• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دايي:اضطراب مانع پيروزي ما در ديدار مقابل بنياد كار شد

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران اضطراب را تنها دليل عدم پيروزي اين تيم مقابل بنياد كار ازبكستان دانست.

به گزارش سه شنبه شب ايرنا و به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، علي دايي در جمع خبرنگاران افزود: فكر كنم بازي پاياپايي بود و هر دو تيم بازي محكمي را ارائه دادند. ما با توجه به شناختي كه از تيم بنياد كار داشتيم تمام روزنه ها را بر روي اين تيم بسته بوديم و به هيچ عنوان به آنها اجازه ايجاد موقعيت خطرناك روي دروازه مان را نداديم و در چند مورد هم حتي مي توانستيم به گل برسيم كه متاسفانه اضطراب بازي باعث شد كه ما نتوانيم از اين بازي با سه امتياز خارج شويم.
وي ادامه داد: اين يك امتياز هم ما را به آينده اميدوار مي كند. ما بازي قبلي در زمين خودمان نتيجه بدي گرفته بوديم اما اين نتيجه مساوي در زمين حريف به نظر من، نتيجه خوبي خواهد بود و ما را به آينده اميدوار كرد. بازي برگشت ما در تهران است و از حالا بايد خودمان را براي آن بازي و كسب 3 امتياز آماده كنيم.
سرمربي پرسپوليس در خصوص غيبت دو بازيكن اصلي خود در اين ديدار گفت: مطمئنا نبود دو بازيكن اصلي ما تاثير گذار بود اما بازيكنان جايگزين نيز بخوبي جاي آنها را پر كردند. مهم ترين مسئله كه اين بازي براي ما داشت، اين بود كه ما با 11 بازيكن ايراني در مقابل حريف بازي كرديم و از هيچ بازيكن خارجي استفاده نكرديم و اين نشان مي دهد كه بچه هاي ما از چه توانايي بالايي برخوردارند.
سرمربي پرسپوليس درمورد صعود دوتيم پرسپوليس و بنيادكار از گروه سه گفت: هر دو تيم شانس صعود به مرحله بعد را دارند و هيچ چيزي را از دست نداده ايم چرا كه از هر گروه دو تيم صعود مي كند. ما سه بازي برگشت را داريم و من با ديدارهاي برگشت خيلي اميدوارم.ما وضعيتمان خيلي بهتر است چرا كه دو بازي در خانه داريم و يك بازي در خارج از خانه و اين مسئله خيلي به ما كمك مي كند تا بتوانيم بازي هاي داخل خانه را ببريم.
علي دايي در پاسخ به سوالي مبني بر دوستي وي با سرمربي بنيادكار و نظرش در مورد تساوي در بازي برگشت نيز گفت: من ميرجلال كاسيمف را خيلي دوست دارم و با هم خاطرات زيادي را داريم اما الان فرق مي كند و خيلي دوست دارم در بازي برگشت ميرجلال را شكست بدهم و سه امتياز بازي را بگيرم.

بالا