• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست نرم افزار مونتاژ و میکس فیلم

omid_r

New member
با سلام
یک نرم افزار برای مونتاژ فیلم و میکس آن نیاز دارم. حدالامکان با امکانات زیر :
- امکان صدا گذاری
- امکان برش برخی قسمت های فیلم
- گذاشتن افکت رو تصاویر ،میان فیلم ها ،متن ها و...
- (در صورت امکان) پشتیبانی از زبان فارسی برای نوشتن روی فیلم یا عکس ها ؛در غیر اینصورت پشتیبانی از نرم افزار های فارسی نویس
- مونتاژ زیبا و کارآمد فیلم ها
- تبدیل فیلم نهایی به فرمت های مناسب
- تنظیم و تبدیل با کیفیت فیلم ها
- تغییر شدت صداها ؛مثلاً صدای محیط رو کمتر کرده تا صدایی که روی آن ضبط خواهد شد ،رساتر باشد.
و دیگر امکانات مورد نیاز برای ویرایش ،تدوین ،تنظیم ،مونتاژ و میکس فیلم ها و حتی عکس ها

(من با نرم افزار Premiere Pro 1.5 کار میکنم و میخوام بدونم آیا نرم افزاری بهتر یا کاملتر یا حتی هم سطح با این نرم افزار هست یا نه ؟!)

مثلاً برای مونتاژ فیلم های تلویزیونی ،مجالس ،مراسمات و کنفرانس ها از چه نرم افزارهایی استفاده میشود ؟

دوستان عزیز که در این موارد تجربه کافی دارند ،بنده رو راهنمایی نمایند.
با تشکّر

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
با سلام
- امکان صدا گذاری
- (در صورت امکان) پشتیبانی از زبان فارسی برای نوشتن روی فیلم یا عکس ها ؛در غیر اینصورت پشتیبانی از نرم افزار های فارسی نویس
- تغییر شدت صداها ؛مثلاً صدای محیط رو کمتر کرده تا صدایی که روی آن ضبط خواهد شد ،رساتر باشد.
و دیگر امکانات مورد نیاز برای ویرایش ،تدوین ،تنظیم ،مونتاژ و میکس فیلم ها و حتی عکس ها

(من با نرم افزار Premiere Pro 1.5 کار میکنم و میخوام بدونم آیا نرم افزاری بهتر یا کاملتر یا حتی هم سطح با این نرم افزار هست یا نه ؟!)

مثلاً برای مونتاژ فیلم های تلویزیونی ،مجالس ،مراسمات و کنفرانس ها از چه نرم افزارهایی استفاده میشود ؟

با تشکّر

دوست عزیز این نرم افزار هم هست.

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=90814&p=473303#post473303

R0xanA

اسم این رو قبلاً هم شنیدم!
نرم افزار خوبیه از نظر شما ؟
شما باهاش کار کردید تا حالا ؟!
تشکّر

من خودم کار نکردم ولی از خیلیا شنیدم که عالیه

نرم افزارهای شرکت ادوب همیشه کامل بوده و هست:احترام:

نیما 68

کاربر ويژه
با سلام
- امکان صدا گذاری

با تشکّر

سلام دوست عزیز با این مشخصاتی شما میخوایند ادیوس بهترین گزینه اکثر پلاگین کار امد دنیا با این نرم افزار سازگاره اموزش های زیادیماز این نرم افزار رو نت هست
گزینه دیگری مثل سونی یا محصولات شرکت اوید مثل اوید لکوئیدو اوید استودیو که خصوصا دومی خیلی بکارت میاد هست
افتر افکت خوب نرم افزاریه ولی برای ادیت استفاده نمیشه بیشتر برای جلوه های ویژه یا بصری (موشن گرافیک تصیح نور ترکینگ)استفاده کرد البته ازپروژه های امادش متونی برای تدوین استفاده کنی
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم:گل:

R0xanA

سلام دوست عزیز با این مشخصاتی شما میخوایند ادیوس بهترین گزینه اکثر پلاگین کار امد دنیا با این نرم افزار سازگاره اموزش های زیادیماز این نرم افزار رو نت هست
گزینه دیگری مثل سونی یا محصولات شرکت اوید مثل اوید لکوئیدو اوید استودیو که خصوصا دومی خیلی بکارت میاد هست
افتر افکت خوب نرم افزاریه ولی برای ادیت استفاده نمیشه بیشتر برای جلوه های ویژه یا بصری (موشن گرافیک تصیح نور ترکینگ)استفاده کرد البته ازپروژه های امادش متونی برای تدوین استفاده کنی

ممنون دوست عزیز

:احترام:
[h=2] نرم افزار میکس و مونتاژ Avid Liquid 7.2

omid_r

New member
کدوم یکی از ورژن های ادیوس بهتره ؟!
EDIUS Pro 7.2 Build 0437
EDIUS 6
؟!
- کدوم ورژنش بهتره ؟
- درضمن نسخه Pro این نرم افزار فقط روی 64 بیتی قابل اجرا هست ؟!
- از نظر شما ادیوس بهتره یا Avid Studio 1.1.0.2887 ؟
- درمورد افتر افکت ،منظورتون اینه که من میتونم در افتر افکت جلوه های ویژه درست کنم و از اونها در تدوین فیلمم با یک نرم افزار دیگه بهره ببرم ؛درسته ؟
تشکّر

نیما 68

کاربر ويژه
کدوم یکی از ورژن های ادیوس بهتره ؟!
EDIUS Pro 7.2 Build 0437
EDIUS 6
؟!
- کدوم ورژنش بهتره ؟
- درضمن نسخه Pro این نرم افزار فقط روی 64 بیتی قابل اجرا هست ؟!
- از نظر شما ادیوس بهتره یا Avid Studio 1.1.0.2887 ؟
- درمورد افتر افکت ،منظورتون اینه که من میتونم در افتر افکت جلوه های ویژه درست کنم و از اونها در تدوین فیلمم با یک نرم افزار دیگه بهره ببرم ؛درسته ؟
تشکّر
من خودم از ادیوس 6 استفاده میکنم اگر میخواهید حرفه ای کار کنید ادیوس خیلی بهتره وبیشتر اتلیه ها از ادیوس استفاده میکنن البته منظورم این نیست که اوید حرفه ای نیست ولی ادیوس جا پیشرفت بیشتر دارد
در مورد افتر افکت کلا یک دنیا دیگری اکثر جلوه ویژه فیلم های هالیود از دونرم افزار افتر افکت و نیوک استفاده میشه که 70درصد ش مختص افتر افکت(البته بهمراه نرمافزار دیگرمثل مایا تردی مکس فتوشاپ) شما متونید اینکارو انجام بدید البته برای این نرم افزار پلاگین قدرتمند که جدیدا باپلاگین المنت متوانید سه بعدی کارکرد ارارئه شده وکلیپ امده یا موزیک اماده که شرکت دیجتال جویس متونه کار های شما رو زیبا کنه از افتر افکت اموزش خیلی زیاد تو اینترنت هست

omid_r

New member
من خودم از ادیوس 6 استفاده میکنم اگر میخواهید حرفه ای کار کنید ادیوس خیلی بهتره وبیشتر اتلیه ها از ادیوس استفاده میکنن البته منظورم این نیست که اوید حرفه ای نیست ولی ادیوس جا پیشرفت بیشتر دارد
در مورد افتر افکت کلا یک دنیا دیگری اکثر جلوه ویژه فیلم های هالیود از دونرم افزار افتر افکت و نیوک استفاده میشه که 70درصد ش مختص افتر افکت(البته بهمراه نرمافزار دیگرمثل مایا تردی مکس فتوشاپ) شما متونید اینکارو انجام بدید البته برای این نرم افزار پلاگین قدرتمند که جدیدا باپلاگین المنت متوانید سه بعدی کارکرد ارارئه شده وکلیپ امده یا موزیک اماده که شرکت دیجتال جویس متونه کار های شما رو زیبا کنه از افتر افکت اموزش خیلی زیاد تو اینترنت هست
ممنون از راهنمایی هایی که کردید.
درضمن نرم افزار Adobe
Premiere Pro 1.5 در چه سطحی هست ؟
چون من چندین وقته با این نرم افزار کار میکنم و میخوا بدونم این نرم افزار در چه سطحی قرار داره ؟!
تشکّر

نیما 68

کاربر ويژه
قابل نداشت دوست عزیز
خیلی نرم افزار خوبی یکی از نرم افزار پیشرفته ادیت هست اگر بخواهی با افتر کار کنی بهترین گزینه همین پرومیر خیلی کار تواسان میکنه

tarane445

New member
با سلام
- امکان صدا گذاری

با تشکّر

سلام دوست عزیز می تونی از نرم افزار های Pinnacle Studio و Edius استفاده کنید . هر دو برنامه ها خوبی برای ویرایش فیلم هستند.

بالا