• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

در خواست فایل برای pes 2011

Xaniar

متخصص بخش زوم
سلام دوستان من یه مدت قبل بازی pes 2011 گرفتم و فایلی رو که باید توی My Documents بزاری حذف شده بازی هم مال شرکت عصر بازی مدرن یا نسل برتر هستش لطفا اگه شما اون فایل رو توی سی دی بازی پی اس 2011 دارید آپلود کنید و بزارید خواهش می کنم .
الان مثلا توی بارسلونا ابراهیموویچ هستش ولی نباید باشه چون ابراهیموویچ در سال 2010 توی بارسلونا بود خواهش می کنم کمکم کنید .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
چرا از خود سی دی بازی کمک نمیگیرید ؟ بازی رو از نو نصب نمیکنید ؟!

ahmadfononi

معاونت انجمن
ببینید اگر دوباره بازی را پاک و بعد نصب کنید بصورت اتوماتیک در My Documents شما پوشه ای بنام Konami ایجاد میشود که در آن سیو مربوط به بازی قرار دارد

اگر بخواهید از اینترنت دانلود کنید من که سرچ کردم نبود اما چیزی هست بنام Patch (پچ) که حجم این فایل تقریبا 1 گیگ هست یا بیشتر یا کمتر

اما ادمین عزیز هم درست گفتند دوباره بازی را پاک کنید و بعد نصب کنید

Xaniar

متخصص بخش زوم
آخه من بازی رو از دستم گرفته بودم و بازی رو توی کامپیوتر ذخیره کردم و سی دی رو بهش پس دادم از شانس بد من هم این فایل رو ذخیره نکردم
اگه بازی رو هم دوباره نصب کنم درسته که پوشه جدیدی به نام konami به وجود میاد اما دقیقا مثل بازی pes 2010 هستش با همان بازیکن ها و فقط باید فایلی رو که همراه سی دی بازی هست توی My Documents بزارم چون با اون فایل کاملا همه چیز تنظیم میشه و همه تیم ها میشن 2011 . خونه دوستم رو بلد نیستم گفتم شاید شما داشته باشید و بذارید .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فایلی که میگید داخل پوشه Genesis سی دی بود ؟

Xaniar

متخصص بخش زوم
بله بود .خودش هنگام نصب نوشته بود که بعد از اتمام نصب پوشه konami را کپی کرده و در My Documents بگزارید . خواهش میکنم اونایی که این فایل رو دارن بزارن تا منم دانلود کنم.
من یه مشکل دیگه هم دارم و اون ریستارد شدن کامپیوتر قبل از رسیدن به دقیقه 45 در بازی pes 2011 هست . دو سه بارم دوباره نصب کردم و لی بازم همینجوریه .
من اینم بگم که من چون سی دی رو به دوستم پس دادم از روی کامپیوتر نصبش می کنم نه از روی سی دی شایدم اگه کپی کردم روی سی دی و از روی سی دی نصب کردم دیگه ریستارد نشه .

Xaniar

متخصص بخش زوم
دوست عزیز این حجمش خیلی زیاده .
اون فایلی من می گم فکر نکنم برسه به 1 مگابایت .

Xaniar

متخصص بخش زوم
بله خودشه همون رو می خوام . اگه بزاری ممنون میشم البته با حجم کم.
نگفتید چرا هنگام بازی کامپیوتر در قایق 40 تا 45 ریستارد میشه؟

بالا