• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خورش هویج تبریز

B a R a N

مدير ارشد تالار
220843_901.jpg


خورش هویج تبریز

• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 2 ساعت

مواد لازم

• 1 عدد پیاز
• 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• 500 گرم گوشت ماهیچه یا ران مرغ
• 200 گرم
• نمک و فلفل سیاه
• آلوی خورشتی
• 500 گرم هویج
• دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
• یک سوم پیمانه آب لیموترش تازه
• 3 تا 4 عدد گوجه فرنگی

طرز تهیه

1. پیاز را نگینی خرد و با مقداری روغن سرخ کنید. فلفل، ادویه و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را بیفزایید.
2. مرغ یا گوشت را بیفزایید و حدود یک لیتر آب روی آن بریزید. پس از جوش آمدن، نمک اضافه کنید و بگذارید نیم‌جوش روی حرارت ملایم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بماند.
3. در این فاصله هویج را خلال کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. در تابه را اگر بگذارید، هویج نرم و پخته می شود و نمی سوزد. زعفران دم کرده را به هویج اضافه کنید و بگذارید بجوشد. در آخر، آب لیمو ترش را اضافه کنید.
 
بالا