پانته آ
متخصص بخش

زمان آماده کردن:۱۰دقیه
زمان پختن : ۳تا۴ساعت
مقدار: ۶ ثا ۸ نفر
موادلازم:
نخود (از شب قبل خیس شده)………………………………………یک پیمانه
لوبیاسفید(ازشب قبل خیس شده)…………………………………….یک پیمانه
لوبیا چیثی(ازشب قبل خیس شده)…………………………………..۲/۱پیمانه
سویا…………………………………………………………………۲/۱پیمانه
روغن……………………………………………………………….۲/۱ ۱پیمانه
سیب زمینی…………………………………………………………نیم کیلو
گوجه فرنگی…………………………………………………………نیم کیلو
لیموعمانی……………………………………………………………۶ثا۸عدد
زردچوبه…………………………………………………………….۸قاشق چایخوری
نمک…………………………………………………………………۸قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز……………………………………………………..۲قاشق چایخوری
دستورتهیه:
نخود لوبیا سفید و لوبیا چیتی را که حداقل ۳ساعت خیس کرده ایم همراه با آب کافی (۱۲پیمانه) در قابلمه مناسبی می ریزیم و با حرارت زیاد به جوش می آوریم. پس ازجوش آمدن آب در قابلمه را می گذاریم وحرارت را ملایم می کنیم تا حبوبات حدود ۲ساعت به آرامی بپزد.
سپس سویا را ۱۰ دقیقه خیس می کنیم و از صافی می ریزیم تا آب آن گرفثه شود. روغن را در ماهیتابه داغ می کنیم وسویا را ۲دقیقه با حرارت مثوسط تفت می دهیم. آنگاه سویا سیب زمینی پوست کنده درسته گوجه فرنگی چهارقاچ لیمو عمانی زرد چوبه و نمک را به نخود و لوبیا ی پخته شده اضافه می کنیم و می گذاریم با همان حرارث ملایم حدود ۲ ساعث بپزد و کاملا جا بیفثد. برای تقدیم می توانید آب دال را جداگانه در یک کاسه بریزید وسپس محتویات قابلمه را بکوبید وله کنید. این دال را با سبزی خوردن میل کنید.