• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست نرم افزار عکس گرفتن از برنامه های تصویری

delawaz

New member
با سلام و درود فراوان

اگه امکان داره یک نرم افزار برای عکس گرفتن از سی دی های تصویری معرفی کنید؛ با عرض معذرت طریقه استفاده از اون رو هم بگید.

سوال دیگه اینکه آیا نرم افزاری برای تبدیل فایلهای pdf به word وجود داره؟

سپاس

wild.soldier

کاربر ويژه
با سلام و درود فراوان

اگه امکان داره یک نرم افزار برای عکس گرفتن از سی دی های تصویری معرفی کنید؛ با عرض معذرت طریقه استفاده از اون رو هم بگید.

سوال دیگه اینکه آیا نرم افزاری برای تبدیل فایلهای pdf به word وجود داره؟

سپاس

روش هایی که دوستم گفتن عالیه ولی فکر نکنم به درد شما بخوره.شما برای عکس گرفتن باید برنامه fast stone capture را دانلود کنید.

از طریق موتورجستجو گوگل سرچ کنید می تونید به راحتی دانلود کنید.این برنامه هم قابلیت عکس گرفتن داره و هم فیلم برداری.و تو بخش تنظیماتش می تونید مشخص کنید که صدا ذخیره بشه یا نه

موفق باشید

t92

متخصص بخش
برای تصویر برداری از لحظات مختلف فایل های تصویری ، میتونید از انواع نرم افزار های مدیریت فایل های تصویری بهره بگیرید.
مثل adobe premiere . cybershot و...
برای تبدیل پی دی اف به ورد هم نرم افزار هایی در این زمینه هست که یک نمونه اشو چند سال پیش تو همین انجمن قرار دادم یک جستجویی کنید تو گوگل پیدا نکردید براتون لینک میدم.

wild.soldier

کاربر ويژه
برای تبدیل پی دی اف به ورد هم نرم افزار هایی در این زمینه هست که یک نمونه اشو چند سال پیش تو همین انجمن قرار دادم یک جستجویی کنید تو گوگل پیدا نکردید براتون لینک میدم.

این برنامه را اگر میشه برا من لینکش را بزار.چون قبلا داشتم الان پیداش نمی کم.جدیدا هم سرچ کردم همش فونت را به هم میریزه.اگر مال شما سالمه و بعد از تبدیل به هم ریختگی ایجاد نمی کنه لطفا لینک را برام بفرست
ممنون

t92

متخصص بخش
اون نرم افزاری که بنده خودم چند سال پیش تو انجمن قرار دادم یادم نیست اسمش...
اما خیلی تو این زمینه نرم افزار وجود داره که فارسی هم پشتیبانی میکنه.
یک مطلبی ادمین اینجا زده که اتفاقا ارسال کننده هم جناب delawaz هستن !
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=27086
اکثر اینا جواب نمیدن فارسی ولی اگه اون نرم افزاری که خودم تست کرده بودم و جواب داده بود پیدا کردم لینک میدم...

mohammadian

New member
سلام
برنامه Simpo PDF Converter Ultimate و PDFZilla برای تبدیل PDF به WORD هستن
اگر توی تبدیل فایل فارسی به PDF با برنامه Simpo به مشکل برخوردین می تونین اول فایل رو به HTML یا TEXT تبدیل کنین بعد اونو به WORD برگردونین.
PDFZilla هم که اصلا فارسی رو پشتیبانی نمی کنه

برای عکس گرفتن میتونین از برنامه Action هم استفتده کنین

بالا