• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دریافت تولبار اختصاصی ایران انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
دوستان تولبار اختصاصی ایران انجمن تهیه شده و جهت دریافت شما عزیزان در این تاپیک قرار میگیره.

شما با نصب این تولبار در کمتر از یک دقیقه بر روی مرورگر فایرفاکس و یا اینترنت اکسپلورر (Firefox and Internet Explorer) خودتون میتونید از امکانات ویژه اون به شرح زیر بهرمند شوید:

1- امکان جستجو در بین ارسال های ایران انجمن حتی در مواقعی که وارد سایت ایران انجمن نشده اید.

2- امکان اطلاع لحظه به لحظه از آخرین ارسال های ایران انجمن به صورت اتوماتیک حتی در صورتی که وارد ایران انجمن نشده اید.

3- امکان ورود و اتصال دائمی به حساب کاربری شما در جیمیل و اطلاع لحظه به لحظه از آخرین ایمیل های دریافتی خود.

4- امکان ورود سریع و همیشه در دسترس به سایت ایران انجمن تنها با یک کلیک بر روی لوگوی آن.

5- امکان ورد سریع و همیشه در دسترس به سایت های تحت نظر ایران انجمن.

6- امکان ایران انجمن را در فیسبوک دنبال کنید!

7-
امکان اطلاع از گزارش مشکلات فنی ایران انجمن در مواقعی که سایت دچار مشکل فنی شده باشد و امکان دسترسی به آن وجود نداشته باشد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوستان نصب تولبار اختصاصی ایران انجمن علاوه بر مزیت ها و امکاناتی که میتونه برای شما داشته باشه ، باعث افزایش رتبه ی ایران انجمن در بین سایت های دیگر نیز خواهد شد.

لطفاً دوستانی که اقدام به نصب این تولبار میکنند در همین تاپیک جهت اطلاع ما اعلام کنند.

با تشکر

rahnama

پدر ایران انجمن
آقا اجازه :
ما نصب کردیم.
باشه بشین خودنو لوس نکن.
آقا اجازه : چشم

نیکا

متخصص بخش معماری
سلام
نصب شد . مرسی :گل:
فقط کاش رو گوگل کروم هم نصب میشد ، بهتر بود .

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سلام
منم نصب کردم
به امید موفقیت ایران انجمن و ایران انجمنی ها

Nicol

متخصص بخش گردشگری
سلام.دانلود شد.نصب شد. پسندیده شد.

ممنونات شد......:غش2:

مرسی.
:گل::گل::گل:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام قبلا نصب کرده بودم نمیدونم با مشکل پیش آمده برای اینترنتم حذف شده حالا چطوری میتونم دانلود و نصب کنم؟ممنونم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

آقا علی یه سوال دارم :

«« چرا اونجایی که باید آخرین تاپیک ها رو بزنه آپدیت نمیشه ! روی Refresh هم که میزنم بازم نه . آیا اینطوریه یا تغییر میکنه ؟ »»

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
احمد جان چون آخرین ارسال های موجود در نوار تولبار از طریق Rss شکل میگیره ترتیب تاریخی بین ارسال های موجود در نظر گرفته نمیشه.

Reza.M

Banned
سلام علی
اگه من سر موقع که وقت داشته باشم گرافیک تولبار رو یخورده قشنگ ترش کنم
میتونی ازش استفاده کنی ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا