• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خورش بادمجان گیاهخوران

پانته آ

متخصص بخش
bademjan2-199x300.jpg

زمان آماده کردن : ۳۰ دقیقه
زمان پختن :۱ساعت
مقدار:۴ تا۶ نفر
مواد لازم:
بادمجان………………………………………………………..۱کیلوگرم
روغن فراوان برای سرخ کردن بادمجان ها
روغن …………………………………………………………۱قاشق چایخوری
انغوزه………………………………………………………….۸/۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی………………………………………………۳ قاشق غذاخوری
آب………………………………………………………………۶پیمانه
زردچوبه……………………………………………………….۴ قاشق چایخوری
زعفران ساییده…………………………………………………۱ قاشق چایخوری
نمک …………………………………………………………..۴ تا۶ قاشق چایخوری
پنیر کورد (به قطعات ۲سانتی سرخ شده)…………………….۲۰۰ گرم
دستور تهیه:
بادمجان ها را می شوییم وپوست می گیریم وبه انداره دلخواه تقسیم می کنیم و در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شوند یاباکمی رو غن به شیوه سنتی سرخ می کنیم.
یک قاشق غذا خوری روغن را در قابلمه مناسبی داغ می کنیم وانغوزه را چند ثانیه تفت می دهیم و رب گوجه فرنگی را لحظاتی تفت می دهیم . آب را اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا سس به جوش آید . زرد چوبه زعفران و نمک را اضافه کرده قطعات بادمجان و پنیر کورد سرخ شده را به آن اضافه می کنیم ومی گذاریم با حرارت ملایم حدود یک ساعت جا بیفتد. برای تنوع می توانید از برش های گوجه فرنگی وحلقه های فلفل دلمه ای سبز استفاده کنید. همچنین می توان از نخود فرنگی یا سیبب زمینی سرخ کرده بنا به ذوق و سلیقه استفاده کرد. چنانچه بخواهید می توانید از یک پیمانه سویا بجای پنیر کورد نیز استفاده کنید. فقط باید سویای خیس خورده را جداکانه در مقدار کمی روغن یک دقیقه سرخ کنید و در همان ابتدا به سس گوجه اضافه کنید.
 
بالا