• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست روماريو براي تظاهرات در برزيل

sinaet

متخصص بخش فوتبال
درخواست روماريو براي تظاهرات در برزيل
[h=2] اسطوره فوتبال برزيل از مردم اين کشور خواست تا نسبت به بي‌توجهي دولت برزيل به وضعيت عمومي جامعه و هزينه‌کردن سرسام آور براي جام جهاني 2014 تظاهرات کنند.

[TD="align: left"]
00943312.jpg
[/TD]

مدت‌هاست که اعتراضات گسترده‌اي در کشور برزيل نسبت به دولت درباره هزينه زياد براي جام جهاني 2014 و بي‌توجهي به پروژه‌هاي عمومي و اجتماعي صورت گرفته است. اين اعتراضات در طول برگزاري جام کنفدراسيون‌ها باعث نگراني سران فيفا درباره آمادگي برزيل براي ميزباني جام جهاني شده بود.

به گزارش ايسنا، روماريو که اکنون يک سياستمدار در کشورش است خواستار از سرگيري تظاهرات در کشور برزيل شده است. او در اين‌باره در گفت‌وگو با راديو گلوب گفت:‌ مي‌خواهم مردم بدانند که پول‌هايشان صرف چه چيز‌هايي مي‌شود. مطمئن هستم اين پيام من به همه در سراسر برزيل مي‌رسد. مهمترين کاري که مردم مي‌توانند انجام دهند اين است که تا زمان جام جهاني اعتراضات گسترده خود نسبت به اين موضوع را نشان دهند. مردم بايد به خيابان‌ها بيايند و اعتراضشان را به اين موضوع اعلام کنند.

روماريو معتقد است پول بيش از حد تخمين زده شده براي ساخت ورزشگاه‌ه‌ها هزينه شده است. حمل و نقل‌ عمومي و ساير پروژه‌هاي دولتي برزيل در چند ماه گذشته راکد مانده است تا دولت تنها به ساخت و تکميل ورزشگاه‌ها اقدام کرده باشد.

روماريو در پايان گفت:‌ من ضد جام جهاني نيستم بلکه از اينکه پول زيادي صرف آن شود ناراحتم. همانقدر که جام جهاني را دوست داريم بايد به شخصيت مردم برزيل نيز احترام بگذاريم. آنها شايسته اين نيستند که پول‌هايشان اينگونه هدر برود.

بالا