• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خورش جوجه و برگه

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
مواد لازم

  • جوجه‌ كوچك: يك عدد
  • آلو: يك‌دوم پيمانه
  • برگه قيسي: يك‌دوم پيمانه
  • پياز داغ: 4 قاشق سوپ‌خوري سرپر
  • رب: 2 قاشق‌سوپ‌خوري
  • نمك و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:


1 - جوجه را همراه يك عدد پياز بزرگ، يك عدد برگ بو، 2 ساقه كرفس و 2 ساقه هويج بپزيد.

2 - از آنجايي كه جوجه درسته و با استخوان است پس الزاما حرارت را ملايم كرده و 2 ساعت زمان پخت دهيد.

3 - رب را در كمي روغن تفت دهيد تا بوي خامي آن برود.

4 - پياز داغ، ادويه، آلو و برگه‌هاي قيصي خرد شده را به همراه يك د‌وم پيمانه آب مرغ را به مدت 10 دقیقه روي حرارت ملايم قرار دهيد.

5 - زعفران حل‌كرده، جوجه پخته را در اين مواد گذاشته و حرارت را كم كرده و 30 دقيقه زمان پخت دهيد.


نکات

هنگامي كه برگه‌ها كاملا نرم و آلوها پخته شدند زمان سرو اين خورش فرا رسیده است.

اين غذا را مي‌توانيد هم با برنج هم با نان سرو كنيد.

نكات آشپزي:


  • در صورتی که تمایل داشتید می‌توانید به جای جوجه از تکه های مرغ نیز استفاده کنید. توجه کنید مرغ را بپزید و سپس در این خورش استفاده کنید.

  • توجه کنید که برگه‌های قیصی نباید در این خورش کاملا له شود. حتما باید بافت آنها طی پخت حفظ شود. پس زمان پخت آن را در نظر بگیرید.
 
بالا