• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دختری در دام دو شیطان صفت

South Boy

متخصص بخش فوتبال
پلیس بارها از شهروندان بویژه زنان و دختران خواسته است برای سفرهای درون شهری از وسایل نقلیه مطمئن استفاده كنند و از سوار شدن به خودروهای مسافركش شخصی بپرهیزند اما هنوز عده زیادی به این توصیه ها بی اعتنا هستند.

یكی از این افراد دختر ۲۹ ساله ای به نام «كبری» است كه با غفلت و بی احتیاطی خودش در چنگ دو متجاوز اسیر شد.

او می گوید: وقتی از محل كارم بیرون آمدم، برای رفتن به خانه سوار یك پراید شخصی شدم كه مرد مسافری هم در صندلی جلوی آن نشسته بود، راننده سر صحبت را باز كرد و همان طور كه مشغول صحبت بودیم، از مسیر اصلی خارج شد و به یك خیابان فرعی پیچید. من به این كار او اعتراض كردم، اما گفت مسافر دیگرش را پیاده می كند.

دوباره به خیابان اصلی برمی گردد، ولی ناگهان مردی كه در صندلی كنار راننده نشسته بود به صندلی عقب پرید او چاقویی را از جیبش درآورد و زیر گلویم گذاشت و گفت اگر مقاومت كنم، مرا به قتل می رساند.

بشدت ترسیده بودم و چاره ای جز سكوت و تسلیم شدن نداشتم. نمی دانستم آنها چه نقشه ای كشیده اند و می خواهند چه بلایی سرم بیاورند. مرد چاقو به دست سرم را زیر صندلی فروبرد و چند دقیقه بعد وقتی پراید متوقف شد، دیدم كنار یك سوله میوه و تره بار هستیم آن دو مرد، مرا به زور از ماشین پیاده كردند. خیلی التماس كردم تا كاری با من نداشته باشند و رهایم كنند ولی توجهی به حرف هایم نداشتند. مرا مورد آزار و اذیت قرار دادند. بعد هم دوباره به زور سوار پراید كردند و در خیابانی، مرا از ماشین بیرون انداختند.

این دختر بعد از حادثه نزد پلیس رفت و علیه دو متهم شكایت كرد، ماموران با انجام تحقیقات تخصصی دو جوان ۲۲ و ۲۳ ساله را بازداشت كردند و آنها هم جرمشان را گردن گرفتند.

تجربه نشان داده است مسافركش نماها همیشه در كمین طعمه های خود هستند و دست به جرایمی مانند تجاوز، قتل، سرقت و... می زنند بنابراین بهترین راه مقابله با آنها این است كه شهروندان همیشه از وسایل نقلیه عمومی استفاده كنند.

بالا