• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خورش سلک ( مخصوص استان گلستان )

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
مواد لازم

– گوشت چرخ کرده 300 گرم
– لپه 2/1 پیمانه – پیاز 2 عدد
– اسفناج خرد شده 700 گرم
– آب نارنج به میزان لازم
– نمک ، فلفل و ادویه به مقدار لازم
– آب 5/2 پیمانه
طرز تهیه
ابتدا یک عدد پیاز رنده شده را با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل مخلوط کرده وآنرا ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند آنرا بصورت کوفته ریزه در آورده و در روغن سرخ کرده و کنار می گذاریم . پیاز دیکر را نگینی خرد کرده و در روغن کمی تفت می دهیم تا طلایی شود سپس اسفناج خرد شده را به آن اضافه کرده و لپه را نیز اضافه می کنیم . دو پیمانه آب را اضافه کرده و حرارت را کمی تند می کنیم زمانیکه خورش جوش آمد گوشت را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه نموده و حرارت را ملایم می کنیم تا خورش پخته و جا بیفتد یک ربع آخر نارنج را اضافه می نمائیم و خورش را از روی حرارت برداشته و با پلو سرو می کنیم .
نکته : بهتر است لپه را از قبل خیس نموده و یا آنرا نیم پز نموده و درون غذا بریزیم .
 
بالا