با سلام
یک نرم افزار برای مونتاژ فیلم و میکس آن نیاز دارم. حدالامکان با امکانات زیر :
- امکان صدا گذاری
- امکان برش برخی قسمت های فیلم
- گذاشتن افکت رو تصاویر ،میان فیلم ها ،متن ها و...
- (در صورت امکان) پشتیبانی از زبان فارسی برای نوشتن روی فیلم یا عکس ها ؛در غیر اینصورت پشتیبانی از نرم افزار های فارسی نویس
- مونتاژ زیبا و کارآمد فیلم ها
- تبدیل فیلم نهایی به فرمت های مناسب
- تنظیم و تبدیل با کیفیت فیلم ها
- تغییر شدت صداها ؛مثلاً صدای محیط رو کمتر کرده تا صدایی که روی آن ضبط خواهد شد ،رساتر باشد.
و دیگر امکانات مورد نیاز برای ویرایش ،تدوین ،تنظیم ،مونتاژ و میکس فیلم ها و حتی عکس ها
(من با نرم افزار Premiere Pro 1.5 کار میکنم و میخوام بدونم آیا نرم افزاری بهتر یا کاملتر یا حتی هم سطح با این نرم افزار هست یا نه ؟!)
مثلاً برای مونتاژ فیلم های تلویزیونی ،مجالس ،مراسمات و کنفرانس ها از چه نرم افزارهایی استفاده میشود ؟
دوستان عزیز که در این موارد تجربه کافی دارند ،بنده رو راهنمایی نمایند.
با تشکّر
یک نرم افزار برای مونتاژ فیلم و میکس آن نیاز دارم. حدالامکان با امکانات زیر :
- امکان صدا گذاری
- امکان برش برخی قسمت های فیلم
- گذاشتن افکت رو تصاویر ،میان فیلم ها ،متن ها و...
- (در صورت امکان) پشتیبانی از زبان فارسی برای نوشتن روی فیلم یا عکس ها ؛در غیر اینصورت پشتیبانی از نرم افزار های فارسی نویس
- مونتاژ زیبا و کارآمد فیلم ها
- تبدیل فیلم نهایی به فرمت های مناسب
- تنظیم و تبدیل با کیفیت فیلم ها
- تغییر شدت صداها ؛مثلاً صدای محیط رو کمتر کرده تا صدایی که روی آن ضبط خواهد شد ،رساتر باشد.
و دیگر امکانات مورد نیاز برای ویرایش ،تدوین ،تنظیم ،مونتاژ و میکس فیلم ها و حتی عکس ها
(من با نرم افزار Premiere Pro 1.5 کار میکنم و میخوام بدونم آیا نرم افزاری بهتر یا کاملتر یا حتی هم سطح با این نرم افزار هست یا نه ؟!)
مثلاً برای مونتاژ فیلم های تلویزیونی ،مجالس ،مراسمات و کنفرانس ها از چه نرم افزارهایی استفاده میشود ؟
دوستان عزیز که در این موارد تجربه کافی دارند ،بنده رو راهنمایی نمایند.
با تشکّر