خوراك قارچ
مواد لازم
1) قارچ..............................250گرم
2) پياز متوسط......................1 عدد
3) سير رنده شده...................1 عدد
4) خامه .......................250 گرم
5) فلفل سبز.................. ريز خور شده2/1 ليوان
6) رب گوجه................. 1 ق غذا خوري
7) آرد.........................2 ق غذا خوري
8) روغن ....................براي سرخ كردن به ميزان لازم
9) نمك و فلفل...............به مقدار لازم
10) فلفل قرمز...............به مقدار لازم
11) سوسيس ................ريز شده50 گرم
12) ماكارني.................50 گرم
طرز تهيه
پياز خورد كرده و تفت ميدهيم سپي سير رنده شده اضافه ميكنيم و شرخ ميكنيم .حالا قارچ تفت داده شده را با فلفل سبز به باقي مواد اضافه كرده و مخلوط ميكنيم تا خوب سرخ شود حالا آرد را به مايه اضافه كرده و روي حرارت تفت ميدهيم آنگاه خامه را به همراه يك فنجان آب كه در آن رب گوجه را را در آن حل كرديم به مايع اضافه كرده و ميگذاريم تا چند جوش بخورد بعد از جوش خوردن مايع سويس ريز شده را به آن اضافه كرده در اين زمان نمك و فلفل قرمز را اضافه ميكنيمو تفت مي دهيم و حدود يك ربع در ظرف را بسته و ميگذاريم تا با حرارت ملايم بپزد .حالا 100 گرم كره را به آن اضافه ميكنيم البته بايد كره را در ظرف جدا آب كنيم و به مواد اضافه كنيم.(نكته:قبل از اين كه ماكارني در ظرفي بجوشانيد و آبكش كنيد در آب گذاشته و برداشته تا لعابش بره بعد آن را بجوشانيد و آبكش كنيد)بعد ماكارني در كره كمي تفت ميدهيم و در ظرف مورد نظر كشيده و روش مايه ريخته با هر چيزي كه دوت داريد مثل برگ جعفري يا گشنيز تزئين كنيد نوش جان.
مواد لازم
1) قارچ..............................250گرم
2) پياز متوسط......................1 عدد
3) سير رنده شده...................1 عدد
4) خامه .......................250 گرم
5) فلفل سبز.................. ريز خور شده2/1 ليوان
6) رب گوجه................. 1 ق غذا خوري
7) آرد.........................2 ق غذا خوري
8) روغن ....................براي سرخ كردن به ميزان لازم
9) نمك و فلفل...............به مقدار لازم
10) فلفل قرمز...............به مقدار لازم
11) سوسيس ................ريز شده50 گرم
12) ماكارني.................50 گرم
طرز تهيه
پياز خورد كرده و تفت ميدهيم سپي سير رنده شده اضافه ميكنيم و شرخ ميكنيم .حالا قارچ تفت داده شده را با فلفل سبز به باقي مواد اضافه كرده و مخلوط ميكنيم تا خوب سرخ شود حالا آرد را به مايه اضافه كرده و روي حرارت تفت ميدهيم آنگاه خامه را به همراه يك فنجان آب كه در آن رب گوجه را را در آن حل كرديم به مايع اضافه كرده و ميگذاريم تا چند جوش بخورد بعد از جوش خوردن مايع سويس ريز شده را به آن اضافه كرده در اين زمان نمك و فلفل قرمز را اضافه ميكنيمو تفت مي دهيم و حدود يك ربع در ظرف را بسته و ميگذاريم تا با حرارت ملايم بپزد .حالا 100 گرم كره را به آن اضافه ميكنيم البته بايد كره را در ظرف جدا آب كنيم و به مواد اضافه كنيم.(نكته:قبل از اين كه ماكارني در ظرفي بجوشانيد و آبكش كنيد در آب گذاشته و برداشته تا لعابش بره بعد آن را بجوشانيد و آبكش كنيد)بعد ماكارني در كره كمي تفت ميدهيم و در ظرف مورد نظر كشيده و روش مايه ريخته با هر چيزي كه دوت داريد مثل برگ جعفري يا گشنيز تزئين كنيد نوش جان.