چند وقتی هست که تب سرور 2008 در میان علاقه مندان داغ شده و از طرفی با توجه به کمبود منابع آموزشی فارسی و لاتین مناسب تو بازار کمی سردرگمی برای دوستداران این سیستم عامل وجود داره
از طرفی با توجه به اینکه خودم هم قصد ارتقا و اپگرید مدارکم به MCITP2008 رو دارم و تو این زمینه چند تا کتاب خوب هم پیدا کردم حیفم اومد اینها در یک بخش معرفی نشه
برای همین یک تاپیک جدا از معرفی کتابهای اموزشی تحت عنوان مجموعه کامل کتابهای اموزشی ویندوز سرور 2008 اعم از کتب اصلی و کتب اپگرید رو براتون تو چند پست ارسال میکنم . امیدوارم که برای دوستان گرامیم مفید واقع بشه
.................................................. ....................................
کتاب آموزشی کلیات امنیت در Windows Server 2008
برگرفته از: 4admins.org
از طرفی با توجه به اینکه خودم هم قصد ارتقا و اپگرید مدارکم به MCITP2008 رو دارم و تو این زمینه چند تا کتاب خوب هم پیدا کردم حیفم اومد اینها در یک بخش معرفی نشه
برای همین یک تاپیک جدا از معرفی کتابهای اموزشی تحت عنوان مجموعه کامل کتابهای اموزشی ویندوز سرور 2008 اعم از کتب اصلی و کتب اپگرید رو براتون تو چند پست ارسال میکنم . امیدوارم که برای دوستان گرامیم مفید واقع بشه
.................................................. ....................................
کتاب آموزشی کلیات امنیت در Windows Server 2008

دانلود کتاب Windows Server 2008 Security به منظور فراگیری زیرساخت و معماری کلی ویژگیهای افزوده شده در ویندوز سرور 2008 برای امن سازی سرور ها می باشد.
برای دانلود این Ebook آموزشی به ادامه مطلب بروید.
مهارت ها و توانایی هایی که در این کتاب خواهید آموخت شامل موارد زیر می باشد:
آشنایی با مفاهیم پایه ای امنیت ویندوز
پیاده سازی Identity and Access (IDA) Control با استفاده از Active Directory
آشنایی با سناریوهای برقراری امنیت در سرور ها
دانلود Ebook آموزشی کلیات امنیت در Windows Server 2008
برای دانلود این Ebook آموزشی به ادامه مطلب بروید.
مهارت ها و توانایی هایی که در این کتاب خواهید آموخت شامل موارد زیر می باشد:
آشنایی با مفاهیم پایه ای امنیت ویندوز
پیاده سازی Identity and Access (IDA) Control با استفاده از Active Directory
آشنایی با سناریوهای برقراری امنیت در سرور ها

برگرفته از: 4admins.org