پانته آ
متخصص بخش
خوراک میگو سوخاری نارگیلی Fried Coconut Shrimp
مواد لازم برای طبخ خوراک میگو سوخاری نارگیلی Fried Coconut Shrimp :
میگو 150 گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
پودر نارگیل خشک و یا نارگیل تازه رنده شده به میزان لازم
نمک و فلفل 1 قاشق چای خوری
بکین پودر 1 قاشق چای خوری
آبلیمو یه میزان لازم
روش تهیه:
میگو ها را تمیز میکنیم و توی مقداری آبلیمو میخوابانیم تا کمی طعم دار شود.تخم مرغ را توی کاسه ایی میشکنیم و با نمک، فلفل و بکین پودر با چنگال هم میزنیم.توی یک بشقاب پودرسوخاری و توی یک بشقاب دیگه پودر نارگیل را میریزیم و میگذاریم کنار دستمان. توی یک کاسه روغن میریزیم و میگذاریم با حرارت کم روی اجاق.میگو ها را به سیخ چوبی میکشیم و توی تخم مرغ میزنیم و بعد توی آرد سوخاری میغلتانیم و دوباره توی تخم مرغ میزنیم و بعد توی پودر نارگیل میغلتانیم. بعد سیخ ها را توی روغن داغ میگذاریم تا میگو ها طلایی رنگ بشوند. و در آخر نوش جان کنید. به همین سادگی و راحتی فقط من نمیدونم چرا کاسه روغنم موقع سرخ شدن میگو ها سر رفت!! البته کاسه م تقریبا لب لب پر بود
مجبور شدم وسط کار کل اجاق رو تمیز کنم دوباره از نو شروع کنم
( شما اگه از کاسه استفاده میکنید حتما حواستون باشه کاسه رو کامل پر از روغن نکنید..

میگو 150 گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
پودر نارگیل خشک و یا نارگیل تازه رنده شده به میزان لازم
نمک و فلفل 1 قاشق چای خوری
بکین پودر 1 قاشق چای خوری
آبلیمو یه میزان لازم
روش تهیه:
میگو ها را تمیز میکنیم و توی مقداری آبلیمو میخوابانیم تا کمی طعم دار شود.تخم مرغ را توی کاسه ایی میشکنیم و با نمک، فلفل و بکین پودر با چنگال هم میزنیم.توی یک بشقاب پودرسوخاری و توی یک بشقاب دیگه پودر نارگیل را میریزیم و میگذاریم کنار دستمان. توی یک کاسه روغن میریزیم و میگذاریم با حرارت کم روی اجاق.میگو ها را به سیخ چوبی میکشیم و توی تخم مرغ میزنیم و بعد توی آرد سوخاری میغلتانیم و دوباره توی تخم مرغ میزنیم و بعد توی پودر نارگیل میغلتانیم. بعد سیخ ها را توی روغن داغ میگذاریم تا میگو ها طلایی رنگ بشوند. و در آخر نوش جان کنید. به همین سادگی و راحتی فقط من نمیدونم چرا کاسه روغنم موقع سرخ شدن میگو ها سر رفت!! البته کاسه م تقریبا لب لب پر بود