• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست مدیریت برای بخش ادبیات

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
به جهت نیاز به مدیر و همچنین درخواست هایی که همیشه برای مدیریت این بخش مطرح شده تصمیم گرفتیم که فراخوان بذاریم و شرایط مورد نظر رو اعلام کنیم.

بخش ادبیات بخش حساسی هست بنابراین با همکاری یک مدیر دیگه انشاالله می تونیم به بخش رونق بیشتری بدیم و چراغش رو روشن نگه داریم.

مواردی که برای مدیریت این بخش مد نظرمون هست:

نمره ی ادبیات و املاشون بالا باشه. :نیش2:

بتونن فعال، با دقت، دلسوز، و باحوصله باشن.
کارهایی مثل یادآوری غلط های املایی، محلّ درست قرارگیری تاپیک ها و پست ها و ... رو با برخورد نرم و درخواست مؤدبانه از صاحبان پست ها به خوبی پیگیری کنن و انشاالله در تلاش باشن که نقاط ضعف رو پیدا کنن و در صدد رفعش باشن.

از دوستانی که ملاک های مورد نظر رو در خودشون می بینن، دعوت می کنیم در این تاپیک اعلام آمادگی کنن:گل:

آخرین ویرایش:

زینب

کاربر ويژه
کسی دیگه نیست ؟
فاطمه جون به نظرم باید یه پیغام به همه ی کاربران انجمن بدی.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
چاووش گرامی :گل: شما در هر حالتی که باشید استاد ما هستید:احترام:

سیاوش عشق

کاربر ويژه
بنام ایزد یکتا
متاسفانه بخاطر اینکه هم با کاربران آشنایی ندارم (که البته مشکل جدی نیست) و اینکه ....
حالا دلایل زیاده.نمیشه منم باشم توی این کادر هر چند به ادبیات علاقه ی زیادی دارم اما رشته ی تحصیلیم ریاضی هستش.
اما یه پیشنهاد دارم.
بی زحمت:
اول سعی کنید کلماتی که در سایت بعنوان پیش فرض وجود دارند اگه به زبانی غیر از فارسی هست، فارسیشون کنید
دوم اینکه یه طرح بزرگ بذارید برای بازنگری و به دنبال آن باز سازی زبان فارسی. در این مورد مشتاقانه کنارتون هستم.

Mahdi Askari

مدير فنی
به نظر من اگه یک زمان رو مشخص کنید تا در آخر اون زمان مدیر رو انتخاب کنید بهتره
ممنون

baroon

متخصص بخش ادبیات
بنام ایزد یکتا
متاسفانه بخاطر اینکه هم با کاربران آشنایی ندارم (که البته مشکل جدی نیست) و اینکه ....
حالا دلایل زیاده.نمیشه منم باشم توی این کادر هر چند به ادبیات علاقه ی زیادی دارم اما رشته ی تحصیلیم ریاضی هستش.
اما یه پیشنهاد دارم.
بی زحمت:
اول سعی کنید کلماتی که در سایت بعنوان پیش فرض وجود دارند اگه به زبانی غیر از فارسی هست، فارسیشون کنید
دوم اینکه یه طرح بزرگ بذارید برای بازنگری و به دنبال آن باز سازی زبان فارسی. در این مورد مشتاقانه کنارتون هستم.

از شرکتت توی بحث و پیشنهادات خوبت ممنونیم سیاوش عزیز:گل:
در مورد پیشنهاد اوّلت تا جایی که مطّلعم ادمین گرامی در تلاشن که تمام نوشته ها به زبان فارسی باشن و به مرور در همه ی قسمتا شاهدش خواهیم بود.
در مورد دوّم هم من شخصاً با سره نویسی مخالفم!؛ امّا صرفاً جهت اطلاع مشتاقانه توی این مبحث شرکت میکنم.
از حضور شما استفاده می کنیم. باب بحث رو خود شما می تونی باز کنی و ما بهره ببریم :احترام::گل:

به نظر من اگه یک زمان رو مشخص کنید تا در آخر اون زمان مدیر رو انتخاب کنید بهتره
ممنون

مهدی عزیز فاطمه زمان اعلام درخواست رو تا 28 فروردین تعیین کرد و قرار بر این بوده که تا آخر فروردین ماه مدیر رو اعلام کنیم.
امّا خوشبختانه تقریباً میشه گفت همه ی اعضا توی این مدّت به انجمن سر زدن و مطلع شدن. بنابراین تا قبل از تاریخ اعلام شده یعنی توی همین روزا تصمیم می گیرم و انشالله اعلام می کنیم:گل: ممنونم:ایول:

خیلی خیلی ممنون از تک تک گلایی که اخبار بخش رو دنبال میکنن :نیش2: و هوامون رو دارن. :گل::دست:

Mahdi Askari

مدير فنی
خیلی دوست داشتم منم تو این بخش مدیر بشم
اما اساتید ادبیات همه اینجا جمعند و من ئر آخر همه هستم.

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام سلام. من اومدم با خبر داغ انتخاب مدیر برای بخش قشنگ ادبیات :گل::داغ:

با مشورت ها و بررسی هایی که انجام شد نهایتاً مدیریت رو به
چاووش عزیز اعطا می کنیم.

این نکته رو یادآور میشم که علی رغم تصوّری که ممکنه توی ذهن عزیزانمون باشه، صرفاً تخصص ایشون باعث انتخاب ما نبوده.

در مورد هر کدوم از عزیزانی که اعلام آمادگی کردن، به معیارهایی که مطرح کرده بودیم توجه داشتیم. مثل نداشتن فرصت کافی اونها برای فعالیت و ... و ... و ... .
امیدوارم باقی دوستای عزیزمون از ما رنجشی به دل نگیرن.

بخش ادبیات هنوز خیلی راه در پیش داره تا غنی و بزرگ بشه. به مدیری احتیاج داریم که از هر نظر و به طور کامل بتونه گوشه ای از کار رو بگیره تا این مسیر رو سریع تر طی کنیم.

در آینده ی نه چندان دور باز هم جای پذیرش مدیر برای بخش ادبیات هست. کسانی که مصر هستند و علاقه مند، تلاش کنن. :بدجنس:....:دوست:
باز هم از دوستای عزیزم تشکر می کنم و عذر می خوام :گل:

چاووش عزیز تبریک میگم:گل:
در ضمن لطفاً اعلام بفرمایید که مایل به فعالیت در کدومیک از زیربخش ها هستید.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
با تشکر از باران و فاطمه عزیز بایت فعالیت های خوب و موثرشون در بخش ادبیات، که در حال تبدیل شدن به یکی ازپربازدیدترین بخش های سایت هست.
مدریت موقت چاووش عزیز در بخش ادبیات فعال شد، مطمئناً اضافه شدن عزیز با دانش و اهل فنی همچون ایشون به جمع متخصصین بخش ادبیات میتونه نوید پیشرفت هرچه بیشتر این بخش رو بده.
و مطمئناً این پیشرفت های رو به جلو همکاران بیشتری رو برای این عزیزان در این بخش در آینده خواهد طلبید.

موفق باشید

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
منم به چاووش عزیز تبریک میگم و تشکر می کنم :گل:
و از بارون گلم هم بابت محبتاش و این که لطف کرد نتیجه رو اعلام کرد ممنونم:بغل:
و از ادمین هم ممنونم که به من لطف دارند منم از زحماتشون برای انجمن خیلی تشکر می کنم:گل:ولی من متخصص ادبیات نیستمااا:سوت:
و از همه عزیزان دیگر هم که دلبستگی دارند به بخش ادبیات و هر روز با کامنت ها و لایکهای قشنگشون بخش ادبیات رو سر ذوق میارند ممنونم:خجالت2:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سلام دوستان:5:
بخش ادبیات در حال حاضر احتیاج به مدیران بیشتری داره.
از دوستان علاقمند که مواردی رو که در پست اول این تاپیک مطرح شده در خودشون می بینند، دعوت می کنم در این تاپیک اعلام آمادگی کنند.
:احترام:

بالا