گردد. روغن منجمد شده با اسيد واكنش داده و شكسته شده خيلي سريعتر از غذاي جامد جذب روده ميشود و سطح روده را مي پوشاند و بسيار سريع به چربي تبديل شده و منجر به سرطان مي گردد

با توجه به اينكه خوردن هر گونه نوشيدني به دليل رقيق كردن اسيد معده باعث دير هضم شدن عذا مي گردد، توصيه مي شود همراه با غذا از مصرف نوشيدني خودداري كنيد و يا حداقل آشاميدني گرم همراه با غذا مصرف نمائيد.

علائم سكته قلبي:

شما بايد آگاه باشيد كه هر سكته قلبي از درد گرفتن دست چپ آغاز نمي شود . درد شديد در قسمت فك نيز علامت هشدار دهنده اي است. شما ممكن است هنگام سكته قلبي هرگز درد در قسمت قفسه سينه احساس نكنيد. حالت تهوع و تعرق شديد مي تواند از علائم سكته قلبي باشد‌،‌ 60% از مردمي كه هنگام خواب دچار سكته قلبي مي شوند هرگز از خواب بيدار نمي شوند. اگر با احساس درد شديد در فك صورتتان از خواب بيدار شديد، مراقب باشيد زيرا احتمال سكته قلبي وجود دارد

:ناراحت:
من یه قاشق غذا بخورم حتما باید بعدش آب هم بخورم:94:
عادت کردم :ناراحت:
تازگیا هرچقد آب میخورم بازم تشنم میشه!!!!!!!!!
:ناراحت:

mamaryam

کاربر ويژه
اما من نمیخورم
من با غذام عادت ندارم نوشیدنی بخورم حتی اخرش هم گاهی یادم میره البته اگه دوغ باشه عمرا یادم بره
ماست وسالادو غیره رو هم خیلی کم مابین غذا میخورم وهمه رو اخر غذا میخورم

مرسی تاپیک :گل::گل::گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
چيني ها و ژاپني ها هنگام غذا خوردن چاي گرم مي خورند نه

بارها شنیده ایم که در زمان خوردن غذا و یا بعد از آن چائی نخورید چون باعث از بین رفتن آهن غذا می شود.
الان ما چکار باید بکنیم؟
عزیزان در رابطه با 2 موضوع منابعی را پیدا کرده و مرقوم فرمایند.
ممنون.

TAHEREH

متخصص بخش
چيني ها و ژاپني ها هنگام غذا خوردن چاي گرم مي خورند نه

بارها شنیده ایم که در زمان خوردن غذا و یا بعد از آن چائی نخورید چون باعث از بین رفتن آهن غذا می شود.
الان ما چکار باید بکنیم؟
عزیزان در رابطه با 2 موضوع منابعی را پیدا کرده و مرقوم فرمایند.
ممنون.

امام رضا (ع) : هر كس مي خواهد معده اش او را آزار ندهد ، بر روي غذا آب نخورد تا هنگامي كه غذا خوردن را به پايان مي برد . هر كس چنين كند ، بدنش به رطوبت مي گرايد ، معده اش ضعيف مي شود و رگ هايش نيروي غذا را به خود نمي گيرند ؛ زيرا اگر پشت سر هم روي غذا آب ريخته شود ، آن غذا در معده نارس و بد گوارش مي گردد .

طب الإمام الرضا عليه السلام (الرسالة الذهبية) ؛ المقدمة ؛ ص14

آنچه در آشاميدن نابايسته است :
الف : دميدن
پيامبر به گاه آشاميدن ، در ظرف نمي دميد و چون مي خواست نفس بكشد ، ظرف را زا دهان خود دور مي كرد تا نفس بكشد . پيامبر خدا ؛ از اينكه كسي بازدم خويش را به ظرف برگرداند يا در آن بدمد ، نهي فرمود .
ب: يكجا سر كشيدن
پيامبرخدا (ص) : اگر كسي از شما خواست آب بخورد ، جرعه جرعه بنوشد و يكسره سر نكشد ؛ چرا كه درد جگر از سر كشيدن يكباره بر مي خيزد . پيامبر خدا (ص) : آب را بمكيد وآن را يكجا سر نكشيد ؛ چراكه درد جگر از آن برمي خيزد . امام صادق (ع) – به نقل از پدرانش – علي (ع) از اين كه همه آب ، به يك جرعه نوشيده شود ، نهي كرد و فرمود :"سه يا دو جرعه باشد "
ج: آشاميدن آب بسيار داغ
از پيامبر خداروايت شده كه از آشاميدن " حميم " (يعني آبي كه به غايت ،داغ است ) ،نهي فرمود .
د: آشاميدن آب در لابلاي غذا خوردن
امام رضا (ع) هر كس مي خواهد معده اش اورا آزار ندهد برروي غذا آب نخورد تا هنگامي كه غذا خوردنت را به پايان مي برد . هر كس چنين كند ، بدنش به رطوبت مي گرايد ، معده اش ضعيف مي شود و رگهايش نيروي غذا رابه خود نمي گيرند؛ زيرا اگر پشت سر هم روي غذا آب ريخته شود ، آن غذا در معده نارس و بد گوارش مي گردد .
ه : آشاميدن آب بر وري گوشت
امام علي (ع) : پيامبر خدا چون گوشت مي خورد ، در آشاميدن آب ،شتاب نمي ورزيد . يكي از ياران كه از اهل بيت پيامبر بود ، ازايشان پرسيد : اي پيامبر خدا ! چه قدر كم بر روي گوشت ، آب مي آشامي ! فرمود : " هيچ كس نيست كه اين گوشت چرب را بخورد و تا پايان غذا از آشاميدن آب خودداري ورزد ، مگر اينكه غذا را گوارا مي يابد . "
و : آشاميدن آب بر روي چربي
پيامبر خدا (ص) : آشاميدن در پي چر بي ، بيماري اي در شكم است .
ز : آشاميدن آب از مجاور دسته ظرف يا لبه شكسته آن
پيامبر خدا (ص) : مباد كسي از شما از كنار دسته ظرف ، آب بخورد ؛ چرا كه آن جا جاي گرد آمدن آلودگي است .
ط: آشاميدن در حالت ناشتا
پيامبر خدا (ص) : هر كس ناشتا آب بياشامد ، نيرويش كاستي مي يابد .
ي : نوشيدن آب سرد پس از خوردن شيريني
امام رضا (ع) : آاشاميدن آب سرد ،پس از خوردن چيز گرم و پس از خوردن شيريني ، دندان ها را از بين مي برد .
ك : نوشيدن آب فراوان
امام صادق (ع) : آب بسيار منوش ؛ چراكه سرچشمه هر دردي است . امام صادق (ع): اگر مردم كمتر آب مي نوشيدند بدنهايشان بسامان بود .
منبع:دانش نامه احاديث پزشكي – محمدي ري شهري

اینا رو من پیدا کردم که بسیار هم تامل برانگیز هست

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
شرکت در بحثها باعث می شود فرد اطلاعات جامعی در رابطه با وضوع پیدا کند. لطفا در بحثها شرکت فرمائید.

بالا