پانته آ
متخصص بخش
برای پخت خوراک میگو با لوبیا سبز به مواد زیر احتیاج داریم:
میگو یک پیمانه
پیاز بزرگ یک عدد خلال شده
لوبیا سبز یک پیمانه
هویج یک پیمانه
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1. لوبیاسبز را خورد میکنیم و با مقدار کمی آب ؛ آبپز میکنیم.
2. هویج را پوست میکَنیم خلال میکُنیم و با مقدار بسیار کم میپزیم. (مقدار آب فقط در حدی باشه که نیم سانت ته ظرف را بگیره درب ظرف را میبیندیم و با شعله کم میپزیم فقط حواستون بهش باشه ته نگیره مقدار آب کم باعث خوش طعم و ماندگاری طعم هویج و ماندگاری ویتامین ها میشود)
3. پیاز را خلال میکنیم و با مقدار کمی پیاز سرخ میکنیم.
4. هویج و لوبیاسبز آبپز شده را به پیاز اضافه میکنیم و ادویه ها را به آن میزنیم.
5. میگو را بعد از ده دقیقه به مواد بالا اضافه میکنیم و به مدت 5-6 دقیقه سرخش میکنیم. نه زیاد که گوشت میگو سفت بشه.
6. رب گوجه و نمک را میافزاییم و کمی تفت میدهیم. (روش طبخ دو نوع هست یکی اونی که توی عکسا هست یکی اونی که نوشتم)در آخر نوش جان میکنیم.
میگو یک پیمانه
پیاز بزرگ یک عدد خلال شده
لوبیا سبز یک پیمانه
هویج یک پیمانه
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1. لوبیاسبز را خورد میکنیم و با مقدار کمی آب ؛ آبپز میکنیم.
2. هویج را پوست میکَنیم خلال میکُنیم و با مقدار بسیار کم میپزیم. (مقدار آب فقط در حدی باشه که نیم سانت ته ظرف را بگیره درب ظرف را میبیندیم و با شعله کم میپزیم فقط حواستون بهش باشه ته نگیره مقدار آب کم باعث خوش طعم و ماندگاری طعم هویج و ماندگاری ویتامین ها میشود)
3. پیاز را خلال میکنیم و با مقدار کمی پیاز سرخ میکنیم.
4. هویج و لوبیاسبز آبپز شده را به پیاز اضافه میکنیم و ادویه ها را به آن میزنیم.
5. میگو را بعد از ده دقیقه به مواد بالا اضافه میکنیم و به مدت 5-6 دقیقه سرخش میکنیم. نه زیاد که گوشت میگو سفت بشه.
6. رب گوجه و نمک را میافزاییم و کمی تفت میدهیم. (روش طبخ دو نوع هست یکی اونی که توی عکسا هست یکی اونی که نوشتم)در آخر نوش جان میکنیم.