پانته آ
متخصص بخش
خوراک گوشت چرخکرده
اصولا ایرانیها عاشق مخلوط بوی پیاز و گوشت هستند. چه میخواهد روی منقل باشد و چه روی تابه. این یک روش متفاوت برای لذت بردن از طعم و بوی گوشتی است که با پیاز و فلفل دلمهای و سایر مخلفات و ادویهها مخلوط شده است.
مواد لازم:
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه میریزیم و پیاز را به آن اضافه میکنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویهجات را به آن اضافه میکنیم. و خوب تفت میدهیم. سیبزمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیبزمینی و فلفل دلمهای رنگی را به همراه ذرت به گوشت چرخکرده خود اضافه میکنیم. اینک ما یک خوراک گوشت داریم که بسیار دلچسب است و از اینجای کار به بعد انتخاب با شماست که آن را با چه نانی بخورید یا با چه سسی؟
ولی مطمئنا یک ضیافت عصرانه بینظیر دونفره را میتوانید رقم بزنید.
اصولا ایرانیها عاشق مخلوط بوی پیاز و گوشت هستند. چه میخواهد روی منقل باشد و چه روی تابه. این یک روش متفاوت برای لذت بردن از طعم و بوی گوشتی است که با پیاز و فلفل دلمهای و سایر مخلفات و ادویهها مخلوط شده است.
مواد لازم:
- گوشت چرخکرده: 200 گرم
- پیاز خردشده: یک عدد کوچک
- فلفل دلمهای: 3برش
- ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
- سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری
- سیبزمینی استانبولی خردشده: 3 عدد کوچک
- دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه میریزیم و پیاز را به آن اضافه میکنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویهجات را به آن اضافه میکنیم. و خوب تفت میدهیم. سیبزمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیبزمینی و فلفل دلمهای رنگی را به همراه ذرت به گوشت چرخکرده خود اضافه میکنیم. اینک ما یک خوراک گوشت داریم که بسیار دلچسب است و از اینجای کار به بعد انتخاب با شماست که آن را با چه نانی بخورید یا با چه سسی؟
ولی مطمئنا یک ضیافت عصرانه بینظیر دونفره را میتوانید رقم بزنید.