• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست طراحی کاربران

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام به دوستان عزیز هم انجمنی
این تاپیک رو زدم که اگه دوستان عزیز برای وبلاگ یا سایت یا هر جای دیگه سفارش طراحی داشتند همین جا اعلام کنند تا من حقیر تا جایی که از دستم ساخته هست آنها رو آماده کنم و یه کمکی به دوستان کرده باشیم
البته دادن سفارش هم قوانین خودش رو داره که دوستان لطفا شرایط رو در نظر بگیرند:

1- از دادن سفارش برای سایت یا وبلاگ های غیر اخلاقی خودداری کنند.
2- از دادن سفارش طراحی بیش از یک طرح خودداری کنند البته بعد از طراحی طرحشون می تونند سفارش بعدی رو بدهند.
3- این تاپیک فقط و فقط برای اعضاء فعال انجمن می باشد و از کاربرانی که تازه عضو شده اند و حتی یک پست مفید هم توی انجمن نزدند خواهش می کنم سفارش ندهند در غیر اینصورت شرمنده کاربران عزیز می شویم.
4- به دلیل شاغل بودن اینجانب گاهی مواقع امکان داره که سفارش طراحی شما دیر آماده بشه از شما دوستان تقاضا دارم که صبور باشید که سفارشتان آماده بشه

امیدوارم دوستان دیگر در این راه همکاری کنند
موفق باشید. :گل:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
بسم الله الرحمن الرحیم
این هم اولین سفارش سایت که به دستور حمید عزیز آماده شده ، انشاالله که خوشتون بیاد.​
طرح اول:

je7fl4ujqvbu9qci3oe.jpg

طرح دوم:

7tojvppww3wvm6r3nycx.jpg

طرح سوم:

mkejorz6n11ep8m03s2y.jpg

موفق باشید :دوست:​

mohammadshamosi

کاربر ويژه
این هم یک هدر دیگه برای امید گل و عزیز :گل:

983Header01.jpg

امید عزیز اگه باز هم راضی نبودی بگو تا یکی دیگه آماده کنم :بغل:
-----------------------------------------------------------------------------
در ضمن از دوستان تقاضا دارم اگه سفارشی دارند در این تاپیک اعلام کنند تا اگه من هم نرسیدم از دوستان دیگه که در طراحی سررشته دارند سفارش رو آماده کنند و برای سفارش طراحی پیام خصوصی ندید
از دوستان عزیز هم درخواست میکنم که اگه سفارشی داده شد و نرسیدم آماده کنم زحمتش رو بکشند ، یا دوستانی که از طریق تلفن در ارتباط هستیم بهم خبر بدهند چون از این هفته فشار کار در شرکت بیشتر میشه و ممکنه کمتر بتونم سر بزنم
ممنون از همگی شما
:گل:​

0mid

متخصص بخش ورزشی
محمد جان دست گلت درد نكنه

من بازم برات زحمت دارم
واسه چنتا از بخش هاي ورزش ميخوام برام بنر درست كني تا همه رو باهم بذارم تو امضاي خودم
بنراي كوچيك ميخوام
براي ليگ ايران - ليگ اسپانيا - ليگ ايتاليا - ليگ انگليس - استقلال - پرسپوليس - تيم ملي ايران

سعي كن آرم هر كدوم رو بذاري تو بنرشون
هر وقت تونستي
ممنون

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام به تمامی دوستان عزیز و گل
امید جان واقعا شرمنده که سفارشی که دادی رو دیر آماده کردم ، خوب یه سری کار داشتم که نرسیدم ، باز هم شرمنده
این هم طرح های سفارشی :

247Untitled_1.gif

426Untitled_1.gif

878Untitled_1.gif

355Untitled_1.gif

299Untitled_1.gif

179Untitled_1.gif

258Untitled_1.gif

امید جان سعی کردم بنرها رو در یک طرح بگیرم که یک نواخت باشه ، همان طور هم که گفتی از آرم تیم ها توی بنر استفاده کردم ، و در سایز کوچک تر یک بنر استاندارد گرفتم تا امضات زیاد سنگین نشه
اگه تغییری خواستی در بنرها داده بشه بگو تا درستشون کنم

آخرین ویرایش:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
به روی چشم
بنر احتیاج دارید؟
یا چیز دیگه
چه نوشته هایی روی طرح باشه؟
اگه توضیحاتی به نظرتون لازمه بگید تا متوجه بشم
ممنون
:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
محمد جان بنر و نوشته ها با سلیقه عالی خودت .
موفق هستی , موفقتر باشی

:گل:​

mohammadshamosi

کاربر ويژه
محمد جان طرحی برای وبلاک آموزش فرهنگ رانندگی می خوام.
آموزش فرهنگ رانندگي

سلام
این هم از بنر آقا هوشنگ ، فقط یکم حجمش زیاد شد ، چون طرح متحرک خیلی بالایی شد
آقا هوشنگ اگه دیدید این بنر حجم وبلاگتون رو سنگین میکنه ، اعلام کنید تا یکی دیگه آماده کنم
در ضمن اگه از رنگش هم خوشتون نیومد بگید تا عوض کنم ، چون سعی کردم به رنگ قالب وبلاگتون بخوره

Movie1.gif

:نیش:

موفق و سربلند باشید :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
مجمد جان ممنون . غافلگیر شدم. بنر به این زیبائی در مدت کوتاه؟
واقعا عالی است.:گل:

t92

متخصص بخش
محمد جان طرحت خوب بود ولی با توجه به اینکه حجمش خیلی بالا بود و یه سرعت دایل آپ برای لود کردنش نیاز به حدود 4 دیقه وقت داشت حجمش رو براتون کم کردم به 280 کیلو بایت ولی خیلی زیاد هست

99043638493095688655.gif

mohammadshamosi

کاربر ويژه
به درخواست امید عزیز ، به دلیل حجم بالای بنرها در امضاء بنرهایی که طراحی شد ویرایش شد و در سایز کوچک تر آماده هست
خدمت شما:

156Untitled_1.gif

284Untitled_1.gif

671Untitled_1.gif

526Untitled_1.gif

520Untitled_1.gif

939Untitled_1.gif

218Untitled_1.gif

مشکلی بود در خدمتم
موفق و سربلند باشید

mohammadshamosi

کاربر ويژه
گرگ عزیز
اینجا فقط میتونید سفارش برای بخش های انجمن بدید
لطفا اسپم ندید تا تاپیک از بین نره
ممنون

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام به دوستان عزیز ، بنیامین گل برای بخش فیزیک سفارش بنر داد که آماده کردم ، بنیامین جان اگه مشکلی دیدی بگو تا درست کنم

80026529761616704499.gif

موفق و سربلند باشید

بالا